19. jan. 2011

Et nattbordsprosjekt! Takk til "Maleriet Fargehandel"!!!!

Min kjære mor klarte å redde 2 stk slike fra containerdøden:


Egentlig er de jo ganske ok sånn i seg selv, men de passet ikke helt inn til den bruken jeg hadde ment for ett av dem da... nemmelig som avlastningsbord til min lenestol :) hihi... der jeg kan sette flasker og grøt og ha bleier og våtservietter og medisiner osv....

Jeg funderte egentlig en god stund på hva jeg ville gjøre med dem.... og fant ut at jeg skulle lufte tankene mine til de fantastisk flinke malingsdamene på Maleriet Fargehandel og snakk om fantastisk respons!!!
Ikke bare imøtekom Heidi meg på mine tullete ideer, men hun hadde en fantastik løsning på det og sendte meg det jeg trengte så fort som fy!

Dette er ikke bare snakk om god service, men jeg vil heller kalle det en blogglandia-frynsegode rett og slett! Jeg er dypt takknemmelig og glad for at denne kontakten oppsto... for i dag har jeg nemmelig benyttet meg av den igjen... hihihihi...

Her er i alle fall det foreløpige resultatet... jeg er ikke fornøyd med skuffen, så den skal jeg gjøre litt om på...

Malingen er det størstetrollet mitt på 15 som har stått for i romjula :) Så det ble et skikkelig samarbeidsprosjekt dette :)

Ja? Noen som syns noe? hihi

Ha en deilig kveld....

13 kommentarer:

Tovepia sa...

Råstilig!! Så artig å få hjelp både av proff og amatør;) Flott møbel som passer til alt, egentlig.
Ha en fin kveld, klem fra meg;)

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Den ble skikkelig fin, syns jeg!
Kjekt når man kan få råd her og der:)

Hilsen Ellen:)

Huldra sa...

Røff! Synes den var fin før også jeg da, men den ble enda mer spennende og spesiell nå. Liker sånne kreative tvister. :)

Jammen du hadde jo vært en super turvenn! Jeg dingler og går i mitt eget tempo selv vet du. Stopper opp og tar en pust når jeg trenger det, og går skikkelig på de dagene jeg får til det. Nema problema, for vi hadde nok funnet en fellesform skal du se. :)

Mattisheimen sa...

Næh! Så stilig den ble! Hva har du lagt utenpå den? Tapet?? Det stod jo så godt til stolen din, og :)

Renate

Bird on a wire sa...

Ja, det er mange tips og råd å hente hos Maleriet Fargehandel. De er supergode, og det synes på oppussingene de legger ut. Flinke, flinke damer!

Maleriet fargehandel sa...

*tommer opp* for den kuleste tapeten ever! Nese sending forlater sjappa i dag. (samtidig som Trude skal ut å kjøpe nye knotter til prosjektet sitt) Følg med! På bloggen om ikke så alt for lenge. :D

Maleriet fargehandel sa...

...nesesending faktisk! Gled deg til å få haug med neser i postkassa! Ha ha ha, og takker for ros forresten. Uff, fare for at vi kan bli høye på pæra her da! ;) (nei da, det skjer ikke. Er og blir bygdetullunger fra Hønefoss vi)
;)
Ha en fin dag.

KKvinneblogger sa...

Så spennende prosjekt :)

Maleriet fargehandel sa...

Må innrømme noe... Jeg klarte i dag å miste lommeboka på tur inn i sjappa. BROOOOOOM, så kom en bil...Kjørte over hele dritten så firmakortet til butikken knakk :-O Sååååå fikk ikke sendt pakka for atte hadde ikke en pøkk å betale med. :/ Tar det med eget kort i morra, så den som venter ikke venter forgjeves...Beklager altså. *rødme*

Mvh Rørebukka på Hfs.

Trollmora sa...

hihi nima problema! Og så jeg med min levende fantasi da. . . Jeg ser alt så lett for meg :)

VillaVårfrubakken sa...

Helt spesiell ble den jo, ingen har vel maken til denne....flott. Ønsker deg en herlig kveld.

Klem fra meg

Daisys home sa...

Takker for hyggelige kommentarer inne hos meg! Wow så utrolig flott dette nattbordsprosjektet ditt ble.Og ser du har fått hjelp av de flinke malingsdamene, jeg følger også bloggen deres.
Nå har du fått en ny følger. og jeg hadde hatt lyst til å sett flere bilder av stua di.Ser snurten av en hvit skinnsofa der...eller?
Ha en flotters Fredag, klem Sissel

KKvinneblogger sa...

Hei igjen! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Ja, datteren min har fått sin drøm oppfylt. Det tror jeg du også har store muligheter til! Du skriver veldig godt, og du har noe å skrive om! Stå på! Lykke til :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...