7. jan. 2012

Yess!!!! Tidenes rekord på WF!!

Jeg har virkelig en rååååå rekord altså!

Ordet RABB ble faktisk tidenes rekord fordi det ble satt over tiles med både dobbel og trippel verdi og dette resulterte i..................................................................
Lånt fra google
111 poeng!!!!!! 

Tro det eller ei liksom...... heldigvis har jeg vitne fra blogglandia, for det var en blogger jeg spilte med... og det hører med til historien at jeg IKKE vant runden! Men rekorden.... den skal jeg meske meg med!!!! 

Om du vil spille med meg så heter jeg trollmora! på wf....  

Og ja.... jeg spiller kun med damer faktisk! (Sære trollmora! ) post signature

8 kommentarer:

Shy sa...

Ha,ha, ha! Du er her du også. Eg skulle ikkje, skulle berre sjå litt kva det var...hmfr! Nok ein tidstjuv...
Og no har eg forstått at eg ikkje skal unngå DL,DW , he, he! Har spelt berre ei runde...og navnet er kapputta :)

Lise sa...

Haha! Herlig! :D Satte engang en personlig rekkord, husker idag ikke hva det var, men det var tre ord i en og med en meget gunstig plassering, slik ordet ditt var! Det var på brettspillet da. Men når det er sagt er det utrolig artig hvordan WF har blitt så populært. Er helt hekta selv. Kanskje jeg inviterer deg til et spill en dag. Vi får se :)) Ha en fin helg =))

Frk.Virrum sa...

...hehe..
Kult når man får sånne poengsummer. Jeg fikk hele 180 poeng for ordet frosk (strategisk plassert selvsagt) og psyket datteren min (nesten) helt ut..haha..ellers er det langt mellom slike summer!
Virrehue, her (WF)

Elin sa...

Hvorfor spiller du bare med damer? Tipper det er fordi menn er dårlige tapere... :-D

Kaoskontroll sa...

Dette hørte jeg om for første gang i går. På radio. Blir nok ingen ny spillpartner dessverre. Tenker rett og slett å kvitte meg med den avanserte mobilen og kjøpe en som bare kan ringes og meldes med. Old lady! Hehe

Klem

Kaoskontroll sa...

Ikke kjekt å høre! Slike stormer er tøffe! Men jeg håper dere står over! Klarer å ta et steg tilbake og huske. De gode sidene i seg selv og de gode sidene ved hverandre.

Her går det litt frem og tilbake. Slitenheten er jeg ikke kvitt, og det var nødvendig å ta et laaangt skritt tilbake. Innse at jeg ikke kunne drive et slikt treningskjør. Ikke ennå! Må ta meg inn litt først!
Det merkes selvfølgelig på vekten igjen. Det og julekosen! :S
Så jeg har skjøvet vekten godt under skapet, og konsentrerer meg om å samle krefter. Men jeg forsøker å holde meg til lavkarbo. Og å huske å spise jevnlig. Det siste er mest utfordrende. ;)

Lykke til med brevet! Håper han har sett ham! Og at han kommer tilbake... han du savner. Og at du i deg selv finner den han sikkert savner.

Stooor klem tilbake

Hannemor sa...

Er helt hekta her..
Tenker bokstaver og ord hele tida.. thihiiii..

Legger det til jeg..hanne2rill

Pia sa...

Det var da voldsomt med poeng! Jeg får mer sånn 8 eller 11 om gangen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...