9. des. 2010

Test av Nestè barnegrøt m/ Banan og Aprikos

Jeg er som jeg har skrevet om før BUZZADOR og denne gangen tester jeg babygrøt med banan og aprikos... eller jeg tester ikke så mye, det er mest minstetrollet som tester. Jeg skriver her inne og ber andre om å teste :)
Jeg var ikke skeptisk til å teste denne grøten i det hele tatt da Nestlè er et trygt merke, etter mitt skjønn. Jeg har hatt 3 barn og alle har brukt mat fra dette merket. De bruker ikke konserveringsmiddel, men maten blir kokt ferdig, så blir den varmet opp under trykk og etterpå kjølt raskt ned. På denne måten blir holdbarheten lengre.

Grøten er god. Usukret og god. Og mettende. Og det er viktig, spesielt til natta :)

Jeg syns havre er en viktig ingrediens i barnegrøt, Kanskje ikke så viktig på dagtid, men på natta føler jeg at ungene trenger litt mer substans og der er det flott med havre, evt andre kornslag.


Jeg tror faktisk jeg kommer til å kjøpe av denne grøten etter jeg har (les: minstetrollet har) brukt opp grøten som fulgte med....

Ikke værst Nestlè, slett ikke værst :)

Vil du bli en BUZZADOR, som meg, kan du trykke HER for å registrere deg, så blir du kontaktet når neon produkter som passer din profil skal testes. Jeg har fått teste mye arti jeg.... filmleie, barneprodukter, kremer osv.... Man får jo prøve kvalitetsprodukter, ikke sånne tulleprodukter som skal INN på markedet liksom.

Ha en god dag damer!

4 kommentarer:

Tina Liel sa...

Sådan en gang Nestle grød er nu godt til børnene. Kan huske at min ældste elskede deres variant med æble og han spiste den til han var ret gammel hi hi. Hvor sjovt sådan at være tester! KNUS♥

VillaVårfrubakken sa...

Kanskje det kanskje, testpanel har jeg jo aldri vært så...Håper du får en herlig helg, klem fra meg

salige lavendel sa...

Fikk nesten lyst på den grøten...men bare nesten =) Og du må bare rappe knyte-ideen min, jeg synes bare det er hyggelig når noen rapper fra meg ( i allefall når det er ideer som rappes, hehe).

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg er også buzzador, men ikke i mågruppa for denne testen. Herlig bananbilde.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...