17. okt. 2010

Litt koseligere i dag.... :)

Hei alle der ute

Først så føler jeg at jeg må forklare meg i henhold til den novellen i forrige innlegg. Jeg mente ikke at noen skulle få dårlig samvittighet eller andre føle seg ille til mote eller andre igjen føle seg triste og flaue fordi de ikke skriver slike innlegg....

Jeg er bare koblet sammen slik at om noe setter seg i meg, så må jeg skrive det av meg.... og nå som jeg har denne bloggen så blir det vel slik at jeg gjør det engang i blandt da ..... fordi jeg ble skrudd sammen sånn.
Pappa og Mamma sier de konsentrerte seg så fryktelig om å lage vakre ører da de lagde meg, derfor er det et og annet andre utfordringer med meg da .... hihi... men dette med skrivekløen kommer nok fra mitt kjødelige opphav i sverige..... min bestefar (biologisk, ikke den jeg kaller bestefar) var en svensk forfatter og storsjarmør så jeg får vel takke for at jeg fikk trangen til å skrive i arvegave fra han i stedet for å være supersjarmis.... ;)

I dag har jeg laget 1 spisebrikke! :) Og herlighet det var så vidt det gikk å få spurtet sammen den ene! EN trassig toåring er aldeles ingen spøk skal jeg si...... i det hele tatt!

Her er i alle fall resultatet..... stoffene er fra 2 gamle putetrekk og en kjøkkenhåndduk fra ikea (baksiden), kantebåndet fra Panduro.


Goooooooooooooooooooooooood søndag!

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Synes det var flott innlegget ditt, av og til må man bare ut med hjertesaker, og du skriver så godt, så fortsett med det:)
Nydelig brikke, så du rekker det meste;)
Nyt kvelden og klem fra meg;)

Gammel stil sa...

Vi synes det forrige innlegget ditt var flott. Det er lov å komme med slike ting i blant. Vi følte oss ikke mer uvel av den grunn. Du skriver jo bare helt fantastisk. Det er en grunn til at vi følger deg:):)

Klem fra oss=)

Anonym sa...

Er innom for å takke deg for varm og god hilsen den dagen min mor gikk bort,tusen takk,det varmet.
Klem Mette.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei hei ! :)

Så fint at du skriver, skulle ønske jeg hadde den evnen. Spisebrikken var kjempefin, flink du. ♥ Vet alt om trassige 2-åringer, hihi... ;)

Ønsker deg en god og fin ukestart ! :)

Klem Anette

GroLinda sa...

Sterk historie under her! Men dessverre er det slik som forgår i vår "siviliserte" verden..... Jenter er ikke mye verdt! Flott at noen skriver om det og minner oss på at det faktisk er jenter som gjerne vil ta en utdannelse, men IKKE får lov!! Godt vi bor i Norge!
Ha en fantastisk skrive-høst min venn og fortsett å skrive flotte noveller ;o)
Klem fra Gro :o)

salige lavendel sa...

Leste innlegget ditt under her...ja, tragisk at så mange menneskeliv blir tråkket på og ødelagt!!Det er nok bare bra at man fører det i pennen og vekker noen tanker. Ble veldig nyskjerrig på hvem din bestefar er da?? Er det hemmelig? =)

Trollmora sa...

Åh... ja... superhemmelig... :) hehe...

Huldra sa...

Du ble ikke kvitt meg så lett i dag. ;)Måtte jo oppdatere meg i resten av innleggene dine, og siden jeg nå sitter med et godt smil (og julestemning), må jeg få rose deg for skapergleden. Så flotte tilleggsgaver! Pleier å gjøre noe sånt jeg også. I flere år var det sokker til hver og en, og i fjor fikk alle damene hver sin filtnål. Kanskje jeg stjeler idèen din i år? Det er jo en kjempefin gave i vintermånedene når stearinlys varmer stemningen, og ovnen varmer huset. :)
Brikken var også flott! Blir det et sett mon tro? Skjønner det ikke er lett å få roen til sånt med en smårolling i hus.

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei hei :))

Jeg har to bestikkskuffer igjen , jeg tar inn vis jeg får tak i flere , trodde dem var ute av produksjon jeg!! ;)) Kjekt du liker dem du oxså ♥ Utrolig praktiske!!

For et flott innlegg , ligger for dej å skrive bra!!! ;))

Ha en fin kveld ♥

mimmi-leone sa...

så flink du er til å skrive, leste novellen din, og det er virkelig viktig å sette fokus på slike ting.
Fortsett å skriv!

Forøvrig en kjempefin spisebrikke, artig hva du har laget den av.
Vet hvordan det er med småbarn i huset, husker hvordan jeg kastet meg over symaskinen etter at dattern min på tre var i seng.

Ønsker deg en fin dag!

Hilsen fra Mimmi-leone

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...