24. mai 2011

Om å føle seg ydmyk og litt.... dum :) Og litt om kjøkken...

Kjære fantastiske lesere!

Ja... jeg føler meg ydmyk, og det er aldri negativt! Ydmyk over å ha en fantastisk gjeng som leser det jeg velger å skrive på nettet. Er ikke det flott!?! Og dum fordi jeg, en gang igjen, jfr forrige innlegg; klarte å fokusere på det som var minst positivt av alt... i stedet for å fokusere på at jeg har en stooooor gjeng med flotte damer som leser det jeg skriver og som jeg leser... et par nye følgere ble det også! Velkommen skal dere være :)

Trollmor`s følgere?
Derfor... fordi jeg er så lite flink til å prioritere fokus føler jeg meg litt dum... ikke blond-dum liksom, selv om jeg snart skal stripes... men litt sånn flau-dum...

Samtidig så fkk jeg jo en hel bråta med kommentarer fra dere og jeg har VIRKELIG hatt tidenes opptur her for meg selv i takt med at kommentarene rullet inn :) Tusen takk igjen!
NOE må man jo skylde på.....
Nå skal jeg pakke et kjøkken ned i esker, for det skal bort... og så skal vi få nytt... neida vi skal ikek FÅ nytt... vi har kjøpt nytt og det skal komme en sånn monteringsperson hit om ikke alt for lenge...

Men så er jeg jo da gift med en som ikke er Norsk... dvs... han er ikke så nøye på dette med tidsestimering, kjøreplaner, planlegning og frister... og som dere sikkert kan tenke dere så medfører det sine helt særegne utfordringer :) hihi...

Okis... over and ut fra Trolkroken for i dag! Nå skal jeg spille wii med 2 stk trollunger! nei, jeg skulle pakke kjøkken ja... hmmmmm..... hæ? jeg skulle hva? nei det har jeg glemt.... hei dåååååå!
Hva ser du her? Trollmora sjøl?

post signature

14 kommentarer:

alexia sa...

Du skal ikke føle deg blond, skjønner godt den følelsen du fikk- måtte lese gjennom eldre innlegg her nå. Jeg sitter med lekser opp til ørene og skal snart på tur- håper jeg, så har vært særdeles lite aktiv med å surfe rundt i blogglandia i det siste, selv om jeg har lyst!!!. men du har en super blogg! Bare fortsette som du gjør du! Og lykke til med kjøkkenet!

Klem fra meg!

Bondekona sa...

Synes du har en fin blogg,
-nå er jo jeg ny her, da, men.
Du tok deg avbrekk i kjøkken og tok et par omganger med wii med trollungene?
Dessuten må jeg konsentrere meg godt for å se en trollemor i bildet.
Ser helst en tjenestepike.
:)

Katrine Helen sa...

At du føler deg dum, er helt uten grunn. Skal ikke føle deg dum for at du skriver akkurat det du tenker. er ikke det det man har blogger til? Jeg tenkte det samme da jeg mast en følger..

Blir vel kjekt med nytt kjøkken, selv om det frister mer å spille wii en å pakke:p
Ha en fin kveld!

Siri sa...

Og ikke hadde jeg før oppdaget din blogg og lagt meg som følger, før jeg mistet en selv...hm... Trollmor, sender du småtroll i ordene?

Tovepia sa...

Herlig med nytt kjøkken, sier jeg! Mitt er 30 år, og jeg skal bevilge meg et nytt selv til neste vinter;) Vi får vel se hva du har kjøpt??
Kos deg, klemmings;)

KKvinneblogger sa...

Utrolig morsomme bilder! Jeg er nok henne med runde briller, hatt og sløyfe og en streng mine oppe til venstre på det første bildet :)

Daisys home sa...

Ikke mange som kan dette med å skrive så muntert som det du gjør..Alltid morro å lese innlegga dine her inne.
Ja, du får sagt det du ang.mitt siste innlegg..Tenkte faktisk tanken selv også..tror de setter kaffen i vrangen jeg :)) Bryr meg slettes ikke om dette dyret, det er det lenge siden jeg måtte legge på hyllen, for å overleve ..:))
Så lenge jeg synest det er en morsom hobby og jeg elsker jo interiør, da holder jeg koken vettu :)Men å komme noe videre i konkurransen har jeg slettes ingen tanker om, men bare morro å få bli med å bidra, overhodet. Lenge siden jeg har blitt så overrasket:)
Gleder meg til det kommer kjøkkenbilder,lykke til med det:)
Klem

KKvinneblogger sa...

Glemte å si at det var en morsom kommentar du kom med på bloggen min! :)

Lille My's Confessions sa...

Så god du er :)

Synnøve sa...

Hei!
Nå har jeg lest flere innleggende dine.....å har stor koset meg:) Du har en herlig blogg!!
Så selv om du har mistet en følger så får du en ny følger nå!!Meg:)

Ha en kjempefin dag,enten du pakker ned kjøkken eller ikke:)

Klem

Bustenellik sa...

Jeg så kommentaren din inne hos Shy(B) og måtte bare klikke meg inn for å si ÆÆÆÆÆÆSJ! Noe så ekkelt *grøss* Også leste jeg litt her inne, og nå vil jeg bli følger :D Kjenner meg veldig godt igjen i innlegget ditt under forresten. Man tar seg jo selv i å lure på hvorfor noen ikke gidder lenger, og forklaringene er mange. Men, dersom noen føler seg tråkket på av meninger en evt måtte ha, skulle jeg ønske de heller sa fra i stedet for bare å smyge seg usett ut bakdøra ;-)
Ha en fin dag, uansett hva du kommer på at du må gjøre ;-)
Klem fra Bustenellik

Hannemor sa...

Har herved fått ny følger på bloggen din du Trollmor :)

Trollmora sa...

åååå du Hannemor du.... nå vet jeg hvem du er :) hihi

Huldra sa...

Jeg blar og leser, og leser og blar. Må spørre deg om du har litt tunge bilder på siden di, for den er så treeeg for meg..!? Vanligvis så er det en gadget eller store bilder som gjør sånt. Bakgrunnsbildet ditt feks? Har et spørsmål til jeg, som letter blaingen for sånne som meg som plutselig må lese masse innlegg fordi jeg er så treg; Er du snill og vurderer sånt kommentarfelt som jeg bruker? Da er det så mye lettere å kommentere, og havne rett på neste innlegg. Namaste fulgte heldigvis oppfordringen min da jeg spurte henne, og jeg ble så utrolig glad for det. :)

Så.. Du? En sånn blond, dum sak? Det kan jeg aldri tro.. Da har du isåfall skjulte egenskaper.. ;)
Skal ned og lese nå, og så overskriften var at du hadda mistet en følger. Det har visst jeg også, og hos meg skjønner jeg det jo godt. Jeg har jo bare droppet innom et lite innlegg, og ikke besøkt folk på lengevis.
Du derimot blogger som bare det, og fikk visst noen nye likevel. Vær deg selv!- sier jeg høyt, og følger deg åkke som.

Håper det ble både pakking og wee. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...