25. jan. 2012

Kategoritesting - Trollmor som ....... altmulig-blogger!

Heisann sveisann!

I dag starter jeg en ny serie med innlegg der jeg kategoritester meg. Jeg ser at de fleste vil ha meg inn i en kategori som ingen har noen premie for, så nå skal jeg presse meg inn i en kategori der jeg skal betale folk for å stemme på meg i konkurranser slik at jeg vinner. 1 gang da bare, herregud, er det så mye å be om?

Ellen hadde aldri vært på forsiden av O om hun ikke begynte å mase. Og nå har hun vært der. Etter år med mas. Jeg belager meg på å bruke den tiden som trengs og faren for at hypen rundt blogglandia er over den dagen jeg anser meg som ferdig er definitivt til stede. Men den som ikke tipper en kupong kan heller ikke belage seg på å vinne, sant?

Bilde lånt fra adelaidamartinez.blogspot.com
Så.... here I go.

DU skal være med å bestemme her. Hva kunne du tenkt deg å se meg som, sånn for en gangs skyld? Interiørblogger? Mammablogger? Fjaseblogger? Sinnablogger? Politisk blogger? Rosablogger? Eller en annen kategori som du finner opp eller syns jeg skal prøve ut!
Bilde lånt fra fotolog.com
Gi meg et skrell i kommentarfeltet! 

NÅR jeg Kategoritester så skal DU gi poeng for hvordan du syns at jeg fungerer i den nevnte kategorien da.... så blir det liksom den kategorien som til slutt har mest poeng som vinner.... tror jeg.... om jeg ikke da endrer regelverket til å fungere til det beste for meg selv sånn underveis, noe som er absolutt mulig!

Funker ikke dette vurderer jeg å lage en egen konkurranse her på bloggen å trikse med tallene for å vinne selv, helt overraskende , så her må du trø til for å redde meg fra den absolutte fadese!

Æ e spent!!!!
post signature

22 kommentarer:

Whitebite sa...

hahaha!
du er bare helt KONGE trollmora!
(et ord jeg aldri bruker, men syntes det passet her;)

Jeg vil se deg som ROSABLOGGER!!

Trollmora sa...

hmmm..... ja..... kan tenke meg det..... ok! Det er notert på lista! hihi

wood and rose sa...

Du får finne frem den stemme-greia som er i widgeten, så kan folk trykke på det de syntes er best. Jeg syntes det er vanskelig med å sette deg i boks, akkurat som jeg ikke får plass i noen bokser selv. Rosablogger? Er det å være krass og kritisk til alt og alle? (Må bli mye negative vibber av) Eller er det sånn perfekt og alt er så vakkert? (Perfeksjonist? hmmmm, høres slitsomt ut) Selv er jeg en interiør-nostalgisk-naturalistisk-gjenbruks-hobby-blogger. Jeg vil kalle meg selv for en LIVSSTILS- BLOGGER!!!!! Absolutt ingen mamma-blogger. Heller ingen hverdagsblogger.Kanskje du også er en livsstilsblogger? Kanskje på tide vi snart får en bloggportal for livsstilsbloggere? For oss som blogger om mer enn barn, interiør, mat, hobby og samfunnskritikk?Lykke til uansett hvilke kattegori du havner i. Klem Grethe

Anonym sa...

Hmmm, vanskelig det der :) Jeg ville nå kalt deg almuligblogger ;)

Bente sa...

Hm..ganske gøy! Jeg vil at du skal være politisk. Fordi jeg vet du har mye å fare med!
:-)

Shy sa...

Du er ein historiefortellerblogger!!

Og eg har invitert deg til WF, sjølv om du er vanskeleg å vinne over :)

Trollmora sa...

Kule kategorier!!!!! Gleder meg til å starte!

Shy... har ikke sett noe invitasjon jeg.... så da inviterer jeg deg :-)

Elin sa...

Nå ødela WB mitt geniale forslag, så jeg måtte bruke FLERE sekunder på å finne opp en helt ny kategori (tror jeg?): Jeg vil du skal være en skikkelig innbarka BYGDEBLOGGER. ;-)

Elin sa...

