17. feb. 2012

Kategoritesting - Trollmor som Fjaseblogger

Altså.... det er sånn stelt med meg at jeg runder år denne måneden... om ikke mange dagene faktisk... og hva syns jeg egentlig om det? Eller er det noe å synes om slikt i det hele tatt? Alternativet er jo veldig mye værre... for da blir man ikke 40 i det hele tatt og det vil jeg affal ikke.

Noen ser sånn ut når de er 40 (googlet bilde)
Jeg oppdager jo at kroppen liksom vil sørover. Tyngdekraften jobber hardt og det som spratt før, daffer nå. Daffepupp er ikke like kult som sprettpupp syns jeg.
For ikke snakke om bakende, mage og grevinneheng.... gulp... kan rett og slett ikke fordra grevinneheng. Åh... du vet ikke hva det er? Se her:
Bildet er googlet
Men altså, jeg er ikke sånn at jeg sitter i stolen min med heklinga å gråter om kveldene fordi jeg har grevinneheng .... selv om det er til å gråte av.

Jeg har funnet ut at det er mulig å pakke det som henger ned i klær og nylig funnet ut at årsaken til oppfinnelsen Sloggi mest sannsynlig er at det er plass til mye heng der inne. Man kan brette, rulle og stappe i det uendelige uten at det brister. At brystvorter havner innerst i det som ligner en kanelbolle gjør ingenting... det er bare å rulle ut som en rød løper til kvelds. tataaaaa....... og så posere!
Aretha Franklin, googlet bilde
En annen faktor med det å runde hele år er at jeg har blitt helt og holdent kjærring. Jeg bryr meg faktisk om smaksforskjellen mellom alternativene Brunost og Sennep i en saus. Jeg har virkelig lyst til å lære meg på ordentlig å bruke symaskina og jeg hekler vogntepper til babyer som blir mine venninners barnebarn......
Jeg er rett og slett kommet i besteforeldregenerasjonen! Sayyyyy whaaaaat????????????????????????????

Og det skal jeg liksom syns er greit da!!!????????

Hallo???????????

Om jeg blir bestemor etterhvert, så må jeg faktisk legge meg i samme seng som en bestefar!!!!!
Et stk bestefar! Googlet bilde
Hva med deg? Er du/blir du en bestemor ? :)
post signature

22 kommentarer:

Pia sa...

Jeg er ingen bestemor! Og håper jeg ikke blir det før om mange år.

Unknown sa...

Hei,,,
Jeg gleder meg til å bli bestemor
(om noen år)da skal jeg gå på ski , fiske ,gå på epleslang , spille fotball, ake ++ og bruke det som unnskyldning til å gjøre masse moro he he.

God helg og klem fra Marit.

Trollmora sa...

@ Pia
Nei.... men du tilhører besteforeldregenerasjonen du som meg.... eller har INGEN av dine omgangsvenner eller som du gikk på skole sammen med blitt besteforeldre?

;)

Trollmora sa...

@ Marit
Ja, jeg gleder meg faktisk også til å bli bestemor når den dagen kommer... men med den gamleste gutten på 17 tror jeg (håper jeg) at det blir en stund til enda :)
Og jeg er enig med deg.... den besteforeldre-unnskyldningen er jo genial!!!

Elin sa...

Jeg har aldreren til det, men min sønn har langt fra alderen til å få noen unge. :-D Tre år og stor gutt, men læll. :-D Et-par venninner derimot står snart i fare for å bli bestemødre. Stakkars gamle kroker. ;-)

Du gjør deg som fjaseblogger må jeg si, og syns jeg kan uttale meg med en viss tyngde der... ;-))

Trollmora sa...

@ Elin
haha... ja,.. vi får satse på at det blir en stund til du får tittelen bestemor :)
Takk og takk du! Det tar jeg som et kompliment! :)

Whitebite sa...

helllll no.
no no no
no way.

jenta er bare 17
men i teorien så kunne jeg jo vært bestemor, og i allefall om et par år dersom hun tar etter sin mor..

Men det er så galskap at jeg ikke klarer tenke tanken en gang.

VillaVårfrubakken sa...

Jeg er definitivt i bestemorgenerasjonen, ligger tynt an med en datter på 25. Derfor Trollmor skal man virkelig nyyyyte hver dag....enig.
Ha en fortreffelig helg....klems

KKvinneblogger sa...

