1. juli 2012

Cakepops - idiotsikker oppskrift!

Ja... vi får kalle det over til noe helt annet (siden siste innlegg) , tusen hjertelig takk for overstrømmende tilbakmeldinger både her, på mail, twitter og ellers! Jeg er ydmyk og særdeles takknemmelig for at jeg ser ut til å ha nådd fram til en kvinne som har mannet seg opp å snakket; en som er mor og alt det som dette medfører og flere som selv har opplevd overgrep i barndommen! Jeg er genuint stolt av hver enkelt av dere!!!!

Jeg skal komme med mer om temaet, men vi må ha litt agurknytt, oppskrifter og humor også :)

Cakepops! Her er de jeg laget i dag:

På twitter ble folk noe ublide da jeg la ut dette bildet,.... de har prøvd men ikke fått det til. Det er nok fordi de ikke har prøvd min oppskrift :)

Du trenger:
Kjøkkenmaskin/MixMaster
Sjokoladekake
Bringebærsyltetøy
1 plate kokesjokolade
Pynt

Bak sjokoladekaken slik du pleier. Skjær ut midten til servering og bruk kantene (litt brede kanter) til å lage pops.

Bryt opp kanten i biter å ha i mikseren. Ha i noen SS (Alt ettersom hvor mye kant/sjokoladekake du har... og hvor tørr den er. Jo tørrere, jo mer SS) syltetøy etter smak. Jeg bruker bringebær.
Smelt en plate kokesjokolade. Ha i dette mens mikseren går. Deigen skal bli litt sånn at den er seig men slipper kantene så vær helelr forsiktig med syltetøyet til du ser at deigen blir en fast klump som slipper kantene på miksebollen.

Rull ut kuler og pynt slik du vil :) Avkjøl i kjøleskap i minst 2 timer før servering. Husk tett boks.... de tar lett smak.

NYT! :)
post signature

3 kommentarer:

Elin sa...

aha! Takk, nå er jeg med. Jeg har steilet litt på disse oppskriftene. Jeg har sett typen: Bak en sjokoladekake, knus den. Neimen om jeg knuser en sjokoladekake om jeg først har bakt en og fått det til, tenker jeg da. No pops for me! men har det foresvevet meg at det går an å bare bruke en liten del av en perfekt kake? nei! :-D *gliser*

Ha en fin kveld!

Shy sa...

Takk for oppskrift. Trur eg må setje dattera på denne jobben, er ikkje heilt sikker på at den er idiotsikker...

Las det forige innlegget ditt, men kom ikkje så langt at eg fekk kommentert. Innlegget gjorde STERKT inntrykk. Eg er full av beundring for at du greier å skrive om dette. Du virkar til å vere ei sterk dame, og endå bedre, at dette innlegget har hjelpt andre.
Kjekt å følge deg på IG ;-)

Shy sa...

Om IG, du finn meg nok. La igjen eit spor no, men eg vil ikkje ha Shy navnet der!! På bloggen er eg anonym, men ikkje så anonym på IG.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...