15. feb. 2012

Kategoritesting - Trollmor som humorblogger

Heyyy!

Å være småbarnsmor er liksom ikke det man tenker først på når man blir spurt "Hva skal du bli når du blir stor" i tenårene.... eller det var i alle fall ikke det første JEG tenkte på... sånn etterhvert når jeg skjønte at det kunne bety å sitte på kafè med mine bestiser, bake kaker og sove midt på dagen så ble det en viss lengsel etter denne rollen. I alle fall da jeg jobbet 130% stilling som stressa foreleser...Men jeg skulle altså bli skuespiller. Forfatter. Psykolog. Jordmor. Popstjerne og ikke minst komiker. Ja... jeg skulle bli komiker altså. Jeg skulle få mennesker til å le fordi jeg bestemte det, det måtte vel være gøy vel!!?? Og det var jeg helt bestemt på helt inntill noen spurte meg: Men hva om de ikke ler da?

Så jeg ble foreleser og kompetanseutvikler i en ledende telekommunikasjonsbedrift. Hørtes ikke det ekstremt komisk ut? Det var det faktisk... :) Mer om det siden.Og så ble jeg småbarnsmor. I to perioder faktisk. Og da må man, om man vil eller ikke, hente fram den egenskapen som gjorde at man i utgangspunktet ønsket å bli komiker. I motsatt fall blir perioden med bæsj og tiss og oppkast, spy og skitne klær ikke til å holde ut.

Her om dagen satt jeg på do, som man ofe gjør. Døra åpen (selvfølgelig!! man er jo småbarnsmor) og jeg hadde behov for å sitte en stund. (For ikke å nevne at jeg hadde hard og vanskelig mage). Fra do ser jeg på ytterdøra, hallen, trappen opp til andre etasje og kjøkkenet. God oversikt da. Og må man så må man, slike ærend tar ikke hensyn til faktorer som at det ville passet bedre når Lykketrollet skulle duppe for eksempel.

Så der sitter jeg og synger litt innimellom, for Lykketrollet har fått dilla på sangen "Brevet från Lillan" av Evert Taube (Oh yeah! Her kommer ønsket om å bli popstjerne inn). Etterhvert smiler jeg også for det kjennes ut som dagens ærend skal gå bra. Og da vil Lykketrollet på fanget, for bak meg er det et speil. Ja ja... så får han det da. Mellomtrollet leker Kaptein Sabeltann på stua, for seg selv. Store flinke gutten.


Ok.... der sitter jeg med mitt dagsverk da og et lykketroll på fanget. Da ringer telefonen, som jeg har i BH`en. Og når telefonen i BH`en ringer begynner Lykketrollet å hoppe og synge "Move like Jagger" som er min ringetone... så for å ikke miste han på gulvet og også for å slippe den vibrerende følelsen på kroppsdelen som bor inne i BH`en, må jeg ta telefonen. Så jeg holder da Lykketrollet med en hånd, henter og tar telefonen med den andre og akkurat da ringer det på døra....

Som sagt så er Mellomtrollet en stor og flink gutt! Og han er superflink til å åpne dører og veldig ivrig etter å gjøre nettopp det også.... Jippi.... kremt...

Jeg fikk pakke på døra...

Så.... om suksessfaktoren min ville vært likedan som komiker som den er som multitaskende småbarnsmor, kan jeg vel takke "Han som sitter på blåloftet" for at jeg ikke skal tjene til livets opphold med å få andre til å le :)

Eller hva tror du? Ville jeg gjort meg som komiker?

Alle bildene er googlet

post signature

15 kommentarer:

vår lille verden sa...

Jeg sitter iallefall med et godt smil rundt munnen nå..Its not only only but but:O))
Kjenner meg så igjen,hjemme med 1,5 åring og gravid i 7 mnd..
Det er utrolig hva man får gjort samtidig!
Nyt resten av dagen,du er en god forteller..
klem

Guri sa...

Ha ha :) (storflire)
Fikk noen utrolige bilder inni hodet mitt akkurat nå :) og kjenner på følelsen av blottstillelse......
Absolutt et komikeremne ;)
Klæm

Alexia sa...

Tenker det budet hadde en riktig fin dag. Hehe! Og ja, komiker er du brukande til.

Srever fortsatt med å huske lukke dodøra jeg, uansett hor jeg er, og ungene er blitt skolebarn.

Alexia sa...

Tenker det budet hadde en riktig fin dag. Hehe! Og ja, komiker er du brukande til.

Srever fortsatt med å huske lukke dodøra jeg, uansett hor jeg er, og ungene er blitt skolebarn.

Trine sa...

Hehe. Han kunne gå tilbake til kontoret å fortelle dagens sanne historie fra virkeligheten. :)

VillaVårfrubakken sa...

Så absolutt, og jeg syns du avslører flere vesentlige egenskaper,ikke minst kreative og problemløsende. Når man kan lukke dodøra er man kommet langt....husker en tid da det kunne oppholde seg opptil 3 små samtidig der. Forresten, Riviera Maison ligger i Olav Trygvasonsgate 29 i Trondheim. Nydelig butikk.

Håper både du og budet fikk en strålende dag.....klem

Trollmora sa...

@ vår lille verden

å ja... du har en flott og stressa tid i vente nå¨:)

Trollmora sa...

@ Guri
Ja.. det ble egentlig ganske så komisk... heldigvis var budet en høflig mann :) hihi

Trollmora sa...

@ ALexia
Ja, det der med dodøra henger i altså.... jeg begynte akkurat å stenge min jeg, da jeg fikk mellomtrollet... og på den tiden var stortrollet 13 :)

Trollmora sa...

@ Trine
Jeg vet ikke om han syns det var noe å fortelle videre :) hihi
Historen er faktisk sann altså... men den skjedde ikke "her om dagen" :) Jeg har faktisk blogget om den før også :)

Trollmora sa...

@ Villavårfrubakken
YEY!!!!
Mamma skal flytte fra trheim og litt nordover og hun har forelsket seg såååå i noen møbler fra RM... så vi får vel innom å se om de har noe for hennes kresne øyne :)

salige lavendel sa...

Hihi, ja selvsagt ville du gjort deg bra som komiker!!! Jeg lo jo nå =) Tror en komikers største gave er å ha evnen til å betrakte situasjoner istedet for å bare la de passere - som de fleste gjør. Denne evnen har du helt klart. Du er god Trollmor!!

Whitebite sa...

hohoho..ja den dodøra..sukk.. den dagen man lukker dodøra..en milepæl.

haha,u make me laugh..
god helg snuppa!

Kirsten sa...

Hei og gratulerer med dagen! jeg ser du kommenterer på bloggen til Valgjerd ganske ofte. Er du også konvertitt? man får nesten inntrykk av det ved måten du bruker enkelte ord på, og nå også frontbildet på bloggen din :) bare nysgjerrig!

Trollmora sa...

@ Kirsten

Jeg er av den oppfatning at religiøs overbevisning er privat og personlig og noe som tilhører min private sfære :-)
jeg er et troende menneske og alt derfra er mitt eget :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...