Å bli bestemor er ihvertfall ikke noe å være redd for. Det er jo å håpe at de vordende foreldre er voksne nok og glad for å få barn. Da er barnebarn en stor velsignelse og er med på å forynge deg i kropp og sjel. Besteforeldre har slett ikke tid til å sitte i gyngestolen og hekle! :)

Gratulerer med det forestående jubileet!

Åshild sa...

Ikke enda, men både jeg og ungene er i passe alder.

Guri sa...

OMG! Har stylisten til Aretha sovet på jobben eller??? Fri flyt får en ny betydning.......

Blir forhåpentligvis en stund til jeg blir bestemor, men det skal bli kjekt å bli det - en dag..... Alt til sin tid ;)

Klæm

MammaMy sa...

Bestemor? Ja, det kunne eg sikkert ha vore.. Går nemleg i barselgruppe med ei dame/pike/jente som har ei mor på min alder....
Men det er lenge til, eldste er 4,5. ;) Kanskje eg blir oldemor direkte? :-)

Trollmora sa...

@ WB... ikke lenge før du ligger med stokk du heller nå!!!

Trollmora sa...

@Villavårfrubakken

Du blir en genial bestemor som kommer til å nyte hver dag MED barnebarn også du! :) Men så er det dette med å ligge med en bestefar som ikke smaker helt ... hihi

Trollmora sa...

@ brudeblogg
Klokt sagt og så rett så rett!

Selv skal jeg på fredag ta over mamma`s nye hus ved sjøen for hun har bestemt seg for å nyte livet! Såp hus i første strandlinje med atelier!
Og barnebarn på besøk når det passer :) Men det er flott altså! Be3steforeldre er unge og selvutvi8klet i dag! Takke Gud for det!

Trollmora sa...

@ Åshild
Det kommer tidsnok tror jeg.... alle barn og barnebarn har en tendens til å komme når det egentlig ikke passer...s å om dere har planlagt en stor event eller reise eller noe... DA skjer det :) hihi

Trollmora sa...

@ Guri
En BH ville ha klart seg en gooooooood bit av veien, syns du ikke? hihi

Bente sa...

Litt av sorgen med å ikke få barn..er at men ikke blir bestemor heller.. Jeg får låne noen andres barn,tenker jeg ;-)
Jeg fosser også mot førti og liker det skikkelig godt. Jeg liker meg selv bedre,er tryggere og synes verden er ganske ok. Hurra for førti!
:-) God helg

Shy sa...

Du er berre ungdomen kjære Trollmor:)
Med sønner på 21 og 22 kan eg bli bestemor før eg anar det, men eg er ikkje klar for det!
Sloggi er sexy, og ein nødvendighet!!

Kaoskontroll sa...

Når jeg tenker meg om har du faktisk helt rett ang det blå vesenet. For det var omtrentlig slik min eldste sønn kom til verden. ;)

Klem

Unknown sa...

Som alltid, morsomt innlegg fra trollmor:) Hvis det er noen trøst så er jeg nærmere 50 enn 40 og føler fremdeles jeg er for ung til å bli bestemor... Heldigvis tror jeg det blir veldig bra når de først er kommet. Livets dessert har jeg hørt:) Gledings jeg! Jeg har vokst opp med mine besteforeldre bare en time unna der jeg voksteopp, det var en fest hver helg å ta bussen til mormora mi i Valøya, verdens beste mormor forøvrig. Mine barn er vokst opp med mormor og morfar i nærheten sine første barneår. Først da vi flyttet har jeg forstått hvilken kvalitet det var å ha de i nærheten. Jeg skulle bare ønske at dattera mi var i nærheten , slik at jeg fikk lov å være ordentlig mormor. 70 mil unna tilsier ikke bare å hive seg på bussen for å dra til mormor, da er det godt vi har fly og kan være i Trondheim på ett par timer. Så det skal no bli bra å bli bestemor når den tid kommer. Men du da , snart 40, trodde du var yngre jeg, med så mange søte små;) Håper du får en knallfin dag.
Stor goklæm Anki

vår lille verden sa...

Har heldigvis ikke blitt bestemor enda..Min eldste datter er heldigvis bare 9 år!Takk gud for det!!
Jeg har blitt 36 og ja jeg kunne vært men er såå glad jeg slipper enda..
Er ikke ferdig og føde selv engang jo..
Men å bli 40 er jeg ikke redd for,det er som du sier..hva er alternativet?
Kos deg masse på din store dag og nyt den til fulle:O))
klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...