23. mai 2011

Jeg har mistet en følger ......

God dag alle skjønne damer :)

Som overskriften sier så har jeg mistet en følger... og det må man jo sikkert regne med fra tid til annen, sant? Noen henger seg på pga en giveaway, andre finner ut at "nei, denne Trollmora er ikke riktig klok" og så slutter de å følge og andre kanskje sletter profilen sin på blogger og slutter dermed å følge....


Det som overrasket meg med dette er egentlig hvor trist jeg ble rett og slett. Jeg ble redd for at jeg har såret noen, tråkket på noen... vært for stor i kjeften.... et eller annet... og så ble jeg redd for at dette kanskje var en av de jeg setter pris på selv.. og så begynte jeg å lete etter hvem det kunne være... helt paranoid.

Men så tenker jeg...... ja, det er skrekkelig trist om noen ikke vi følge meg lenger, i alle fall om det er for noe jeg har skrevet! Allikevel er det slik at jeg står jo for alt jeg har skrevet og jeg kan jo med hånden på hjertet si at jeg aldri har ønsket å skrive bort noen :) Så... det er ikke noe poeng med å tro at det er denne eller denne... i min søken var det faktisk et par stykker jeg var sikker på var følgere som jeg ikke fant, så kanskje har jeg mistet flere enn jeg tror :)

Vi mennesker er forskjellige. Jeg har en tendens til å bli litt storkjefta noen ganger... men .... det må jeg nok bare leve med... jeg har vært sånn i snart 40 år :)


Så, som avslutning vil jeg legge ut en uforbeholden "jeg beklager" til deg som jeg evt har tråkket på eller irritert og så ønske deg velkommen tilbake om du måtte ønske det ved en senere anledning, eller ønske deg det beste på din vei i blogglandia :)

Til dere som leser meg fortsatt ønsker jeg å sende en bukett vakre peoner og la dere vite at jeg ser etter dere hver dag :) Ikke alltid jeg skriver så mange kommentarer, men jeg har dere "under oppsyn" :)

Og her, i Trollkroken.... så fortsetter jeg å være bare en storkjefta og litt lei seg:
post signature
alle bilder lånt fra Hr Google

22 kommentarer:

KKvinneblogger sa...

Hei!
Følgere kommer og går. Sånn er det bare.
Men det rare er at jeg for ganske lenge siden mistet en følger som jeg fremdeles får kommentarer fra.
Da begynte jeg å lure på om det er noe kluss et sted?
Har jo vært mye rart med bloggene i flere perioder, og spesielt i det siste.
Kanskje det kan være en forklaring?

Whitebite sa...

huff...jeg hadde garantert reagert helt likt. men det kan jo rett og slett skyldes en feiltakelse.. Selv forstår jeg nok ikke helt greia med følgere..? Jeg har jo blogglisten min som jeg forholder meg mest til. Og der er jeg nokså nådeløs, jeg går rett som det inn og sletter blogger som ikke gir meg noe lengre (dem som feks aldri kommenterer tilbake) men så synlig som å slette seg som følger er det jo ikke..
Ikke tenk så mye med følger-greiene.. Mener det burde vært kuttet ut jeg. Virker bare som en status-greie for meg.
Klem♥

Mary-Anne sa...

Må vel si meg litt enig med disse to som skrev før meg ...
Hadde vel gjerne friket ut ørlite grann om jeg hadde mistet noe :s, men samtidig er det mangen som liksom følger og aldri gir et pip fra seg.
Knall blogg du har forresten. Er ofte innom og sniker litt ;) Mange flotte innlegg :D

Bird on a wire sa...

Trollmor, tror ikke du skal tenke for mye på det.
For en stund siden mistet jeg 4 følgere samtidig. Én dag tidligere hadde jeg uttalt meg negativt om noen kopper som *alle* i interiørverden syntes var fine. Jeg tror nok det var derfor jeg mistet disse følgerne. Men sånt går det ikke an å bry seg om. Man må få lov til å si sin mening på egen blogg. Dessuten, på den måten vet man i hvertfall at de følgerne som blir værende virkelig liker bloggen din.

Bondekona sa...

Det har skjedd med meg også!
Jeg ble faktisk veldig lei meg,
men slo meg til ro med at denne personen sikkert hadde forsvunnet fra bloggeatmosfæren...
Veldig trist, for man begynner jo å ransake sehg selv litt...

Så jeg sier til deg: de har sikkert forsvunnet fra bloggeatmosfæren!

Osloskånskan sa...

Noen kommer og noen går, ikke noe å bry seg om. Skriv som du har lyst til, og la de som ikke fikser det "dra". Jeg liker deg! KRAM!

Siven sa...

Jeg har ikke så mange følgere jeg (sikkert fordi jeg ikke har sånn følgerknapp). Dermed ville det være veldig syns for meg om noen av de sluttet, rett og slett fordi de fleste er venner som jeg kjenner utenom bloggeland.

Men... når det er sagt. Her i gå lette jeg opp og ned fordi jeg fikk mail om at jeg hadde fått ny følger på Twitter - men så hadde jeg fremdeles like mange følgere. Altså... Jeg har byttet ut en med en annen.

