28. nov. 2011

Hey hey!! Jeg har også fått anonym kommentar!!! YEY!

Jeg har lest om alle disse store bloggerene som får anonyme kommentarer med pekuliært innhold.... I all hovedsak er innholdet av kritisk/negativ karakter og det ville kreve et par baller og vel så det å stå for det man skriver i slike anonyme kommentarer....

Nå har JEG også fått! hihi.....

Jeg sier bare at jeg er glad for at jeg er meg og at jeg tåler en støyt, for kommentaren som kom til innlegget mitt der jeg åpner min sjel og sender freudianeren jeg var utsatt for hjem til gumbaland....... den er ikke søt.

Kommentaren er gitt til dette innlegget, der jeg er i ganske dårlig forfatning. Heldigvis har jeg kommet meg opp og er fit for fight .... før denne kom

Her kommer`n

Ja, dette var sterkt. Når det er sagt, så tror jeg ikke det er så enkelt som du framstiller det. Du har jo skrevet ganske mye om hva du har opplevd i barndommen og da er det ganske drøyt å skylde på en enkelt psykolog og si at denne har ødelagt livet ditt. Jeg vet om flere som har søkt om slankeoperasjoner og det har ALDRI vært opp til et menneske å bestemme dette. Tenker du ikke på at du nå henger ut et menneske som ikke har mulighet til å forsvare seg ? Og at du utelukkende får sympatierklæringer er meg en gåte. Svarene kommer jo fra tilsynelatende oppegående personer. Hvis problemene sitter i hodet, er det ikke hensiktsmessig med en slankeoperasjon. Det er det samme med skjønnhetsoperasjoner. Alle mener de har en god grunn, men hvis ale skulle bestemme dette selv, hva skal vi egentlig med leger. Ja, bortsett fra kirurger, da ? Det er trist at du ikke får den hjelpen du mener du har krav på , men hvordan skulle det gå hvis alle skulle stille diagnose på seg selv. Klart vi kjenner vår kropp og våre problemer best selv, men det er en grunn til at vi har leger , psykologer, psykiatere osv. Du skriver så bra og er tydeligvis et intelligent menneske , men her er du tydeligvis på bærtur. Jeg er klar over at det finnes gode og mindre gode psykologer. De er jo mennesker , de også. Men de har faktisk brukt mange år av livet sitt til å ikke bare lese en bok, men utallige bøker. De har vært i praksis i ulike institusjoner osv...Dette har de gjort for at de ønsker å HJELPE mennesker, ikke fordi de vil ødelegge livet for noen. MEN, du får jo massevis av sympati ved å skrive dette , så da har du jo oppnådd noe. Jeg har ikke blogg selv, derfor "anonym".

Så kjære anonym. Like fullt som det er mulig å skrive tullekommentarer til et sårt menneske er det mulig å skrive navnet sitt. Så det at man ikke har blogg betyr ikke at man ikke kan fortelle hvem man er.

Jeg skal la kommentaren din få stå der å skinne for seg selv og oss som er til stede.

Ha en god dag kjære anonym.
post signature

14 kommentarer:

Bustenellik sa...

Først: Tusen hjertelig takk for premie som kom i posten rett før helga! :-)

Så: Er det mulig!? "Henge ut et menneske som ikke har mulighet til å forsvare seg?" Med mindre ikke jeg har oversett noe her, er dette en ganske anonym blogg, og jeg kan ikke huske at du navngav noen hvite frakker heller, så jeg ser ikke helt problemet med akkurat det der. At du, i en fortvilet situasjon, skriver av deg noe av frustrasjonen, burde da være lov? Uten at slike viktigperer som ikke klarer å skrive under og åpent stå for meningen sin, kommer og kritiserer? Makan! Jeg kjenner jeg får lyst til å motargumentere hele kommentaren, men det ville tatt for lang tid, og jeg konkluderer bare med at den ikke var spesielt nyansert/sympatisk/empatisk/NØDVENDIG! Men bevares, takk for en god latter, "anonym". At det går an å synke så dypt?

Nei du, kjære Trollmora, stå på videre du! Jeg heier fortsatt på deg :D

Havfruen sa...

Ja dette kan skje når vi er på "etern". Dette var ikke den værste jeg har lest:) men det som forbauser meg, er at hvis folk ikke liker det de leser, hvorfor lukker de ikke bare den siden og surfer videre?
Jaja:)
Du takler denne!! og blogger videre i god stil.
Klem fra meg:)

Mormorfarmor Inger sa...

