4. jan. 2011

Slik var 2010 for meg

Jeg skal prøve å fatte meg i korthet, selv om det rett og slett ikke faller meg naturlig i det hele tatt :)


Januar, Februar, Mars og April kan jeg oppsummere med:

Veldig gravid, veldige smerter, nytt hus og en beskjed til vår gamle utleier.

Mai,
på Trollfars bursdag skjer det fantastiske at et 5 kilo stort lykketroll ser dagens lys!
Juni og Juli
Desverre ble dette vanskelige måneder for oss alle. På slutten av Juni ble jeg veldig, veldig syk og ble akuttinnlagt med blodforgiftning og fullstendig nyrebekkenbetennelse med blokkerte urinveier. Crp er 400 ved innleggelse. Operert 4 ganger på like mange dager og sendt fra sykehus til sykehus. Dramatikk. Da jeg våknet etter 1 døgn på overvåkningen på sykehus nummer 2 får jeg vite at Lykketrollet mitt er innlagt på samme sykehus. Han hadde hatt 2 pustestopper og lå til observasjon. Bare noen uker gammel stakkar liten. Det er kanskje overflødig å si at verden raste litt rundt meg da. Men i dag har vi det ganske så bra :) Vi takker Gud for det. Ellers så klarte jeg å gjennomføre konfirmasjonsfest for størstetrollet i Juli, på hytta. Jeg husker ikke så mye av den dagen rett og slett, men jeg husker at jeg fikk mye hjelp! :) Og storegutten min var så fin altså! :)
I slutten av Juni hadde vi også en 15-årsdag og i begynnelsen av Juli en 2 års dag.... så jeg kan trygt si at ytterpunktene var godt representert disse månedene :)

August
Rekreasjon, prøve å komme meg. Jeg har en skrekkelig husk på denne tiden. Det ble nok litt for mye narkose på liten tid og påkjenningen til kroppen var nok ganske så stor så det tar tid å komme seg tilbake til normalen.
Jeg begynner å blogge for å trene hodet... og tror ikke at noen kommer til å lese noe av det jeg skriver noen gang, men overraskende nok så fikk jeg både kommentarer og følgere.
Jeg var (og er) mer enn glad for at jeg faktisk har følgere. Ofte er det tanken på følgerne som gjør at jeg blogger... og jeg trenger å blogge for å holde hodet i gang her :) Så takk kjære lesere!

September
Og jeg blir innlagt til ny operasjon. Denne gangen ser det faktisk ut som at jeg har blitt helt bra!!! (Bank i bordet) Jeg sliter litt med vondt i nyrene men de er jo stukket hull i flere ganger så det er klart det er vondt der...
Om du enda leser her så har jeg en oppfordring til deg:
ALDRI kimse av en urinveisinfeksjon eller blærekatarr. Det blir IKKE bedre i morgen....

Oktober
Jeg ble en Cherry! Wow.... NOEN (Ikke bare noen men selveste Huldra) syns jeg var ok :) Jippi!!!!
Helt gratis gir jeg også bort mitt aller beste interiørtips
Og så publiserer jeg den første novellen "Hun skulle ha vært lege, Sohelia"
Og jeg skriver om flere typer ÆRE, blandt annet om æren som ligger i å gi god Kundeservice
Ja og ikke minst så begynner jeg med å kaste meg inn i NIB sine utfordringer... Denne gangen om "min favorittloppe"

November
Her er innleggene med aller mest oppmerksomhet EVER på bloggen :) Og de klikkes på ENDA av en eller annen grunn... :)
Desember
Jul jul og jul og novelle nummer 2

Ja..... det ble min kavalkade...... Takk alle skjønne engler her inne... for at dere tar dere tid til å lese, kommentere og følge meg. Virkelig.

Måtte vi alle få utav 2011 det som er ment for oss.

Trollmorklem

16 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Hei:DDDD Håper 2011 blir et bedre år for deg og familien din:DDDDD Jeg må innrømme at antibloggen har gått meg hus forbi, bokstavelig talt, he-he. Måtte innom å ta en titt, for å se hva det var. For å si det sånn, jeg kopierte IKKE nettadressa, for å legge den inn på blogglista mi:DDDD Klemz

VillaVårfrubakken sa...

Hei på deg, en stund siden sist nå...Så fin kavalkade over året, jeg har hatt en lignende opplevelse som du etter en fødsel, så jeg vet litt hva du snakker om. Det tar tid for både hode og kropp å komme seg. Håper du får et fint nytt år, takk for inspirasjon du har gitt meg i det gamle. Liker det du skriver og viser på bloggen din. Vi blogges nok i framtida...god klem fra meg.

