22. aug. 2010

Et gammelt dongeriskjørt kan lett bli.......

en pute til Trollfars vonde rygg etter trening :)
Og du har helt rett.... jeg er IKKE noen mester i søm... det er sånn sett en middels til drøy overraskelse at jeg i det hele tatt har symaskin for enkelte... men se... nøden lærer naken kvinne å sy dongeriputer :)

Hei og hå
Trollmora

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Råsmart og flott!! Tenker trollfar ble fornøyd også;)

MammaMy sa...

Velkommen i bloggeland! Her er det kjekt. Legg meg til i fylgjet ditt. ;) Ha ein fin kveld!

Fiolkransen sa...

Søt pute! Syns den var kjempeflott! Kjekt når man kan sy litt selv:)

Ønsker deg en flott uke!
Klem fra Thea

Tomines hjem sa...

Hei Trollmora!! stolene er fra Riviera Maison. Kjøpt fra Riviera Maison i Bergen.. fantastiske å sitte i, og ikke minst veldig fiiiine!! ha en deilig uke..

annicken_j sa...

Hei:)
Jeg ser at du er med i give awayen min, men du er ikke blitt registrert som følger. Dette er desverre skjedd med flere. Du kunne vel ikke tenke deg å prøve igjen? Jeg beklager bryet !
Søt pose :D

salige lavendel sa...

Kjempekjekk pute!! Og spennende med en ny blogg =) Jeg er faktisk igang med en serie etiketter til det bruket du foreslår. Bloggen "Martilie" har kommet med forslag om det til meg for noen dager siden,så derfor er jeg igang.Jeg har iallefall tenkt meg en det står "bestikk" på, siden det er så mange av oss som har bestikk i krukker og glass.Og både du og Martilie foreslo etikett til skrivesaker, bra forslag! Bare føl deg fri til å komme med flere forslag. Det kommer snart en egen kjøkkenserie også =)

annicken_j sa...

Så greit. Du jeg så ikke får nå at du hadde lagd den av en bukse, og at det faktisk er en pute! det gikk visst litt for fort i går :p
Så fint :D

Home By Virginia sa...

Heisann ☺

Så fin den ble...!!! ☺ Flink du er...

*God Helg*

Klemmer fra MV ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...