14. sep. 2011

Vil du smake en ny kjeks? Ja, MED sjokolade......

Huff tenkte jeg..... for et tåpelig spørsmål! Om jeg VIL? Hvorfor er ikke kjeksen allerede hos meg? Det er jo ikke mulig å IKKE ville smake på ny sjokoladekjeks? Nei, fy... det får sånne slankiser som Anna Anka styre med... jeg smaker. Og vel så det... jeg vil vel kanskje si at jeg SPISER kjeks jeg, mer enn jeg smaker..... Noen ville sikkert også definert det som "Å kaste i hundkjeften".... Der tror jeg Anna Anka er...

Jeg skriver Anna Anka mange ganger her nå da, for da får sikkert dette innlegget masse treff *ler* Neida... var ikke det som var meningen. , men når det først ble sånn får det stå... egen som jeg er.

Og så dukket da denne kjeksen opp i min postkasse

Oh Yeah! Gooooooodiiiieeeee!!!!!!! 

Jeg satt liksom klar med tunga da for å la denne rennende sjokoladen falle på mitt sleikeinstument, men nei... det skjedde ikke.... og det var det eneste som skuffet. Jeg skulle gjerne ha hatt sånn flytende sleikesjokolade der inne altså.... men den satt helt fast og det måtte tenner til for å få den i sleikemodus. 

Men god? Yess!!! Anbefales! :) 


post signature

17 kommentarer:

Shy sa...

Haha! Sleikeinstrument :)
Er den ny denne kjeksen, altså? Då vert det ikkje lenge før mannen kjem heim med ein slik til kaffien på ein vanleg onsdag. Han har lært å fore seg sjølv med slikt søtt. Eg er ikkje så glad i sjokolade og dårleg på på bake til han. Men eg skal no smake, altså! Spyr ikkje akkurat heller av sjokolade, men mauler ikkje. Huff, lang og tåpleg kommentar, slik vert det når ein har fridag ;)

Hegeslilleboble sa...

Mmmm, er en skikkelig spiser jeg også når det kommer til sjokolade:). Denne så god ut, vil også ha den i postkassen;).

Hjertedamas blogg sa...

Jeg får teste den ut, for den hørtes (!!!!) god ut!!! klemz grethe

MonaBL sa...

Jeg lar meg overtale.... :-) En pakke til meg takk! (Straks på vei til butikken ser du.... ) ;-)

Bente sa...

Jeg er sjokoladekjeksoholiker ..denne har jeg ikke sett. Gleder meg! Går meg en gang-jeg later som jeg skal på tur med hunden ;-)

Havfruen sa...

MMM denne har jeg ikke smakt...men den så jo god ut da....men jeg har startet eplekakebaksten og har nok med de kaloriene:)
Ha en topp onsdag, klem fra meg:)

Kaoskontroll sa...

Hehe... slanking, ja hva er det? ;) Mine 20 kilo ekstra etter jeg fikk stoffskifteproblemer suger seg fast, og det er en helt bestemt grunn til det; SJOKOLADE!
Elsker det, bare simpelthen ELSKER! Så denne skal nok forsøken. :)

Hadde forresten en artig opplevelse ang mine påløpende kilo da jeg var i marokko. Min kjære... ekskjære... what ever... og jeg satt og koste oss med grilling og vin med noen naboer. Han skal ha det at han ALDRI ALDRI har klaget på vekten min, faktisk ikke sagt et ord, selv om jeg har gått opp, gått ned igjen, gått opp mer, osv i flere år nå. Det er rett og slett som han ikke har sett det! Så sier han litt stolt til nabodamen at nå er det 9 år siden vi traff hverandre, og selv om vi har hatt mange problemer er vi fremdeles glade i hverandre. "Ja 9 år og 20 kilo!" sier jeg og ler.
Da setter han plutselig vinen i halsen og ser bestyrtet på meg.
"20 kilo?" spør han når han har fått svelgemuskelen under kontroll igjen. Jeg nikker og han buser ut "... men herregud, da må du skjerpe deg litt!"
Jeg klarte ikke annet enn å le, for mannen som slett ikke har sett dette, tiltross for å ha sett meg i enhver vinkel, han synes altså TALLET på kiloene er skremmende.
"Synes du det for fem minutter siden, da du ikke visste det var 20 kilo?" spør jeg så, og han tenker.
"Nei" sier han deretter ærlig, og det begynner å gå opp for ham hvorfor både jeg og nabodamen finner dette ganske morsomt.
"... men 20 kilo..." han drar på det en stund, som han vurderer om det er best å forsvare utbruddet eller kapitulere. Han velger det fornuftige og kapitulerer. "Jeg synes du alltid er fin jeg! Du må ha vært veldig... liten!"
Menn... man kan egentlig ikke annet enn å elske dem! Som sjokolade! ;)

Stor klem

Havfruen sa...

Ler av kommentaren din, hehe:) Det kun slike sikkertstikk, som jeg KAN:)

salige lavendel sa...

Din frister!!! =)

SURRESILJE sa...

Den ramla inn her og. Via handlekurven vel å merke. Jeg er så traust at jeg foretrekker vanlig safari istedet. Syns sjokovarianten ble for mektig.

metanoia sa...

*henter en pakke safari cookies i kjøkkenskuffen*

Elin sa...

Jammen! Det er jo JUKS!! Alle kan se at den sjokoladen skal renne ut og er til lepje i seg. Kjenner jeg blir littegranne opprørt over frekkheten i reklamebildene her. (blir lett litt revet med når det kommer til sjokolade..:-D)

Guri sa...

Er ikke så glad i lys sjokolade jeg -HELDIGVIS!! men det så jammen godt ut likevel ;)
Kos deg du :)
Klæm

PS Anna Anka ser syk ut......

Daisys home sa...

Hi..hi..
Denne skal jammen prøves, ved neste handlerunde .....gledes allerede.
Må ha det ... bare må ha ...en eller annen "gobit " til kaffen, jeg da ...every day :)
Kjenner til det du nevner om bloggeformen..
av og til har jeg rett og slett lyst til å skrinlegge hele bloggen.
Vi trenger så absolutt deg her inne, med dine humoristiske innslag i hverdagen. En måte å skrive på har du som er helt utrolig....fantastisko bra :))
Ha en fin kveld
klem

Siven sa...

Hva med 10 sekunder i micro, ev. noen minutter i en varm ovn? Vips så er sjokoladen rennende igjen! ;)

Whitebite sa...

mmmmmmmm,din fristerinne!!

Alexia sa...

ser altfor god ut...tør ikke smake sånt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...