1. mai 2011

Tanker om ekteskap, menn og ellers lite matnyttig....

Da jeg var ganske ung sa jeg at menn skulle ha vært på tube. Som kaviar. Man tok det man hadde behov for, skrudde på toppa og la dem tilbake i påleggsboksen.

Eller i fjøs. Man kunne gått å tatt morgen og kvelds-stellet og når man ikke giddet så fikset man en avløser til å ta det for seg i de periodene... Og når de ble syke ringte man en veterinær som kom å fikset dem.Jeg har nok moderert meg noe med årene...men det er litt morro å mimre.... :)

Men jeg syns, noen ganger, at det burde ha vært barnetrygd på barn over 18 også. Jeg syns ofte at det burde ha vært barnetrygd på barn man ikke vet er barn før man har vært gifte en stund og så finner ut at denne personen er den mest barneste av alle barna i familien... i alle fall i perioder... DISSE skulle vi fått barnetrygd for syns jeg. Dobbel sådan.

Altså; men vet jo ikke hva lidelse er før man har levd sammen med en mann som er forkjølet liksom... Først da får man en teoretisk gjennomgang på selve definisjonen av smerte, pinsel og elendighet. Ens egne diagnoser og traumer blekner i forhold rett og slett.

Hva er vel PMS, gikt og migrene mot en mannlig snørrklyse og litt feber? Nei, skal man forstå eksistensminimum i fra sjela må man ha omsorg for en forkjølet mann, ingen tvil om det.Coco Chanel mente at de fleste kvinner velger nattkjole med større omhu enn de velger ektemenn.

Kanskje det ligger noe der? Jeg er veldig nøye på mine nattkjoler altså! Nå har jo jeg valgt min ektemann for flere år siden og er da fornøyd med det, men skulle jeg valgt en ektemann med basis i den samme oppskriften så ville jeg måttet tenke någenlunde slik:

1) Passer han sånn rent fysisk? (who are you kiddin liksom? Den må jo passe)
2) Har han en fin farve som komplimenterer meg?
3) Er han lang nok? (Jfr pkt 1)
4) Vil han vare noen sesonger?
5) Vil jeg kunne røre meg fritt under dyna uten at han gjør at jeg sitter fast? (Viktig!!)
6) Er han sånn skikkelig fin sånn at jeg føler meg sexy når jeg har han på?
7) Føles han deilig å ta på? (altså... jeg overfører kun nattkjolepunktene mine her altsåååååå)
8) Er prisen ok? (Viktig!!!!)
9) Blir jeg nødt til å dekke over han når jeg skal vise meg for folk?
10) Er det mange som har den samme?

Ja... jo... jeg er forsåvdt enig med Coco Chanel jeg. Hadde vi tenkt over disse punktene så ville kanskje valgene våre vært annerledes? :)


Det som er aller best med dem da, for å prøve å dra fram noe positivt, det er jo at de er yndede objekter for å harselere med. De tror selv at de er det sterke kjønn og det er jo så søtt :) De vet jo ikke bedre stakkar :)

Da jeg gikk på barneskolen måtte jeg også kladde før jeg førte inn. Akkurat på samme måte som Gud jobbet da han lagde mennesket.... Kladdet først (Adam) og førte inn det perfekte produktet (Eva).

Ha en god dag damer :)

post signature

14 kommentarer:

VillaVårfrubakken sa...

Hi, hi, heldigvis har jeg en mann som sjelden er sjuk....Ha en fin uke tullsjur

Unknown sa...

He he, hvordan kan det ha seg at vi kvinner sitter med nesten den samme erfaringen når det gjelder syke menn;-D Noen ganger hadde det vært greit å sende de tilbake til avsenderen med krav om reprogramering, tjihii!

Klem fra Grete

Irenes tavlor sa...

mycket intressant läsning,
jag kanske inte förstår allt men en man i tub, det var riktigt kul..
kram/Irene

Maleriet fargehandel sa...

Hi hi ;) Artig lesning.

Mvh H

Whitebite sa...

syke menn= bloody hell
(spør du meg)

Ingrid Tunheim sa...

Supert og morsomt blogginnlegg...

KKvinneblogger sa...

