4. apr. 2011

Prøver meg med mitt nye kamera :)

En liten vandring rundt i huset, tester meg som fotograf.... og prøver å finne ut om det er noe grobunn som sådan i meg :) Arti er det uansett :)

post signature

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Gratulerer med nytt kamera!!..blir alltid mer moro å fotografere da;)

Birthes Verden sa...

Flotte bilder. Gratulerer med nytt kamerea :)
Alltid kjekt å gå rundt å prøve seg når man får nytt kamerea.

Ønsker deg en strålende uke

Klem Birthe

Kaoskontroll sa...

Synes det ser ut som det er bra grobunn i deg. :) Du kan gjerne få komme hit å ta bilder for å øve deg. Her er det ingen sådan grobunn! For å være ærlig liker jeg ikke engang å ta bilder... jeg bare MÅ for å vise frem hva jeg skriver om. Hehe

Klem

Shy sa...

Flink du! Ser du har vore på Europris og kjøpt skåler :)

Daisys home sa...

Kjempefine bilder du har tatt.
Morro å prøve seg frem med kameraet. Men jeg har ikke helt sansen for de som overeksponerer alle bildene sine så man nesten ikke kan se klart hva motivet er..Men hver sin smak sier nå jeg.
Virker som enkelte tar helt av :)
Kos deg videre og gledes til å se flere.
Ha en fin kveld, klem sissel

Unknown sa...

Heia Trollmor! Tusen takk for at du vil følge meg. Flink fotograf du er. Award til deg hos meg;)
Klem Anki

Unknown sa...

Fine bilder og grattis med nyt kamera,morro :))
Ha en fin kveld
Klemmer

Kaoskontroll sa...

Jeg er særdeles lite flink til å se hjelpeløs ut! ;) Tror også det er for sent å forsøke seg på det i dette nabolaget, for de har jo sett meg i sving med... det meste.

Det hadde jammen vært deilig med en privat fotograf! *sukk*
Da hadde det fort blitt dobbelt så mange innlegg fra meg, for du aner ikke hvor mange innlegg som strander på at jeg ikke gidder å ta bilder. ;)

Klem

Mie fra Mies Mirakler sa...

Ble litt misunnelig nå, jeg vil også ha nytt og kult kamera! Mitt er jo rent antikvarisk, et 4mp kamera fra 2005! Artig å teste ut nye fotoapparat og gå på oppdagelsesferd i eget hjem :) *♥*

Kaoskontroll sa...

Hagearbeid er noe dritt! Man triller lass på lass, bærer stein etter stein, og så ser det ut som om noen såvidt har pirket i jorden. Like greit å ikke ha for stor hage igrunnen! ;)

Min er heller ikke stor. Det som blir fliset + terassse- platting er kanskje 35 m2 tilsammen, og så er andre siden, der det skulle ha vært plen, om ikke kaostroll synes plen er så "upraktisk", opp mot det samme. Så gigantisk er den ikke. Bare virker slik når jeg jobber der. ;)
Så har jeg vel 40 m2 på andre siden av huset, men den delen av hagen er nå bare oppbevaring av stein og jord. ;)
Jeg bor også i tun, men har en ende. I min forrige bolig levde vi fornøyd med en terrasse på vel 35 m2, og jeg hadde vært fornøyd med 20 m2 jeg, om det bare var praktisk anlagt. Men dette huset hadde en uteplass på vel 15 m2 da jeg overtok... HELT innestengt bak høye busker. Det kunne jeg ikke leve med!!!!!

Mulig jeg gapte litt høyt da jeg satte igang, men i og med at hele hagen var skjev måtte det nesten bli alt eller ingenting om jeg først skulle gjøre noe. Det hender imidlertid at jeg tenker jeg heller skulle kjøpt med en andel i Spania, for stort billigere blir ikke dette drittprosjektet (ja, bokstavelig talt, så mye jord som dras inn i huset! ;)).
Bottom line... dette hater jeg! Men jeg er for stolt til å gi med nå!!!!! ;) Så vær glad du ikke har stor hage du vennen! Hehe

Klem

Pia sa...

Man må prøve seg fram med nytt kamera, ja! Det er stas å ta bilder!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...