12. nov. 2011

Surresilje på Trollmors kjøkken!

Det er lurt å lure til seg noe man liker, når man kan... og fikk lura SURRESILJE på trua til å tegne meg og min familie :)

Nå henger konstverket på nykjøkkenet og gjør stas på både seg selv og kjøkkenet.....

I prosessen skjedde det noe gøyalt, som jeg først trodde skulle bli rart men nå er det bare gøy... Silje ville ha informasjon om oss da vettu... og det ble mange mailer fram og tilbake... og jeg skrev blandt annet at jeg pleier å gå med mobilen i BH`en..... altså... selve mobilen bærer jeg i BH`en... fordi jeg sjelden har lommer da. :) Og Silje hadde lest at jeg pleier å snakke i telefonen kun iført BH :) hahahahahaha.....

Trykk på det så det blir større
Så akkurat den ble jo bare gøy.... Se på alle detaljene... til og med mønsteret i vinterputene i sofaen er riktig... Trollfar sitter og drikker te av Rosendahl teglass og i fotballskjorter og surfer etter bil på finn.no mens han egentlig skulle ha fordypt seg i pensumbøkene som ligger på bordet :)

Og jeg.... ja.... det snakker vel for seg selv :) haha

Jeg vil anbefale dere å få Silje på trua altså..... dette er både et blikkfang og samtaletema her i heimen; når vi får besøk :) Da pleier mellomtrollet å si: Se her da! Kom hit på kjøkkenet å se... der er JEG!! JA MEG!!! Det er ikke Kaptein Sabeltann altså... det er MEG! MELLOMTROLLET!!

hihi

Tusen takk Silje, for en fantastisk flott jobb! Jeg er såååååååå glad i bildet mitt! :)
post signature

17 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg har vurdert det samme selv, også før jeg så dette. Veldig bra.

Hannemor sa...

Herlig!!!

SURRESILJE sa...

Tusen, tusen takk for gode ord. Jeg storkoste meg med tegningen, og familien din. Snilt av deg Å dele så mye, da ble også tegningen detaljrik! Glad dere har blitt glad i det, selv om du bare står i bh'n;). Takk for at du spurte om tegninga. Nå er jeg glad og stolt! God helg til deg og dine.
Håper ingen må gå planken og at riktig lag vinner i fotball! Klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Silje sine tegninger er bare supre! For et morsomt bilde å ha på veggen. Men jeg mistenker at du har jugd på deg litt vel slanke legger....

Trollmora sa...

hehehehe..... hmmm... du mistenker det du ja Elisabeth....

Jeg kunne jo sagt at jeg skal legge ut bilde av leggene... så får du se, men jeg skal spare oss begge; deg for sjokket og meg selv for ubehaget :)

Guri sa...

Kjempestilig!! Dette må sjekkes opp :)
Ha en fin lørdag :)
Klæm

Kaoskontroll sa...

Så artig bilde! :)

Ikke kjekt å høre at du er "der" du også. Men vi får bare klemme ut det vi har av vilje og stå på!
Jeg har ikke tenkt å gi meg... men jeg er særdeles glad for at jeg bare jobber 50% for tiden.

Utrolig kjedelig når man føler man gjør alt rett, og så hopper vekten opp istedenfor ned. Nå vil jo vekten uansett variere litt i løpet av måneden, grunnet mensen og alt det der, men man blir jo så bevisst på det når man er på vekten jevnlig. Vi får satse på at det bare var en naturlig pause i slankeprosessen... og at videre innsats vil vise bedre neste gang. :) Jeg synes det hjelper på motivasjonen å visualisere meg som slank, for da blir jeg så ivrig på å faktisk komme dit. :)

Stå på vennen! Klem

Shy sa...

Artig bilde!
Silje er flink :)

SURRESILJE sa...

Silje blir glad av kommentarene over;)

Pia sa...

Silje blir vel glad for kommentarene under også? Kjempekult bilde - Silje er flink!

Elin sa...

Så morsomt bilde. :-) herlig med den feil-lesingen da! :-D

Cecilie von der Ohe sa...

Hei Trollmor!

Jeg tror ikke jeg har vært hos deg før. Jeg er en dame fra Bergen. Jeg er glad i å lese bøker, men det bør helst være av nordiske forfattere. Nå har jeg lest meg litt opp på innleggene dine. Du etterlyste billige julegavetips. Her skal du få et gratis julegavetips fra meg: De fleste av oss har nok av materielle ting og kan kjøpe seg det de trenger og har lyst på selv. Mange vil derfor sette like stor pris på en tjeneste som å motta en mer eller mindre nyttig gjenstand innpakket i glansete julepapir. Nå er det snart på tide å innta min skjønnhetssøvn, men jeg kommer tilbake og vil legge meg til som følger hos deg. god natt!

Cecilie

SURRESILJE sa...

Veldig glad for kommentarer både over og under, Pia!

Whitebite sa...

supre Silje!
dritkul tegning!

SURRESILJE sa...

Kom forresten på at du spurte om handlenettene, og hvor jeg kjøpte de. De i "vanlig" størrelse bestiller jeg fra www.hippo.no, de store, grove naturfarga kjøpte jeg på ebay for lenge siden (kom over et parti, heiv meg over, og glemte tollen. Argh!), og de små (strikkepose f.eks) kom jeg over på salg en gang. Så de vet jeg ikke om fins lenger. Men tror jeg kjøpte de på granit...

Snuskebassa sa...

Fantastisk tegning! Utrolig detaljrik :-))
Når det gjelder bilde, så skal jeg se om jeg klarer å lage noen til førJulestria tar meg...
Kjekt at du liker lille Lucia :-)
Klem fra LIV

Alexia sa...

stilig! Silje er fliiink!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...