Og forresten: Stilig header du har fått deg!!! :-)

Trollmora sa...

Takk elin :-) er ikke sikker på om jeg er helt fornøyd med den men den får stå enn så lenge :-)

Bygdeblogger hihi det skrives på lista!

Mormorfarmor Inger sa...

Tenkte rosablogger jeg også... fordi jeg ikke er helt sikker på åssen de er. Men tror jeg går for en ny kategori hvis det er mulig? Humørblogger?

Whitebite sa...

What?! Jeg vet du passer som rosablogger,bare vet det.

Og du lille Elin.
Kommer jeg alltid deg i forkjøpet?? ;)

Elin sa...

Ja, WB, det er ofte jeg tenker på noe, mens jeg leser innlegget. Som jeg MÅ skrive i kommentaren. Så er det bare å sukke om du har vært der før meg (noe du ofte har?!?!), for da har som regel du skrevet det. Skjer gang på gang, faktisk. :-D

Tuller ikke engang!

Anonym sa...

En kategori INGEN har nevnt noe sted er HVIT-blogger, en kategori jeg mest sannsynlig hadde blitt stemt inn på ;) Så jeg vil se om du får til noe skikkelig HVITT....... ;) hehe

Tovepia sa...

hehe, jeg tror jeg vil se deg som rosablogger, men gudene vet hva det vil si:O)..når det er sagt, så må jeg si du er god nok som du er!!

Trollmora sa...

Wb og elin nå ler jeg høyt av dere!!!

Mange gode forslag har kommet inn må jeg si!!! Ideene bare popper inn!! :-)

Kaoskontroll sa...

Ja, jeg lærte jo ganske mye! Det har du rett i! :) Og jeg synes jeg har utført de oppgavene jeg skulle gjøre med glans. Er veldig fornøyd med både hyllen biopeisen står på og bakplate- utføringen. :)
Var jo litt dumt at peisen ikke gjorde helt det DEN skulle gjøre, men den ser da ganske elegant ut der den henger uansett. :)

Jeg vet ikke hva jeg skal svare jeg. For meg blir det å tenke på at blogging liksom skal være en konkurranse litt "vondt i magen". Tenker jeg for mye på det slutter jeg å blogge! Og jeg håper du ikke ødelegger din fine blogg med for stort fokus på det! Liker deg som du er jeg! ;)

Klem

ide-puffen sa...

Helllu i uken.
Nå er det sabla lenge siden jeg har vært innom deg. Får da ikke tid til å stikke innom så mange for tiden. Tenkte faktisk på deg for et par dager siden da jeg lurte på om det var flere blogger som hadde sluttet. To av dere kommenterte så hos meg. Snodig.

Til blogging. Er ikke du litt satireblogger. Det samler mye?
Og hva du skal være en dag for moro skyld......overnaturlig blogger ha ha ha.

Og til slutt om gamle møbler. Jeg kommer til å legge ut endel gamle møbler for salg. Noen vil jeg ha pusset opp safe og noen litt vågalt. Har også ting jeg skal selge som ikke er gjort noe med. Så følg med.

God helg
Klemmers i veg borti gata til deg
Randi

lise sa...

Jeg vil gjerne ha et inntrykk av deg som en samfunnskritisk blogger.

Ellers er du jo allerede å finne på listen over fjaseblogger, og fjasere blogger om alt mulig.

Unknown sa...

Du er allerede i kategorien fjasepolitiskmammahumorist-blogger eller var det humoristpolitiskfjasemamma-blogger? Jaja, synes du er herlig med dine vidtomspennende innlegg og gleder meg til hver gang det kommer et nytt!

Klem fra Grete

Huldra sa...

Synes det er flott med bloggere som skriver om alt mulig jeg, og håper virkelig du fortsetter med det. Hurra for mangfoldet! :)

sisselastrid sa...

Syns du skal vere som du e Trollmora - ein heil unik bloggar - med en blogg som eg e veldig gla i!

Klem frå oss to på sjukehuset :)

ps. håpe forma e stigande med deg også - uten morfin ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...