Bergljot sa...

Litt mindre drama i 2011, kanskje? For en heftig kavalkade! Og så mye som skjedde på en gang! Galopperende nyrebetennelse er noe herk, har også vært på sykehuset med den diagnosen. Men min var nok vare blærekatarren i forhold til din, for meg skar de ikke i.

Godt nyttår til deg og dine!

Havfruen sa...

Skal si 2010 har vært dramatisk for deg....men heldigvis gikk alt vel, både med deg og lillegutt:) Han var skjønn:) Men å gjennomføre en konfirmasjon i den formen, skjønner jeg du ikke husker stort av...
Ønsker at 2011 farer snillt med deg!!
Klem fra meg:)

SURRESILJE sa...

Godt nyttår, og fortsett å skrive!

Unknown sa...

Det var litt av et år du har hatt!

Du e så flink te å ordlegge deg og virke rett og slett fantastisk god :o) Eg kan godt forstå Huldra sin varme for deg.

Godt å sjå at bloggingen hjelpe. Det gjørr den for meg og. Eg har fått diagnosen ME og inspirasjonen, kreativiteten og tilbakemeldingene eg får her inne gir meg litt ekstra futt i hverdagen og gir meg LYST te å ta fatt på forskjellige kreative krumspring sjøl.

KLEM
E glad Huldra sendte meg inn te deg :o)

Shy sa...

Oi,oi, du har hatt litt av eit år.
Eg håper at 2011 vert betre for deg!
Kjekt å bli litt kjent med deg innpå her.

KKvinneblogger sa...

Dette var i meste laget på ett år! Har hatt en del sykdom selv i 2010 og håper både for deg, familien din og meg selv at 2011 blir bedre når det gjelder helsen! Men fortsett med det som gir deg glede og styrke! Jeg har lovet meg selv å fokusere på det positive dette året :)

Dilli sa...

Håper du får et fantastisk fint 2011!Det har du fortjent... Klem!

salige lavendel sa...

Takk for at DU skriver kjære deg og for alle de skjønne hilsener som du legger igjen hos meg =) Håper virkelig du får et år som ikke er fullt så dramatisk nå...

Daisys home sa...

Takker for hyggelige kommentarer inne hos meg, og Godt nyttår også til deg!
Ser av oppsummeringen at 2010 har bydd på mye Dramatikk, enda godt at alt endte såpass bra.
Fikk nå med meg at du har skrevet en del om Antibloggeren som tar for seg Interiørbloggerne.Jeg ble ikke noe unntak, men kan faktisk se det komiske og at hun da også får plukket opp en del som hun treffer med.Flink å skrive er hun også, og hun er blitt lagt til min bloggliste. må vel følge med Shabby Fredagene fremover. Kan ikke se noe galt i det hun skriver.Alle må vi vel kunne tåle å høre andres mening om sin interiørstil, når vi blogger om det. Værre med de som Virkelig går inn for å drive mobbing her inne i Blogglandia, for det har jeg selv opplevd.Der de går på en som Person.Uff ja dette ble vel mye om Mye...
Ønsker deg ei fortsatt fin helg, klem Sissel

En støvel og en sko sa...

Heisan!
Kjære deg, for et år du har hatt. Jeg er helt stum av 'sjokk' for alt du har vært igjennom, og stum av beundring for at du greidde å gjennomføre konfirmasjonsfeiringen og at du kom deg til og attpåtil får til å blogge og ikke minst skrive kommentarer til oss andre. Du fortjener verdens største klem!
Jeg håper virkelig at du 2011 blir et godt år for deg :-)
Klem fra Sølvi

mimmi-leone sa...

Artig å lese det du har skrevet, men også mye dramatikk,håper du har kommet deg helt igjen!

Takk for koselig kommentar fra deg!

Klem fra Mimmi-Leone

Merete sa...

Så fint at alt endte godt :-)
et nytt år med mange spennende muligheter... Håper dette nye året bringer deg mye hell og lykke med deg og dine.
Ønsker deg en flott uke :-)

Snuskebassa sa...

Et mangfoldig år, det er sikkert og visst!
Ønsker deg hell og lykke i året som kommer :-))
Klem fra LIV

Pia sa...

Et variert år, og en flott kavalkade! Gleder meg til å følge deg videre i 2011!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...