3. feb. 2012

Kategoritesting - Trollmor som rosablogger!

Heiiiiiiiii søtingene mine!

Her i Lykkeboden er vi mette og gode etter et laaaaaaaangt måltid som Mr LykkePrins hadde laget mens jeg lå på sofaen å slumret litt. Jeg var bare sååååå sliten etter å ha lekt med lille Prinsesse Benedicte Mariell ute i pulversnøen så jeg bare måtte legge meg litt da jeg kom inn! Og seff er det ikke vondt å ligge på vår nye Hellegjerde heller da liksom :)
Vi tenkte å dra for å se på en annen beigetone i helga, for dere husker hvor frustrert jeg er over at denne lattemakkiatolight-nyansen ikke i det heeeeeeele tatt står til den makkiatodelightinthesky-nyansen på stakittgjerdet utenfor? Ja, så vi har bestemt at vi skal sette denne her nede på LykkePrinsens Biljardlounge og så skal vi kjøpe nyansen lysere i sofa. De er på tilbud nå, så man får en treseter til bare 23 000 JIPPI!! :) Så vi må benytte anledningen da .....

I dag tenkte jeg litt på hva jeg skal bli når jeg blir "stor" *knis* og jeg var innom flere alternativer egentlig liksom. Jeg har så lyst til å gjøøøøøøre noe på en måte, altså ikke at jeg ikke gjør noe NÅ men det er liksom så mange timer når Prinsesse Benedicte Mariell er i barnehagen at om ikke mine kosemosevenninner er hjemme har jeg liksom ingenting å gjøre da. Og det er kjedelig. Så jeg tenkte at jeg skulle bli negledesigner!? Hva syns du? Er ikke det kult da? Får stæssje folk til fest liksom? Og så kan jo jeg gjøre alle vennene mine også da... hadde ikke det vært kult da? Eller klesdesigner tenkte jeg også på ... for jeg er jo så interessert i outfits. (Dagens outfit kommer lengre ned, ikke fortvil)... og jeg tenkte også litt på flyvertinne da, for da får man se hele verden liksom. Men jeg aner ikke hva jeg skal velge liksom? Hva syns du? Pappa sier jeg burde tjene penger å sånn selv nå, men han er jo bare full av tullball han da så jeg MÅ jo ikke men det hadde jo vært gøy?



Nei nå får jeg vel komme meg opp av sofaen :) *knis* for nå har LykkePrinsen laget en doblecaffemokka med karamell til meg! Han er bare såååååååååå søt altså! Men så jobber han så mye overtid også at han kan jo skjemme meg litt bort når han er hjemme *hihi*

Åh nå kom jeg på noe! Hvordan får man bort sånne røde svetteflekker fra klær? Lykkeprinsen trener ganske mye så han har fått av den svetten stakkar, som man får når musklene vokser.... den som er rød og oljete ... og så hadde han tørket seg med skjorta da for han svettet sånn og så ble det merke på skjorta hans da... se på bildet jeg har tatt. Ser nesten ut som lepper vettu hihihihihi..... komisk. Flinkingen som trener så mye å!!!


Greit Sveit dere søtingene mine! I morgen skal jeg blogge om soverommet vårt!! YEY! Endelig er det ferdig! Det er bare såååå fint altså! Gled deg!

Smakings fra meg!

GullaGumman i Lykkeboden!

16 kommentarer:

sisselastrid sa...

Ler høgt og godt!!!!

Nei, rosa bloggar må du ALDRI bli,
sølv om dette var eit artig eksperiment :))))

Gleda meg allereie til neste test!

Klem

EllenSand sa...

Haha, herlig. Fortsetter du slik blir du nominert i kategorien Beste mammablogg neste år.
Ellen :D

Alexia sa...

hehe ja nettopp. Sånn er de mange. Nice outfit! Hvor haaaar du kjøpt den knæsje buksa? og flyvertinne syns jeg du skulle bli asså

Unknown sa...

Heeerlige skjønne du og såå utrolig on the spot lizzom;-)Digger deg jeg altzå!


Koz og Klemz fra Grete

Bente sa...

Hm..jeg liker deg bedre når du er trollemor..Du var ganske slitsom rosablogger. På den andre siden..man skal kanskje være slitsom når man rosablogger?
Hva vet vel jeg.

Elin sa...

Hahahahaha hahahaha ler meg skakk!!! Den får du en klar (rosa seff) 8'er på av meg! Du har jo fått med masse vesentlig rosagreier og lagt deg i selen for å være serriøs... ;-D

Eller skulle vi ikke sette "karakterer nå?

Hadde det vært humorkategorien så hadde det vært full pott!!

Trollmora sa...

Heia skjønnIngene!!!! Hihi
Vi tar stemning når jeg har skrevet alle :-)

Dette var gøy da!!

MammaMy sa...

Terningkast 7!

Tovepia sa...

Herlig innlegg!!..dette har du virkelig tatt på kornet:O))
Kos deg med latten, klemmings;)

Kaoskontroll sa...

Åh du verden! NOOOT!!!! Ikke en premie i verden kan være verdt å være slik blogger! ;)

Men jeg fikk meg en god latter i det minste. :)

Ønsker deg en fantastisk deilig helg!

Klem

Guri sa...

Hahahahahaha :)

Fantastisk lizzom!! Det er jo slettes ikke greit når fargene kræsjer slik som det gjør hos deg. Seff må du slå til på det råbra tilbudet på sofa :)
Klæmz å koz

Shy sa...

Ha,ha! For ei lykke i lykkeboden med lykkeprinsen!

Yeah! Lady in pink :))

Whitebite sa...

OMG!!! LOL!!!dette var bare chillz og diggings trollmamaz! For noen skills innen roza-blogging da!

Bustenellik sa...

LOL! Hahaha :-)

Pia sa...

LOL! Syykt herlig, ass!
Men seriøst - rosablogging må være slitsomt....

Huldra sa...

Bare gliser jeg. Du ække sann.. XP

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...