21. nov. 2012

Kan du svare på noe?

Hei du :)

jeg lurer på ....... (fra mobil denne gangen :) )........ ville du kjøpt håndarbeid, kunst og/eller andre ting her på bloggen om du så noe du likte/hadde behov for?

ville du foretrukket eplabutikk?

ville du foretrukket en egen blogg som var en ren salgsblogg?

takk for at du tar deg tid til å svare :)

7 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg har kjøpt ting fra en vanlig butikk og fra en eplabutikk. Jeg har kikket inn i egne salgsblogger, men har ikke funnet noe. Spørsmålet må heller være hva er mest praktisk for deg. Det koster sikkert å ha butikk på Epla, men du kan da bruke den fine betalingsordningen.

Åshild sa...

Jeg mente selvsagt at jeg har kjøpt fra en vanlig blogg..

Mormorfarmor Inger sa...

Hvis jeg finner noe jeg liker skikkelig godt, spiller det for meg ingen rolle om det er eplabutikk eller bloggbutikk :) Jeg har handla fra begge steder og vært fornøyd. Venter spent på hva dine planer er!

Ivaa sa...

jeg kjenner ikke til epla, men jeg kjøper mye fra etsy, som er samme opplegg, ser det ut til. Og foretrekker generelt å kjøpe fra et slikt nettsted, og ikke fra en privat blogg.

Jeg har tenkt en del på dette med salg jeg også, og grublet over muligheten for å presentere ting i bloggen og så lenke til et nettsted ...

Siri sa...

Jeg blir litt overveldet av Epla, så jeg kjøper heller noe jeg kommer over i en vanlig blogg.

Huldra sa...

Jeg kunne kjøpt både her og der, men har et slpålagt StopShop i år, og skal egentlig ikke kjøpe noe som helst. Bytter ut bittelitt, men det er kun sårt tiltrengte ting (for det meste..)

Hvor har det blitt av deg da vennen? Titte innom for et lite livstegn da :)

Huldra sa...

Heia vennen, og takk for gode ord inne hos meg :)

Skjønner flyttestresset, for jeg har flyttet to ganger de siste tre månedene selv. Ting blir visst ikke alltid helt som man forventer seg, så da må man starte på ny frisk.
Ønsker dere masse lykke til, og håper du kommer tilbake til blogglandia. Nei, jeg er ikke på instagram dessverre. Nok å holde styr på blogg og FB enn så lenge ;)

Stor klem fra Huldra og dyra :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...