18. sep. 2010

Lite Shabby, noe chic med wabisabitilnærming og en touch av Fransk Landstil?

Sånn tror jeg min stil er...... interiørmessig....
Og må man egentlig definere seg? Er det viktig? Syns du det er viktig å ha en stil og/eller en definisjon å referere til eller syns du det er greit at du bare liker det du liker og at det ser fint ut, for deg, når du setter det sammen?Og hva med merker? Er det viktig å like det samme som de som har det rååålekkert eller er det helt ok å se etter ting man liker uavhengig av merke?


Jeg er bare som jeg er jeg..... og gift med en trollfar som også er interiørinteressert men på TOTALT andre enden av skalaen er definisjoner noe vanskelig for oss :) hehe...En får værra som en vart når`n ikke vart som en sku`..... 
8 kommentarer:

Tovepia sa...

Så enig!!! Det viktigste er å skape et hjem man kan kose seg i og som føles hjemme. Jeg lar meg inspirere og fryder meg over mangt her inne, men ser at alt er ikke meg, men jeg tar til meg ideer og det som jeg føler jeg kan stå for;)
Koselige bilder hos deg!
ha ei flott helg og klem fra meg;)

Tutti - Mamma i flyt sa...

Jeg skjønner hva du mener. Selv liker jeg veldig godt den hvite stilen men synes noen ganger det blir litt krampeaktig når absolutt alt skal være hvitt for en hver pris. Jeg forsøker å bruke fargher i alt det lyse og har nok en forkjærlighet for pasteller. Jeg tror stilen min er en blanding av cheap chic og shabby chic men er nesten ikke helt sikker og det er heller ikke viktig. Det viktige er at jeg har det akkurat slik som jeg selv synes er mest meg selv.

Ønsker deg og trollfar ei skikkelig flott helg i det kjempekoselige hjemmet ditt !!

Klem fra Torunn

P.s. Likte spesielt godt det flotte salongbordet ditt. Et godt eksempel på at alt ikke alltid må være helt hvitt ;)

salige lavendel sa...

Lekte med papirdukker jeg også, skjønt mine var nok ikke så gamle og stilfulle de heller.Men helt enig i at de vekker noe hyggelig og nostalgisk å se gamle papirdukker.Enig med deg i det du skriver her også. I ens eget hjem vil en omgi seg med det en selv trives med, det betyr utrolig lite hva andre synes - de bor jo ikke der. Dessuten er det så kjedelig når alle har det helt likt!Har du fått etiketten din forresten??

Hildes Scrappeunivers sa...

Så enig. Det vikrigste er at man selv trives og har en stil man trives med hjemme!

Ha en deilig sønsdag!

Klem

GroLinda sa...

Enig med deg der! Man har lett for å *hige* etter noe man ikke har. Det er ikke alle som har råd eller lyst til å ha det siste innen interiør og mote ;o) Man trives best med det en klarer å få til med sin egen stil ;o) Du lurte på hvor jeg har fått tak i de krystall mansjettene?? De satt på denne staken da jeg fikk den fra Flust (trumf) Men du får tak i akkurat de samme mansjettene på Kremmerhuset. La meg til som følger hos deg ;o) Ønsker deg og resten av trollfamilien en riktig god høst ;o)
Klem fra Gro :o)

Tina Liel sa...

Hvor ser det fint ud♥ Jeg er for at man har sin helt egen stil der passer til sin familie og ikke er styret at trends eller mærker. KNUS♥

Prinsesse Elin sa...

Når det gjelder ditt spørsmål om strykemerker så kan du gå inn hit

http://www.prinsesseelin.com/2010/09/litt-mer-info-om-stykemerker.htmlKlem fra Elin:)

Huldra sa...

Denne likte jeg. Nei man må så absolutt ikke definere seg selv hele tiden, eller holde en ren stil. Et flott hjem er et levende hjem som viser hvem som bor der. Det er min mal, selv om jeg jo har blitt litt mer bevisst på hvilken vei jeg heller ved å være her inne. Dere har et stilfullt og herlig hjem med god personlighet. Gode, varme farger, og jeg får litt sånn varm ørkensandfølelse. Er ikke det bra så vet ikke jeg. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...