5. des. 2010

Til alle dere med "snoweffect" på bloggen....! ;-)

Bare sånn et lite ..... nei, ikke lite.... stoooooort hjertesukk.... fra en mobilbloggleser....


Sånn der dalende snø gjør det UMULIG å laste inn bloggene deres på mobilen. Og jeg har en BRA mobil asså (hihi)! Så i praksis så betyr det at jeg (og jeg vet det er mange med meg) som går glipp av myyyyyyyye i blogglandia i desember.... og det er jo trist... :(  Det er ikke så ofte jeg har muligheten til å sette meg ved pc, men jeg bloggesurfer hver kveld :) Som mange andre.....

Så.... kan dere ikke la det være da? Eller... jeg vet ikke.... huff... jeg er jo ingen til å be noen la være å pynte bloggen sin...... men i alle fall... det er mange som går glipp av koselig stoff da.... på grunn av den snøen :)

Så.... om du er enig i dette så skriv om det på bloggen din og så lager vi en sånn "Nei til "snoweffect"-gruppe :) hihi....
Ps.... disse bildene jeg har her med snø har jeg googlet meg til og lagt inn via WEB/URL så de er IKKE tunge å laste inn...... :) hihi

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Er redd du ikke får med deg noen på dette;) Men skjønner at flere har problemer, så for meg må det gjerne være snøfritt:)
Tenn 2 lys og kos deg; snøen er vel borte på nyåret:)
Klem fra meg;)

Trollmora sa...

hihihihi.... neida, jeg trodde heller ikke at jeg kom til å få med meg noen på dette... :) Det er bare så frustrerende å ville lese blogger men ikke få det til :)

Men nå har jeg jo i alle fall sagt fra... det er slik i faglitteraturen vettu...Det aller første steget mot forandring er kommunikasjon :)

Ja, i dag skal lysene tennes og kokosmakronene står til avkjøling :)

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Det var moro å finne denne bloggen, mye artig å lese, så da la jeg meg til som følger:) Leste at du har fått med deg denne antibloggeren, det har jeg også, og jeg forundrer meg over at hun legger så mye arbeid i noe hun ikke liker. Ting jeg ikke liker, orker jeg ikke å bry meg med, jeg har så mye annet morsomt jeg har lyst til å bruke min dyrebare tid på!
Håper du koser deg i adventstiden, hilsen Ellen:)

Trollmora sa...

Vet du, der er jeg helt enig! Og det er jo dette som gjør den der antibloggesaken og "Shabby fredag" så pussig og rart.... det er så.... ja... hva skal man si da.... uforståelig på en måte da. Ja ja... hun om det og så får vi satse på at hun vokser seg til å blir en bedre voksen ;)

Takk for hyggelig kommentar og at du la deg til som følger, det setter jeg enormt stor pris på! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...