12. juli 2011

Vi har "mistet" fjernkontrollen - ANBEFALING!

Jada.. jeg anbefaler på det sterkeste å "miste" fjernkontrollen!1)
Hele familien har i 3 dager hatt fast ettermiddagsaktivitet med å lete etter den.... det blir det både fliring og trim av!

2)
Som mor er det en ren glede å se at en ikke utpakket eske med Trivial Pursuite (brettspill) blir både slott, hus, hytter og ikke minst Kaptein Sabeltann med båt, penger og brødskive med prim på! (For en fantsi altså!)

3)
Vi voksne har fortsatt med de små tingene med oppussing og andre oppgaver vi hadde "liggende" men som alltid skal taes i morgen.....

4)
Jeg har fått meg en halvtime på sofaen! (WOW!!!!!) Ungene lekte fint på gulvet med leken sine og mor fikk slappe av litt!

5)
I morges fikk jeg begge ungene på fanget fordi som 3åringen sa: "Nå vil jeg kose med mamma litt"

6)
Jeg fikk høre denne sangen og virkelig lyttet, noe som for meg var en ren emosjonell reise! Vær snill å hør på teksten og se videoen..... jeg har grått som en unge i dag jeg ......


Så damer.... å miste fjernkontrollen anbefales herved på det sterkeste!
post signature

18 kommentarer:

Unknown sa...

Alltid forlystelig lesning fra deg.LER. Kreative sjel er du ja:)
Ja ikke sant Chris Medina synger helt fantastisk, du har vel hørt historien hans, om hans kjæreste som ble invalid, de skulle gifte seg, han svitet henne aldri, har troen på at en dag....
Den mest sympatiske unge gutt en kan tenke seg. Motgang gjør noe med oss! Tror du ikke?!
Fortsett å let etter fjernkontrollen du;)
KLem

Alexia sa...

ja det er jeg enig i....bort med tv-en! Så herlig du kunne få en halvtime på sofaen da- vi trenger det iblant!

Siri sa...

Jeg blir litt forvirret her, og begynner å lure på om tv-en ikke virker uten fjernkontroll... men når jeg tenker meg om, så gjør ikke vår det heller. Dette er en sikkerhetsrisiko!

Eller synes jeg den sangen er lett irriterende på radioen, men nå, da jeg på din oppfordring, virkelig lyttet og så videoen, så fikk jeg et litt annet syn på den...

Verdsett hver dag og fortsatt god sommer!

Berre Kristin sa...

Smarte deg;) Her er forsvunnen fjernkontroll stadig eit problem, men nokon luringar har funne ut at tven verkar likevel... Men no blir det ei veke utan, får sjå korleis me overlever... Fantasien til born kjenner få grenser, har eg lært! God sommar til deg:)

Bustenellik sa...

Det er slettes ikke dumt å "miste" slikt innimellom. Det er også å anbefale å "glemme" telefonen hjemme når man drar ut, eller å "rote den bort" når man er hjemme.

Elin sa...

Vår tv virker uten fjernkontroll den.. men vi får sett et helt program uten at noen gidder å gå bort å skifte kanal. Bare det er jo hyggelig. Ja-fjernkontrollen vår er også borte på tredje dagen. Mistenker Lillegutt for å ha noe med saken å gjøre, selv om han da umulig kan ha noe i mot at hans mor og far hviler ut med tv når han har lagt seg. :-D Eller kanskje han har det. Ser ellers lite på tv på dagtid vi, heldigvis.

Tovepia sa...

Sterk sang, sterk historie bak den!

..ellers høres det ut som familien er i aktivitet:O)
Kos deg, klem fra meg;)

Havfruen sa...

Å....den sangen er bare nyyyydelig...og når man vet historien bak må man grine. Takk for vannfast mascara...snufs....
Heldisgvis har vi ikke tv.....hehe:)
Dårlig med mere brødbakst ja..må ærlig innrømme jeg mistet motet.
Skal ta meg et knekkebrød nå!
Nyt dagen, klemmings:)

Vårt lille hjem sa...

Hehe..den va ikke dum du..
Vet ikke om det er gubben eller ungene som hadde blitt mest hysterisk om den hadde blitt "borte" ..hehe..
Hege

Mary-Anne sa...

*ler* festlig lesing :)

åh ja, den sangen og teksten er bare såååå nydelig ... har hørt den x antall ganger

Anette sa...

He he, for et herlig innlegg! Det funker også godt å være fri for nett og pc en stund! Rart så godt kjent man blir med hverandre etterhvert ;)

Guri sa...

Det er egentlig helt herlig :) Da må man virkelig finne på noe annet, og jeg koser meg gjerne med en god bok og stillhet etter at ungene har lagt seg ;)

ide-puffen sa...

Herlig lesing. Ja vi har mistet den en gang og hadde morsomme 2 dager hvor vi klødde oss grønne av hvor den kunne være hihi.

På innlegget under så vet jeg at min blogg lastes opp meget treeeegt til HTCen min, men men har for mange innlegg på første side og for mange apps.

Ha en toppers dag videre
Klem
Randi

Whitebite sa...

lurt..selv om noen her hadde nok fiksa seg likevel du.
Fin den sangen..rørende. For en mann!

kozzzz&klemzzz from Whitebitezzz
(siden du er så glad i sånt..)

Frøken Anker sa...

Ham har jeg ikke hørt før. Meget smuk sang.
Vi ser ikke meget tv i huset om sommeren. Så jeg forstår dig :-)

God sommer - og kom endelig til Danmark

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fntastsisk råd. Vi var nylig en uke i leid hus i Danmark, og selv om det var tv der så skrudde vi ikke på den en eneste gang - og savna det ikke!

salige lavendel sa...

Hihi, ja her i huset har vi ikke bare mistet fjernkontrollen, men vi har hevet ut hele TV-rakkelet =)) Anbefales på det sterkeste! Det vil si, vi har fremdeles TVen, men den er ikke koblet opp mot noen kanaler så kan kun brukes til å se video. Det er jo gøy å kunne se en film på stor skjerm av og til, men den daglige tidssluken som TVen jo ofte er - den slepper vi. Får masse herlig kvalitetstid sammen. Takk for linkingen kjære deg, det verdsettes. Ønsker deg lykke til når vinneren skal trekkes...

salige lavendel sa...

Glemte å kommentere sangen - ja, det er en rørende historie!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...