Her har du mange gode poenger!
Menn er ikke så lette å bytte ut som nattkjoler, da...

Kaoskontroll sa...

Hehe... du altså! Du skulle ikke fått en klem om vi møttes, men et kyss... for jammen er du herlig!!! :)

Jeg har gått etter hjertet og ikke fornuften når jeg har valgt mine menn, og har vel ingen garantier for at jeg har blitt mer fornuftig med årene, men den listen skal jeg pokker meg ha i bakhodet. ;)

Nå er det dessverre slik at jeg gav bort hjertet mitt for mange år siden, og fikk det ikke i retur sammen med separasjonsbevilgningen (Trodde jammen det jeg... da jeg sendte inn søknaden. Klager man på en vare og får medhold får man jo gjerne pengene tilbake. Eller en ny og forhåpentligvis bedre vare i det minste!), så det er jo mulig jeg slipper å tenke på slike kriterier. Siden jeg ikke har noe å "handle med" liksom. Man kommer nemlig ikke langt på sjekketorget når det fremgår at man ikke har noe å investere! ;)

Håper du trår inn i politikken og får gjennom dette med barnebidrag for menn. For jammen trengs det ja! Sleng på en obligatorisk nanny også, som både passer på og rydder opp etter mennene... og ikke minst tar ansvaret når de er syke, så skal jeg vurdere å trekke separasjonen. :)

Klem

salige lavendel sa...

Hihi, enda et skriveri med snert fra deg =) Ang. å lage bok - begynn med å tenke på hvilken tittel du vil ha og om du vil skrive en lang historie eller mange korte noveller eller betraktninger. Lag et utkast og send det til et bokforlag - rett og slett. Får du avslag, så send det til neste bokforlag. Mange av de norske forfatterne våre fikk avslag på avslag, men de ga ikke opp og nå lever de av skribleriene sine. Som du merker av kommentarene du får, så evner du å skrive slik at det fenger folk, og husk at det er spennende å åpne nye dører =))

Unknown sa...

Fantastisk lystig lesning (ler så det spruter her i godstoln) Kor tar du det ifra. Bi litt nyskjerrig på årsaken som førte til dette artige innlegget:)Va det bærre en sjuk mainn??!!
Mæn du å du dæm e no go å da:)
Ha ein aldeles nydelig kveld med kailn;)
klæm

Mitt Landliv sa...

Hahaha, fantastisk skrevet!

Mie fra Mies Mirakler sa...

http://www.cappelendamm.no/main/katalog.aspx?f=873

om du sysler med tanker om å sende inn et manus så finner du praktisk info på cappelen sine sider :)

Jeg har jo ingen mann, men minnes fra tidligere forhold at endel av punktene over stemmer meget bra ja ;) har innsett at jeg ikke evner å velge en brukbar mann, faller kun for de man ikke bør falle for, så jeg avstår. hehe.
*♥*

Huldra sa...

Vil den falme over tid? miste fasongen? Er kvaliteten annerledes enn jeg trodde?

Skulle nok hatt en sånn liste den gangen ja, med returlapp og kvittering. Noen får nemlig stygge flekker over tid, og blir ubrukelige..

Neida, ikke slem, bare veldig veldig saklig.. :)

Nå er det forresten en drøm å tusle rundt hos deg. Takk for at du endret. :)

Oana sa...

Er du trist på grunn av et hjertebrudd? Såret eller overveldet av følelser. Alle ønsker kjærlighet, få dem til å elske deg igjen. Jeg vil være evig takknemlig ALASHIRA for å ha gjenopprettet fred og lykke i hjemmet mitt igjen... du gir meg grunn til å smile igjen, du gjenoppretter fred og lykke til ekteskapet mitt, jeg lover å dele ditt gode arbeid til de som trengte det takk nok en gang .. vennligst For de som vil ha sin sjelevenn tilbake igjen, gjør som ønsker lykke i forhold eller ekteskap vennligst han vil hjelpe deg å tro..Informer om det og han vil hjelpe deg.

Hans info 👉👉👉eposter dr.alashirao1@gmail.com... whatsaap 👉👉👉👉 +2349160146456... han vil hjelpe deg..🙏🙏🙏🙏🤞

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...