13. apr. 2011

Om Awarder og sånne saker :)

Jeg liker awarder. Jupp. Jeg liker sånn rent generelt å få skryt om jeg fortjener det. Jeg liker egentlig å få litt skryt når jeg ikke fortjener det også, for det er da jeg trenger det.....

Men altså..... Ofte kommer disse awardene sammen.... i grupper :) Og det er jo kooooselig for meg som elsker awarder ;)


Stjålet fra Fossestua ;)
 Men det er nok ikke like interessant for de som kommer inn hit for å fylles med visdom og kunnskap om de seriøse deler av livet, som jeg så ansvarsfullt deler av fra min utømmelige indre kilde ......

Blæææææææh!!!!

Så jeg har opprettet en søsterblogg der jeg legger det jeg eventuellt måtte få av awarder og oppmerksomhet da.... Den heter Awarder og annen skryt og den finner du her :)

Du vil også se en ganske stor etikett inne på bloggen her, der du kan finne "rommet" der det i all hovedsak er selvdigging.... :)

Så de som VIL og ØNSKER å lese mer om min fantastisk interessante personlighet og svarene mine på de dype og store spørsmålene.... ja de kan gå inn dit :)

Så nå har jeg en hel blogg tilgjengelig faktisk, så her er det bare å pøse på... hihii :)

post signature

1 kommentar:

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for det!

Jeg begynner å få et litt ambivalent forhold til awarder. Blir glad for å få dem, at noen tenker på meg, men så følger det gjerne på dårlig samvittighet for å ikke ha tid til å gjøre noe med den. Noen ganger føler jeg også at det blir gjentakelser det jeg forteller, og at det som du sier, kanskje ikke er alle som er så interessert i å lese alt mulig om meg. Så jeg er i tankeboksen om awardfri blogg.

Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...