17. sep. 2010

"Nytt" bord til 100-lappen??

Ja.... så kjøpte jeg (vi) dette bordet da... litt hastig egentlig fordi Trollefar faktisk ble med meg på en brukthandel og han var IKKE verken grønn i ansiktet eller gikk å laget hhrrmmffe-lyder ... tvert om vil jeg si... han sa:
Se her har du et bord til loftstuen.... Og sånn egentlig bare for å unngå å vise min egentlige sinnstilstand som helt ærlig var en kombinasjon mellom sjokk, vantro og "hva-i-herrens-navn-har-du-spist-eller-glemt-å-spise-i-dag"-følelse så sa jeg bare: "Ja, det var fint, det kan vi jo ta og så kan jeg pusse det opp jeg vettu...." sånn helt normalt liksom.... håper jeg i alle fall. Selv om pulsen slo i 230 og de eneste ordene jeg klarte å høre syngene i ørene i takt med at jeg lette fram småpenger til å betale med var:
"Han er med Han er med Han er med Han er med Vær takknemmelig Vær Takknemmelig Vær takknemmelig" så det var jeg og så kjøpte vi et par små ting til og kjørte hjemover i stillhet og meditativ holdning med nedlagte bakseter med 1 stk grønt salongbord........

Sånn så det ut da jeg begynte:


Som dere kanskje ser (ikke helt 100% ærlige bilder dette) så er det et ganske kjedelig vanlig bord.... som noen kanskje har prøvd å male i litt sånn shabby chic stil....? Men bommet LITT.... å det er sååååå grusomt å bomme LITT... det er bedre å bomme skikkelig for da er det en selvfølge at alt må gjøres om igjen... men å bomme LITT er sånn...... ja ja... det holder sikkert... noe som tydeligvis de forrige eierne av dette bordet tenkte da de malte dette bordet for nymalt var det jo ikke :)

(Snart skal jeg vise hvordan jeg selv bommet LITT og måtte male om igjen :) )
Se bare her:

Her ville jeg lage en effekt som så bare rålekker ut inne i mitt hode da vettu.... og den så IKKE like rålekker ut da jeg var ferdig, så her måtte Trollmor frem med rullen, spanna og lakken igjen gitt.....

men men det er jo regelrett terapi i slike prosjekt så det var vel en beskjed sendt fra oven da.... at jeg trengte litt mer maletid til dette surrete tullehodet mitt :)Ferdig ble bordet i alle fall, etterhvert og under kan det beskues :)Ikke så rent værst da, for et bord til 100-lappen?

Trollmor er fornøyd og bordet skal stå som et symbol på "Den gangen Trollfar ble med på bruktmarked og så ut til å ikke mistrives for første gang-bordet"

Ha en god dag, damer!
Ps: Vi er ganske nyinnflyttet i denne leiligheten så det er mye vi ikke enda har fått på plass (fått på plass er for oss andre ord å si: kranglet oss fram til) enda.... så er er det musesteg.... derfor er også gleden, i overført betydning, over dette bordet stor :) Ds


8 kommentarer:

Tovepia sa...

Bordet så virkelig smekkert og lekkert ut, og så flott det ble med sjablonborden på!!
Herlig når trollfedre blir med uten å stønne:)
Kos deg i helga og klem fra meg;)

Tutti - Mamma i flyt sa...

Det bordet ble jo bare kjempelekkert!! Likte spesielt godt de sjablongene!! Det må jeg ha i bakhodet til neste prosjekt :D

Ha ei strålende helg!! Klem :)

♥ Netta ♥ sa...

Bordet ble jo kjempefint, skulle ikke tro det engang var et kjedelig irrgrønt bord fra en brukthandel! Jeg kjøpte for litt siden et furuskrivebord for 100 kroner.Det var kjempestygt, men malt hvitt og satt på tekst og nye knotter ble det kjempefint :-)

Så koselig at du vil være med på min giveaway - LYKKE TIL!

Klem
Netta

Anonym sa...

Bordet ble kjempefint og så lekkert med sjablonbordene på.
Synes du har vært flink!!!
så kjekt at du vil være med på min Give Away. Lykke til!
Så kjekt at du også vil følge bloggen min.
Ønsker deg en kjempefin helg.
Klem fra Mio

Huldra sa...

Flott sluttresultat! -Også er jeg glad for at du tok med prøving og feiling også. Er så godt å se at ikke alt er fiks ferdig av seg selv. ;)
Skjønner du falt i staver ja. Høres ut som din halvdel er litt lik min.. Han liker det egentlig best med helt rene flater uten dilldall, på grensen til minimalisme. Jeg derimot må ha litt personlighet i huset, men så absolutt heller ikke overfylt. Hva som kalles overfylt er i digre grenseland mellom oss gitt. Er det der dere er også kanskje?
Misforstå meg rett; jeg er veldig glad han bryr seg, men noen ganger kan han godt bare nikke og smile først, og heller si noe etter jeg har prøvd. Regner nesten med at du er enig her.. ;)

Nå husket jeg endelig det jeg gikk inn for; Tusen takk for herlige ord i give awayen min! Ble rørt nå. :)

Trollmora sa...

Sukk..... nikke og smile du Huldra... som om det ville ha vært mulig for Trollfar som absolutt skal ha en mening om alt også! hhrrmmff :) hehe.....
Alle disse dagene som kom og gikk vettu.... ;)

Kommentaren hos deg er vel fortjent så bare dra det til deg :)

Huldra sa...

Tusen takk du herlige Trollmor. :)

Vet du, jeg har blitt en racer på å gjøre ting mens mannen er borte. Det er så mye lettere å få tilgivelse enn tillatelse, så jeg har både snekret hundegård, ommøblert og malt stua uten hans viten. Når vi har snakket om det har han vært uenig, men etter jeg har gjort det synes han jo det er flott. Noen ganger må man bare trampe litt i bena, mens andre ganger er det bedre å gå litt stille i dørene. ;)

Trollmora sa...

Ja.... jeg har bitt meg merke i at det er flere oppegående damer som bruker den taktikken der Huldra :) hehe... så jeg skal begynne jeg også faktisk.... og vet du hva som står først på min ønskeliste? Lavbudsjettsoppussing på badet!!! Jeg har planlagt i nåen uker oppe i hodet og venter nå bare på anledning til å sette inn støtet :) hihi... men det kan jo ta sin tid! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...