28. des. 2011

Hæ? Bare gamle som får Snug Rug? Neheiså!

For er det en ting som er sikkert så er det at jeg overhode ikke er gammel.... og derav ingen tvil forefinnes!

Og jeg fikk!!! Gjett om jeg fikk!! Snug Rug!!!


Mens andre skriver om ringen, smykket, ipaden, reisen, gavekortet.... de fikk av sin kjære så kan jeg stolt skrive om min deilige Snug Rug! Og en sånn en er ikke å kimse av altså! Eller et sånt et... eller ei sånn ei. Det er så ymse hvordan man skal tittulere royaliteter.

Så det er liksom ikke måte på hvor sexy gaver man kan få av sine ektemenn heller da... jeg er dypt og tungt imponert over min altså! Tenke seg til!

Jeg fikk mer da... fra den samme giver. Støvletter, Sokker og et krus. SÅ her kan dere tro romantikken bare tyter ut ørene om dagen! Det blir liksom nesten too much!

Fra spøk til alvor.... snugger`n er helt genial! Så da det første sjokket hadde lagt seg flyttet jeg inn i den og jeg skal innrømme at jeg har vanskeligheter med å flytte ut!
Så.... til dere som ønsker å opprettholde et image som evigunge og spreke... ikke kjøp deg Snug Rug!

post signature

10 kommentarer:

Maratonjenta sa...

Genial gave til en blogger! Varm, men med frie hender samtidig:-)

God jul til deg Trollmor!!
Hilsen Maratonjenta:-)

Elin sa...

Ååå så heldig. Jeg sitter her grønn av misunnelse. Ønsket meg en slik jeg, men fikk det ikke. :-/ Det ser bare sååå herlig ut. Gratulerer til deg. :-) Kjøpte meg et stort teppe fra Lambi jeg, med sånne lapper som min mor har samlet til oss. Deilig teppe det også..men jeg ØNSKET meg jo et sånt du fikk. Sukk. Nyt det i alle fall. :-)

Juleklemmekos!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, unnskyld meg. Har et utkast til innlegg om akkurat denne greia der. En venninne fikk nemlig et sånt til førtiårsdagen sin og vi syntes det var temmelig...eh...voksent. :-)

Katrine Helen sa...

jeg fikk også en sånn, så da er jeg vel gammel jeg også;) og du har helt rett, når man først har flyttet inn i en sånn, flytter man ikke så lett ut igjen:)
Ha en fin dag!

Mormorfarmor Inger sa...

Har ikke fulgt med og visste ikke hva det er jeg! Men nå veit jeg jo. Må visst ønske meg det ... jeg er nok kanskje gammel nok ;)?

Trollmora sa...

Se her ja.... nå begynner selvtilitten å øke her... for jeg ser helt bort fra Elisabeth, for hun bor innerst i en vei og vet ikke at det bare er kule ungdommelige voksne som får slike tepper .... hihihihi

Men dere! Det er fantatsisk deilig altså! :)

Guri sa...

Kjenner misunnelsen river i meg her jeg sitter og småhutrer........
Kos dæ :)
Klæm

Pia sa...

Ha ha, hadde faktisk ikke hørt om snug rug før...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hi hi

EllenSand sa...

Haha, så herlig da. har egentlig aldri tenkt at det der bare er for gamle damer.
Ellen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...