21. juli 2012

Når ble MILF et kompliment???

Gooood sommer (les: grønn vinter)


Først, hva er MILF? Jo det er noe som er blitt "in" å si til modne kvinner som har født barn. Det er en forkortelse for "Mother I`d like to f*ck".


Jeg har hatt dette på avstand siden det kom på banen for en tid tilbake men husker godt at jeg syntes det var skrekkelig den første gangen jeg hørte det. Men noen syns dette "står til lands" og liker å si dette til kvinner, nærmest som en hedersbenevnelse. Og det finnes også kvinner som syns det er kult å ha bli benevnet som en ..... 


"Hei du! Du er en mamma jeg vil p*le!" 


Nå har det kommet på banen også varianten for menn, DILF.... der man bytter ut "mother" med "dad". ... 

Hvor er det komplimentet ligger? 


Per def: 
(utt -man>g; frå fr, eigl sm o s komplement)
rosande omtale, godord gje, få k-

Om man ser bort fra at selve ordelaget i MILF er stygt, og man sa det på en fin måte, for eksempel: 
"Du er en morsfigur som gjør at når jeg ser deg får jeg lyst til å legge deg ned å ha samvær med deg" så er dette fremdeles ikke et kompliment, det kan ikke under noe slags omstendighet kalles for et. 


For at noe skal kunne defineres som et komliment må nødvendigvis en annen persons egenskaper og/eller atributter benevnes. 


1) Å være mor er ikke et kompliment ; å være en GOD mor ville vært det. 
2) "JEG VIL" er definitivt ikke et kompliment.. det regner jeg med du er enig i, 
3) F*CK er så langt unna et kompliment som det er mulig å komme. 


Summa summarum.... hvordan skal det kunne bli et kompliment at "jeg har lyst til å gjøre noe" ? 


Jeg vil foreslå for alle menn at dere finner noen givende ord å si til kvinnen dere vil komplimentere. Mangler du eksempler på dette lister jeg opp noen under som helt klart kommer inn under kategorien komplimet. 


Jack Nickolson sa: "You make me want to be a better man" 
Trollfar sa "Jeg skulle ønske alle barn hadde en mor akkurat som deg" 
Anonym sa "Når jeg berører deg er det som om det er du som berører meg" 


Googlet noen som ligger på topp: 


"Jeg kunne snakket med deg hele natten"
"Jeg liker hvordan hjernen din fungerer" 
"Du ser helt nydelig ut" 
--------------------------------------------------------------------------


Men aller aller mest liker kvinner å høre noe som er personlig, om OSS, noe vi har gjort som har fattet din oppmerksomhet, noe vi har på oss som du VIRKELIG syns er fint, noe vi ER som du VIRKELIG liker... 

Eksempl på dette kan være en gang i begynnelsen av mitt forhold til Trollfar, så spurte jeg det som mange kvinner spør "Hvorfor ble du forelsket i akkurat meg?" og han svarte "Du var ikke som noen jeg hadde sett eller snakket med før, du var akkurat den jeg hadde håpet skulle dukke opp en gang. Du satt annerledes, snakket annerledes, lo annerledes, hadde annerledes humor... du var bare rett og slett den jeg håpet skulle komme en dag". 


Nei... dette var ikke et kompliment på mitt utseende (selv om jeg fikk det også selvfølgelig) men det er DETTE som sitter igjen hos meg, fordi det var ærlig og rett fra sannhetsrommet i han.  

Si noe om det som skjer inne i deg når du deler tid med kvinnen. 


Og er det slik at du akkurat har møtt en moden kvinne som du ønsker å ........... ja......"dele tid med" så finn noe pent å si! Ikke si til henne at hun er en MILF..... det er ikke så mange av oss som tar det som et kompliment :) 


Lykke til og kos deg :)
Alle bilder er googlet
post signature

7 kommentarer:

Sidsel sa...

Godt tolket...første gangen en jypling kom med dette til meg på nett, ja, det var det han var (bare litt eldre enn sønnen min) holdt jeg på å kaste opp og stenge hele profilen min...

Whitebite sa...

Helt enig!
det er et syyykt begrep som jeg aldri har forstått!

Bente sa...

Takk for at du rydder i duste-begrepene!
Hva er det som er galt med dem som tror at dette er et kompliment?

Anonym sa...

MILF har ikke nødvendigvis noe med om personen er mor eller ikke, det handler mer om alderen på dama. Om en gutt/mann sier det til en dame må hun være gammel nok til å kunne være hans mor.

(det har jeg nemlig lært på et forum)

Er enig i at det ikke er en kompliment, men det er nok ment som "Du er kjempedeilig selv om du er gammal" eller noe lignende - ikke at det gjør saken bedre, akkurat.

Vel valper blir store engang de også.

MammaMy sa...

Forstår resonnementet ditt. Men det blir nok oftast meint som eit kompliment, utan dei djupaste tankane bak... ;)

Elin sa...

Oki.. jeg er rar.. det har jeg aldri tvilt på..men sånn rent personlig ville jeg nok blitt mye mer fornærmet over: "Jeg liker hvordan hjernen din fungerer" (WTF!? Skulle ikke den funke som andre hjerner liksom?!) enn om en unggutt hadde sagt han syns jeg så bra nok ut å hoppe til køys med.. ;-) Men that's me! :-)

Ha en fin lørdagskveld åkkesom!

Huldra sa...

Vel.. Jeg er nok en av de rare som tar det som et slags kompliment. Kameratene til sønnen min har sagt det til meg i mange år, men det betyr likevel ikke at de har et ønske om å harve over moren til bestisen sin liksom.. Det har rett og slett betydd at de synes jeg har vært flott. Det er ikke alt man skal ta så høytidelig. Det kommer helt an på hvem som sier det, hvilket kroppsspråk man har, og i hvilket tonefall man sier det.
Jeg tar det med et glis, men skiller det langt fra en sjekkereplikk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...