Det tror jeg skjer oftere enn vi tror sånn ellers også.

Jeg merket det foreksempel veldig godt på bloggtreffene at to av de store matbloggerene tok meg av blogglisten sin... Det over halvverte treffene til bloggen min.

Oh well! Vi overlever alle sammen. Nye kommer til og gamle blir værende. Kose oss med de. ;)

(Beklager lang kommentar uten substans)

Hannemor sa...

Endelig fant jeg bloggen din igjen da..så da er det ikke sansynlig at jeg blir en følger.
Syns btw det er noe kjent med denne trollmora...

VillaVårfrubakken sa...

Ikke tenk for mye på det, du er den du er, og det er fint....ha en fin uke...klem

Hjertedamas blogg sa...

Noen kommer, noen går, og noen består. Og sånn er det bare. Klemz Grethe

Anonym sa...

Vi er nok litt sårbare , ja. Jeg har ikke mistet følgere , men et par som var veldig trofaste til å kommentere, og det var gjensidig, sluttet plutselig med det og da begynte jeg å lure på om jeg hadde skrevet noe dumt eller feil eller...Jeg synes forøvrig det er kjekkere at noen har meg på bloggrollen enn at de følger....
Men for all del, mange slutter å blogge også... Stå på !
Klem :)

Tovepia sa...

Ja, folk kommer og går, og jeg tror ikke du har såret noen, det er vel bare noen som fant ut at dette var ikke mitt sted....at the moment..plutselig er de tilbake;)..har skjedd med meg også dette:O)
Ha en fin dag,klem fra meg;)

Shy sa...

Det har skjedd her også. Har prøvd å finne ut kven det kunne vere, men savna liksom ingen... :)
Så slik er det berre!

Maleriet fargehandel sa...

jeg er her i allefall, og skal ingen steder! ;P

Heidi

Irenes tavlor sa...

Var inte ledsen för det, det kommer säkert nya som följer din blogg, jag har inte så många följare och har ofta funderat på vad är det som gör att vissa bloggare har hur många följare som helst, dessutom har jag något fel i min blogg så jag kan inte se mina följare vilket gör mig galen..
hoppas till slut att det ornar sig
kramar/Irene

Titina sa...

Gracias por pasarte!---tenes una pagina hermosa!!!!

Besosss

Trine sa...

Ja, her har det også plutselig vært en mindre - så en mer igjen..... Ikke vær lei deg du! :)

Kaoskontroll sa...

Jeg går litt frem og tilbake med følgere jeg også, og mistet flere da jeg skrev religionsinnlegget mitt. Jeg gikk ikke på jakt eller lurte på om jeg hadde tråkket noen på tærne, for jeg visste jo at jeg HELT sikkert hadde gjort akkurat det. :) Men jeg tenkte og tenker som så at jeg er meg og jeg vil ikke gi meg ut for noe annet for å holde meg "poppis".

Ikke vær lei deg om noen faller fra! Heller ikke i den virkelige verden kan man komme overens med alle, men de man får best kontakt med og passer best "sammen med" blir.

Selv slutter jeg også innimellom å følge blogger. Som regel blogger hvor det ikke har vært liv på månedsvis, men jeg har også slettet et par blogger fordi jeg følte at personkjemien ikke stemte. Da som regel slike som over tid hadde så mange "ingen forstår meg og alt går galt for meg"- innlegg at jeg ble deppa av å lese innlegg fra den kanten. Altså, alle kan ha dårlige dager og det er helt greit, men "sympatihøstere" som ALLTID har noe å klage over (uten det minste av humoristisk snert) tåler jeg ikke i det virkelige livet heller.

Jeg elsker forøvrig bloggen din! Man vet aldri hva som kommer fra den kanten. Spennende! :)

Klem

Pia sa...

Ha ha, jeg har også opplevd det der, og en gang mista jeg to stykker samtidig - da tenkte jeg at det neppe var tilfeldig...Men man kan ikke tekkes alle. og det kan jo være mange grunner til at man mister følgere - trenger ikke å være den mest negative begrunnelsen som er riktig...
Da jeg fikk nytt domenenavn, forsvarnt bloggrollen min, og jeg forsvant som følger i mange blogger. Jeg har prøvd å oppdatere meg, men det er ikke så lett... (Så det kan jo ha vært tilfelle hos dine matblogger, Siven, at du falt ut ved et uhell - ikke at de fjernet deg bevisst;)

Pia sa...

Og nå fikk du jo en følger, så da går det vel opp i opp!

Siri sa...

Nå har du fått en ny følger med meg. Jeg har ikke vært her inne før, men følger deg gjerne videre. I tillegg er du på bloggrollen min så jeg ikke skal glemme deg.

Tar meg en runde her jeg - ser trivelig ut.

Daisys home sa...

Disse følge greiene synest jeg ikke noe særlig om tull etter min mening.. Men derimot å få komme på blogglisten til medbloggere, ser jeg på som virkelig stas her inne:)
Det er nå min mening:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...