18. mai 2011

Hva koster en trollunge?

Ja... vi snakker jo om dette innimellom, både venner imellom, i magasiner og ellers i media. I 2007 skrev Aftenbladet denne artikkelen om temaet og hadde regnet ut at det koster en drøy million fra 0-18 år.

Men det budsjettet deres sprekker så det holder. Det finnes INGEN tabbe-post jo!!!!!!

En venn av familien min sa en gang at "Barn ska ødelægg ferr minimum 13 000 før dæm begynne på skolen. Da bli det folk av dem!"
Så..... her i huset ligger vi godt ann altså! Sjekk listen under, på hva mine minste nuskeluringer har på merittlisten over ødelagte ting:

1 stk Sony Ericsson c901
(disse tåler sikkel dårlig altså og de kommer ikke med smekke i pakken.... )

1 stk Nokia N97 - white
(disse tåler sikkel like dårlig som modellen over og i tilegg fant vi ut at den tåler heller ikke å ligge i tynn grøt. Kommer heller ikke med smekke i pakken)1 vegg.
(Vegger har en tendiens til ikke å forstå at barn får tenner. Barn har en tendens til ikke å forstå at en vegg er noe man nødvendigvis ikke gnager på, selv om det går ann og selv om man kjeder seg i sprinkelsenga mens mamma sover)

38 bøker
(dette er et fiktivt antall for hvem i all verden husker på å telle bøkene barn spiser opp?)

Penger ut av vinduet
(ja... i bokstavelig form. Penger ligger på et bord, vinduet er åpent og VIPS)

1 Sony Ericsson SATIO
(Like dårlig på sikkel som begge modellene over, kommer heller ikke med smekke og denne ble i tilegg litt rar i skjermen av harde bitt.... så det noteres"


Papirfigurer av Ole Brumm og vennene hans
(Oppspist)

Fotografi
(Tåler verken sikkel eller saft)

Trollfars klokke
(Heldigvis av en slank modell så den ble ikke sittende fast i kloakkrørene)

Trollfars armbånd
(Ikke så slank modell, men det begrenser seg jo hvor tykke armbånd kan være da, de har i allef all ikke laget propp i rørene og det er jo bra)1 sett ekstranøkler til bil.
(Her var vi nok mer heldig enn vi fortjente for reelt sett skulle nok disse laget propp i rørene, men neida... de sklei ut de også gitt)

1 NOKIA N97 8 GB (black)
(egentlig samme som andre modeller mobiltelefon pluss te... ikke glad i te)

1 stk sprinkelseng
(Ja.... helt ØDELAGT.... vi bruker den på trass nå, men den er skakk og skjev og holdes på plass av tape og strips og skruer.... og ja; den var ny da vi fikk mellomtrollet)

X antall snakkende leker alà Hinkel Pinkel fra Drømmehagen.
(årsak her er uviss, men jeg mistenker at det har noe med at visse arvinger vil se INNI dukka....)

1 skapdør
(Denne tålte ikke å få et keyboard kastet rett på seg i vinkel, gjort i sinne fordi man ikke vil ha på seg bleie)Ja.... dette var det jeg kom på sånn i farten her.... Det er nok en god del mer altså.... og det BLIR i alle fall en god del mer før de blir 18!

Så, om teorien til vår familievenn holder mål, så blir det skikkelig GODTFOLK av disse trollungene ;)

Ha en god dag!
post signature

12 kommentarer:

Trine sa...

Tenkte jeg her skulle skrive... "Ja, men du får se det positive i det"..... Men jeg kommer ikke på det jeg skulle skrive. Men godtfolk liker vi jo! (skjønner det er noe annet med jenter enn gutter.....mine har ikke styra så mye)

Pia sa...

Ha ha, ja, det blir en del svinn...

Tovepia sa...

Æ ska si det går unna med tlf og div hos dokker:O)

Shy sa...

Ha, ha! Du skal sjå det vert folk av småtrolla dine :)

Hegeslilleboble sa...

Hehe, herlig:).

Kaoskontroll sa...

Huff ja, de er dyre i drift. Men til trøst dekker staten i skrivende stund 186240 kr. av "svinnet" fra de er 0 år til de er 16 år. Om jeg har regnet riktig altså. ;)

Jeg har heldigvis sluppet unna do- putting. Iallefall i alvorlig grad. Har hørt noen skrekkelige historier om ting som "gikk i dass", bokstavelig talt. Bla. deler av innskuddet til en leilighet. Takk og pris for at mine barn aldri har forstått hvor gøy slikt er! :)

Klem

VillaVårfrubakken sa...

De må ha gode mager.....her var det mye fiber. Ha en fin onsdag, kanskje du kan ta de med ut slik at de kan gå løs på naturmaterialer...hi hi.

Unknown sa...

He he, jeg visste ikke at de kunne sette prislapp på unger før jeg så showet til Denis Leary;-D Han hadde regnet ut hva sønnen hadde kostet han i 18 år, ca 2.5 mil(noen har mer enn andre) så det var bare å gå ut å begynne å klippe plenen som avbetaling før han fikk flytte hjemmefra;-)

Ha en billig dag!

Klem fra Grete

Mimmi sa...

Heisann:)

Gøy at du synes det var en god ide med kommentartrekking:))

Bare adopter det hvis du vil du - en av grunnene til at jeg begynte med det for noen måneder siden - var at jeg ikke er så veldig flink til å kommentere selv - Dvs. jeg skulle gjerne, men jeg har en bindevevssykdom som gjør at jeg får vondt i fingrene hvis jeg skriver for mye (EDS) - MEN JEG LESER ALLE NYE INNSLAG TIL DE BLOGGENE JEG ER FØLGER AV - så du har jevnlig besøk av meg..hihi...

MIMMIKLEM:)

Whitebite sa...

shit, hadde jeg bare visst dette for 16 år siden... sukk.

Mamsens hus sa...

He, he, det må jeg si..
Må ha god fordøyelse med denne kosten. ;)
ha en fin dag.

Maleriet fargehandel sa...

Hi hi, bra innlegg. Humre!

Ha en super helg. Selv skal jeg OMSIDER få hjelp til å få på plass benkeplatene på det ultrakule kjøkkenet mitt! JUBI!

Heidi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...