17. juli 2011

Jeg er ikke bare feit, men i tilegg........

Ja... nå spørs det da, om jeg får denne operasjonen jeg så sårt trenger. (Les om det her) 

Jeg har, i det siste, syntes at jeg hadde lagt på meg uten at jeg helt har skjønt hvordan jeg kunne legge på meg.... for jeg er/prøver å være forsiktig med hva jeg spiser. Greit nok, så er man feit, men selv vi feite vil ikke bli FEITERE.......Ok... så jeg blir liksom mer og mer omfavnsrik da... og spesielt over magen syntes jeg. Og så begynte jeg å få vondt i magen og så sier man ingenting fordi det er jo "alltid noe galt med meg", sant?

I ferien står jeg i dusjen og ser at magen er skjev. Veldig skjev. Jeg tar litt på den og undersøker og jeg finner da en kul på størrelse med en stor honningmelon der inne. Huff, jeg blir kvalm bare av å skrive om det for jeg holdt på å besvime altså.Så da er det å holde seg uten å bekymre alle familiemedlemmer til ferien er ferdig og man kan komme seg til lege. Legen mener det er en gedigen brokk som følger av steriliseringsinngrepet jeg hadde for ikke lenge siden.

Så..... jeg får ikke Gastric Bypass om jeg er brokkoperert.... jeg kan IKKE gå med en brokk som nå har vokst og er på størrelse med en håndball i beste fall.... det er vondt... og jeg ser høygravid ut! Så... den 4 august skal jeg til samtale med kirurgen for å se hvordan vi kan løse dette....

Det vil liksom ingen ende ta med meg å helsa...... sukk.......

BIldene er lånt fra Hr google
post signature

16 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Huffda, hørtes ikke godt ut. Og det er leit at det fører til at du ikke får en annen operasjon. jeg er også overvektig, det bare rulla seg på etter barn nr tre. Når jeg spurte legen om det kunne være hormoner, så mente hun at det var alle overvektiges drøm. Ut å trim, fikk jeg beskjed om. Jaha, lett for legen å si når beina ikke funker. Så slutta jeg å røyke, opp ti kilo, og så ble jeg sjuk og gikk på medisiner som førte til at jeg gikk opp 15....... men jeg er også alergisk mot hvete, melk, svin og storfe, så jeg har en mistanke om at det også er grunnen til "sur" kropp og vektøkning. Dersom jeg nevner det med allergien til legen min, så får hun vell latterkrampe, tenker jeg. Ja, ja, hun var dyktig til å få meg i gjennom NAV-systemet på kortest mulig tid, så vi får se. Man skal være temmelig frisk for å overleve å være syk, det er helt sikkert. Klemz Grethe

Bente sa...

Hm..kjempeleit å høre,helsa er viktigst,alltid,og den den ikke vil er verden ganske skeiv. Har sendt en bøtte gode tanker..

Bondekona sa...

Så dumt!
Herreminhatt, veldig dårlig timing med den brokken, forstår jeg.
Helsa går foran alt, men det var vel mye helse i fokus for å behøve gastric bypass også..
Lykke til uansett, du kan jo ikke gå med verken honningmeloner eller håndballer i magen.

Guri sa...

Det var da som svarte å!!
Stå på! Det ordner seg for snille piker :))
Klæm

GroLinda sa...

Uff da!!! Det høres ikke godt ut. Håper det går greit og at dere ( du og kirurgen) finner ut av det, så du slipper å gå slik med brokk. Ønsker deg all mulig lykke til med operasjon og bedring!
Klem fra Gro :o)
P.S. Tusen takk for koselig hilsen hos meg ;o)

SURRESILJE sa...

Skjønner godt at du fikk panikk. Nesten vondt i magen bare av å lese om det. Blir spennende å se hva kirurgen sier. Håndball i magen høres ut som en dårlig løsning ihvertfall.

Shy sa...

Å kjære deg, dette var ikkje greit å lese.Men håpar at de finn ei løysing på korleis de får ordna dette til beste for deg!

Havfruen sa...

Nei huffda!!! Det passer sjeldent med vond mage..dette var ikke bra!
Håper virkelig det ordner seg for deg.....men 4.august er lenge å vente til.....
Varm klem:)

Elin sa...

Å huff! Tenker du fikk deg en skikkelig støkk når du fant en kjempekul i magen. :-O Hvorfor kan du ikke få den andre opereasjonen om du er brokkoperert? Snakker de"aldri noen sinne" eller "ikke før om så og så lenge?". Nysgjerrig? jeg? næh!

Du får holde oss oppdatert!

Klem
~elin~

Elisabeth, innerst i veien sa...

Huff huff, så utrolig uheldig du er. Kan forestille meg angsten da du oppdaga den kulen, men brokk er vel ikke det verste det kunne vært, uten at jeg har så mye kunnskap på feltet. Håper ting ordner seg.

Daisys home sa...

Uff og uff..dette hørtes slettes ikke noe særlig godt ut.
Får virkelig håpe at dere kommer frem til en løsning,for sånn kan du jo ikke ha det.
Ikke noe morro når helsen streiker, det vet jeg alt om.Og i tillegg må kjempe med Nav dritten hele tiden..
Skal selv utredes med mistanke om en muskelsykdom..så går og venter på innkallelse..selvsagt i ferietiden på sykehuset.
Syntes det var lenge å vente for din del. Håper det går greit for deg.
Kos deg videre i sommervarmen..for det ble jo det omsider..så lenge den varer.
klem

Tovepia sa...

Det var da som pokker! Håper alt ordner seg for deg, ikke greit når nye ting dukker opp og gjør ting verre.
Klemmer fra meg.

ide-puffen sa...

Å så fryktelig da. Men det viktigste er å få ordnet med brokken. Høres ikke godt ut. Men det ordner seg til slutt helt sikkert.
Klem klem
Randi

Alexia sa...

Huff og huff tenkte jeg når jeg leste det- var liksom ikke måte på da! håper det ordner seg for deg, helsa kommer foran alt! Men enda godt det bare var brokk og ikke noe enda fælere, ikke rart du ble redd.

Klem fra meg!

Kamelryttersken sa...

Dårlig timing var vel dagens understatement i Trollmorheimen? Men det ordner seg alltid for snille piker, så dette går bra :)

Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, nå om Snare turer

salige lavendel sa...

UFF, stakkars deg!! Skjønner at det var en vemmelig opplevelse å finne denne kulen, man blir jo vettskremt. Godt at du vet hva det er og at det er noe som kan "ordnes". Lykke til. Skjønner at du er skikkelig lei av helseproblemene, noen får liksom alt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...