28. mai 2011

Jeg har dilla på turkis.....

Og for tiden er dette skjønnhet for meg:


Alle bilder lånt fra google.no


Nå er jeg bare spent på om jeg klarer skille fornuft og følelser her og rett og slett ta intellektuelle avgjørelser i det jeg holder på å gå amok i alle de fine tingene jeg skal ha på kjøkkenet for det skal nemmelig stå ferdig på onsdag!!!!!!! Vrrrrrææææælllll å gåssjabøtt som jeg gleder meg!

Men før jeg begynner å superglede meg så er det sånn da at jeg må pakke ned resten av kjøkkenet..9 esker så langt.... og 2 skap... og vi har et LITE kjøkken altså! sukk....

Har du dilla på noen farve?


post signature

15 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Turkis er så frisk og fin farge, de joggeskoa var bare råkule!!! Må snart begynne med å pakke ting i kasser jeg også før flytting, utsetter og utsetter for det er så gudsjammerlig kjedelig...urg... *♥*

Tovepia sa...

Turkis er bare lekkert, og det er min sommerfarge;) Flotte ting du har funnet her.
Lykke til med rydding og ferdigstillelse av kjøkken, høres litt herlig ut;)
Klem;)

Lykkeliten sa...

Veldig svak for turkis jeg også.
Datteren i huset valgte turkis/sjøgrønn til sin konfirmasjon forrige helg, og det ble lekkert.
http://lykkelitensboble.blogspot.com/2011/05/konfirmasjonsdagen.html

Likte meg her hos deg, så jeg legger meg til som følger.

Klem Lykkeliten

Hjertedamas blogg sa...

Heisan!!! Jeg forelsket meg dønn i lilla-nyanser og turkise nyanser, og det skar seg fullstendig med alle de andre fargene:DDDDD Jeg sa JEG TAR ALT!!!!!!! Det ble noe voldsomt, for å si det sånn. Retro fungerer noe dårlig her i huset, he-he. Men jeg prøver å finne balansen mellom det gammeldagse, og det litt mer moderne. Ikke enkelt når det til stadighet dukker opp nye å lekre farger og trender. Jeg blir så lett påvirket, se:DDDDD Så jeg får se hvordan jeg løser det problemet, he-he. Bare ha hvitt og beige, kanskje, he-he. har vært der................ Klemz grethe

Whitebite sa...

dilla på støvlilla♥

Hanne sa...

Har en svakhet for lilla..når det gjelder sånn interiør assa..
Svak rosa og lys mint er litt mine sommerfarger når det gjelder klær og stæsj til meg selv.. men tro meg det endres fort..
ha ei super helg :)

Tovepia sa...

Hei igjen, de ballongene er opprinnelig vinballonger som vi satte vin på før i tida. Jeg har fylt dem med vann og en flaske blå konditorfarge:) Jeg er så heldig å ha to blanke slike ballonger, for de er vanligvis grønne, men jeg har en lys grønn på hytta som jeg også har blåfarge i, og da blir det litt mer Middelhav:O)) Ut og finn!!

Unknown sa...

Hei!
Herlige farger!
Badet er langt og smalt, ca 1.8xca4m.
Pris noe mellom 130-150.
Fagfolk har gjort alt.
God helg :)

Kaoskontroll sa...

Turkis er en lekker farge ja. Faktisk den eneste fargen som har overlevd min lilla invasjon. ;) Har ikke så mye i turkis, men to lysestaker som gir litt liv i tv- stuen. Jeg påvirkes veldig av farger, og turkis synes jeg er en beroligende farge. Derfor passer den fint i tv- stuen, hvor jeg bestandig kikker litt meningsløst på tv før jeg går i seng.

Håper du har en flott helg! Klem

Unknown sa...

Hei hei og hipp hurra! Nå fungerer bloggen min igjen;) Først takk for fin kometar hos meg.Du og trollongan e hjertelig velkommen te SAndefjord:) ferr å spæll minigolf:) Så må jeg bare få lov å skryte av profilbildet ditt, det er dritkult:) Min favorittfarve er utvilsomt ROSA, men turkis er også langt oppe på lista. Kjempefint med turkise innslag. Gleder meg til å se kjøkkenet ditt:) Ha en fin lørdagskveld.
Klem Anki

Bondekona sa...

Det nederste kjøkkenet du viste var nydelig,
men turkis har nok aldri vært min farge.
Jeg ser at det er fint, og mange passer å ha det på seg og sånt, men det blir nok aldri på meg.

Heldige deg med nytt kjøkken!
MISUNNELIG!

(OG TUSENTAKKER for lang, melankolsk og herlig kommentar. Elsker det!)

Fortsatt god lørdag!

Unknown sa...

Turkis er fresht!
Digger Kitchen Aiden i denne fargen ♥
Så gøy med nytt kjøkken... sukk...:)

Ha en fin kveld!

Klem Line

Lille My's Confessions sa...

Turkis er jo en flott farge da!! Jeg tror rosa blir min farge i dag... LOL:) Så utrolig hyggelig kommentar du la igjen på bloggen min:) Synes det var veldig koselig, og jeg skal bruke laaaang tid :D For etter i dag vet jeg at jeg ikke trenger å ha det travelt;) Vi kan absolutt være veldig gode venner, og er det, så gjenstår det bare å se om det utvikler seg til noe mer.... Ønsker deg en strålende helg!! Klem fra Lille My.

Siri sa...

Turkis er badefargen vår og for husfreden så aksepterer jeg mannens lano-såpe (gul)... men det koster... hehe... du kan sjekke ut turkis her:
http://sirishverdag.blogspot.com/2010/11/badet-vart.html

Ellers snikinnøfrer jeg rødt i alle andre rom. Rødt er fint. OJg ingen skal gå gjennom livet uten et par røde sko for eksempel!

Huldra sa...

Jaaa! Det har jeg så absolutt. Gjett gjett.. ;)
Holder på å pusse opp soverommet mitt, og der blir veggene isturkis. Ellers er lilla og orange også stort i skuddet hos meg for tiden. De smaker godt! :)

Gleder meg til å se hva i alle dager dere driver med der på kjøkkenet.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...