Hæ??? Er det mulig sier jeg også.
Kanskje det er en psykolog som har skrevet dette..
Men bare hev deg over det! Heier på deg jeg også, og til anonym: Ja jeg er oppegående og føler meg normal intelligent...

Klem fra Inger

Anonym sa...

Det går jo an å være uenige og jeg synes at det er bra at denne anonyme i alle fall holder seg for god til å slenge ut stygge ord.

Du har heldigvis ikke skrevet navnet på psykologen i ditt innlegg, da hadde jeg også reagert.

Lykke til videre.
Elisabeth, Innerst i veien (ikke pålogget, ikke forsøk på å være anonym :-) )

Trollmora sa...

Jeg vet bare at jeg har lov til å mene det jeg vil om hvem jeg vil... om jeg mener at han som rydder snø utenfor huset mitt gjør en dårlig jobb, så sier jeg fra om det.... og om jeg mener at en psykolog er for ung, for uerfaren og for freudiansk til å takle diverse kompliserte utfordringer fra det virkelige liv; så sier jeg det......

Elisabeth,,,,, jeg syns det var mer en nok stygt det som står her. Det er ikke til et tilsynelatende oppegående og happy menneske anonym retter seg, men til et menneske i tungsinne. Han TRENGER ikke å skrive stygge ord.

sisselastrid sa...

Syns det som var skrive var stygt nok...og nok til å knekke noken som har det tøft frå før. Dette e no ein gang din blogg Trollmora - og derfor må det vel vere din rett til å skrive det du har på hjertet...vedkommande kan no berre finne ein annen blogg å lese... Og du har ikkje hengt ut noken med namn...

Det er også ei kjensgjerning at ein treng ikkje vere ein god psykolog om ein har studert i mange år, ein treng heller ikkje vere ein god førskulelærar, lærar, lege eller anna sjølv om ein har studert i mange år...

Stå på du Trollmora - og eg er gla for at du klarer å ta dette med eit smil og heve deg over det :)

Klem

A Foreigner in Italy sa...

At vedkommende tar seg tid til å skrive en anonym, stygg kommentar kan jo bare bety at du er på full fart inn i kjendisbloggernes rekker!!! Gratulerer!! Så snart har du vel hundre tusen besøkende her på bloggen - HVER DAG!!!

Fra spøk til alvor... Er fullstendig enig med at folk som ønsker å uttale seg i kommentarfeltene bør kunne stå for det de sier og dermed også knytte et navn til kommentaren sin. Dessuten, om vedkommende ikke har vært "flue på veggen" da du snakket med den psykologen så har hun/han jo ikke grunnlag for å uttale seg om hva som skjedde eller ei. Og da er det jo ikke særlig intelligent gjort å sette seg selv opp som en slags dommer over situasjonen.

Ha en flott adventstid! Og så får du tenke som så at om det skulle komme flere stygge kommentarer så er det bare enda et tegn på at du er på vei mot kjendislivet og stjernestatus! ;-)

EllenSand sa...

Djisus!
Ellen :)

Elin sa...

Godt du hadde kommet deg litt ovenpå igjen før den kommentaren kom, sier nå jeg. Dette er IKKE en kommentar man skriver til et menneske etter et slikt innlegg. Herremin!

Men gratulerer med din første anonyme kritikk-kommentator. ;-)

Elin sa...

MÅ bare kommentere profilbildet ditt.. det er jo MEG! Svingte meg elegant(?????) i en huske her om dagen. Ja, det var en sånn dekkhuske da, med skikkelige kjettinger.. Sønnen min glaner stort og lenge, før han sier: "Du.. Folk gjør itte slik assa..!"

:-)

Trollmora sa...

Ler @ elin

Joooo folk gjør sånt! Folk som elin og Trollmor gjør sånt!! hohohoho

Megabra!

Cecilie von der Ohe sa...

Anonyme negative kommentarer er bare å heve seg over. Jeg har også fått noen av det slaget. Det var en som fant fram til bloggen min da jeg skrev om min første skoledag. Vedkommende syntes blant annet at jeg skrev for mye om poteter. Det er en utbredt misforståelse at man ikke kan kommentere med navn hvis man ikke har egen blogg, og derfor kommenterer de anonymt. Du skriver bra. Stå på videre! .:-)

Cecilie

Unknown sa...

Ja den var drøy , jeg er ikke anonym og ugrei , jeg skulle bare ønske deg lykke til med Give Away`n på bloggen Min.

Ha en super helg , klem Marit.

salige lavendel sa...

Heia Trollmor! Håper du fortsetter å skrive - akkurat sånn som du gjør, i samme stil.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...