27. sep. 2010

Jeg er mer en middels glad i god mat......

Noe som forøvrig vises relativt godt med en gang du ser meg egentlig.... Kanskje ikke så rart at min matelsk kan beskues med det blotte øye når jeg er i stand til å nyte frokoster som denne:

Neida, jeg tuller ikke..... Muffins fra shell (svingte innom etter å ha levert mellomtrollet i barnehagen og da datt det jammen en Japp i hendene på meg gitt.... sett slikt) og pizza fra dagen før.... det er forøvrig noe jeg drasser med meg fra en pizzabelastet barndom..... gårsdagens pizza BØR SKAL og MÅ spises til frokost dagen etter... sånn er det bare.

Og så da vettu.... kom denne undertegnede "GO-MAT-RAUVA" over bloggen til godeste Beate... altså Beates verden må vite.... og der fant jeg oppskrift på kanelsnitter.... noe jeg aldri har smakt men Beate skrøt sånn av dem at hva annet valg har en stakkar ? ...... Så var det da bare å sette igang da......


Man rører sammen denne duftende guffa.... og det gjør jo aldeles ingenting at det blir igjen litt på skjeen etter at deigen er ferdigsmurt...... vurderte å fryse ned restene i en liten kopp, men mellomtrollet og jeg ble enige om at det var en uaktuell problemstilling.....

Man lar da denne deigen heve en god time (min hevet mer i og med at man tross alt ikke bare er matelsker men også mor til troll som må legges..... )


Så smører man guffa utover og begynner allerede å kjenne en anelse av den kvalmen som bare måtte komme..... for problemstillingen om å fryse var nok ikke så uaktuell som den kjentes da siuasjonen var aktuell......

Det ferdige produktet var mer enn nydelig, men på grunn av en før nevnt aktuell eller uaktuell problemstilling så var det ikke plass til rare biten egentlig...... derfor helt faktastisk at dette er en greie som er like god når den taes opp av frysen..... og DET funker som fjell! I dagesvis..... Kombinert med PMS og søthunger da så sier det seg selv at ideen bak å fryse ned 3 brett med sånne deilige snitter kanskje ikke laget av en kvinne med søthunger og pms? For om det hadde det så hadde hun jo skjønt at det kom til å bli tomt mye fortere enn hva både sunnt og lurt er..... og sånt råder man jo ikke andre til....

Sukk.... konklusjonen er at jeg er en uhelbredelig matelsker og jeg kommer nok aldri til å bli annerledes....
Så..... "En får værra som en vart når`n ikke vart som en sku`"


10 kommentarer:

Shy sa...

Pizza frå dagen før er reine delikatessen! Eg er ikkje så veldig glad i kaker og sjokolade, men derimot chips og peanøtter....Namm!

Shus sa...

Eg ler....om når jappen bare plutseli var i hendene dine!!! Og eg kjenner meg igjenn i det meste!! E da ikkje ei bok som heitter Spis elsk lev??Følg det. Legger meg til som følger eg!!

Liza sa...

Hei!
Nå fikk jeg endelig tid til å ta en titt hos deg :) Og nå er jeg følger!!!
Vi har jo to ting til felles; 3 barn, og interiør. Det er jo bra! Gleder meg til å lese mer.
Liza.

Tovepia sa...

Må nesten le over dine funderinger:D
kald pizza dagen etter er skikkelig godt, men her går alt ned;)
Den kaka så kjempegod ut...jeg har nemlig en søthunger selv over normalen, men har lært å beherske meg.....;)
Kos deg i trollheimen og klem fra meg;)

Anonym sa...

Hei.
Så masse fristende det var her. :)
Stoffet med skrift har jeg bestilt fra polar quilt (nettbutikk)der er masse fint. :)Klem.

beate sa...

hi, hi, hi... du kan få sagt det du!!!
godt det falt i smak!

klem beate

Kardemomme sa...

Den kaka så kjempegod ut! Jeg elsker sukker og kaneltopping så dette var nok en oppskrift for meg også. Dessuten er jo kald pizza til frokost kjempegodt det! Jeg er usedvanlig glad i pizza skal det sies og tror aldri vi blir lei.Ha en fin tirsdag! Klem fra Kardemomme :))

Kardemomme sa...

Den kaka så kjempegod ut! Jeg elsker sukker og kaneltopping så dette var nok en oppskrift for meg også. Dessuten er jo kald pizza til frokost kjempegodt det! Jeg er usedvanlig glad i pizza skal det sies og tror aldri vi blir lei.Ha en fin tirsdag! Klem fra Kardemomme :))

Jennys fire vegger sa...

Hihi... Artig innlegg! :o) De så skikkelig gode ut, de snittene.

Jeg var her egentlig for å finne mailadressen din, så nå skal jeg finne den og sende deg en ukeplan, versjon Trollmor. :o) Enjoy!

He en fin dag videre.
Klem Jenny

VillaVårfrubakken sa...

Fins ikke noe bedre enn Pizza fra dagen før spør du meg. Mitt svake punkt er nok sjokolade...i alle former og fasonger. Ha en fortsatt fin høstuke.....klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...