27. des. 2011

Historien om den sultne.... katt?

Det var en gang en nabokatt/skogsrev/nabohund/nabo som kom julen 2011 i møte som et meget sultent individ.

Det gnog og skrek i tarmene på katta/reven/hunden/naboen og h*n klarte rett og slett ikke å holde fingrene av fatet i det den ignorante, noe tykkfallne nabokjærringa (les: Trollmora) fant ut at et kombiskap egentlig ikke var innkjøpt med tanke på jul, men at en terrasse veldig gjerne kan brukes til kjøleskap om man har behov.... og fryser om det er kaldt nok.
Hadde denne tykkfallne nabokjærringa (les: Trollmora) valgt terrassen i 2 etasje ville nok ikke denne historien blitt skrevet engang, men den gang ei.... hun valgte terrassen som Trollfar snekret i fjor og som er så lett å nå fra kjøkkenet.

Ergo var det lett for den meget stakkarslige og ikke minst hungrende katta/reven/hunden/naboen å få tak i byttet sitt. Illustrasjoner følger under.Så kjære katt/rev/hund/nabo.... jeg lar det ligge en liten stund til mens trollfar prøver å få bilen opp av grøfta,s å du kan bare kose deg en liten stund til :) 

Og god jul! 


post signature

4 kommentarer:

Whitebite sa...

auchh..

Åshild sa...

Nyttige erfaringer er ofte bitre.
Her setter vi ikke engang søppelposene på trappa.

Apropos kombiskap:Hvorfor skal vi ha 2 kjøleskap? spurte mannen min da vi flyttet til gården med det store kjøkkenet. Etter 3 uker og den første julen er spørsmålet aldri stilt igjen.

Gry sa...

Uff ikke morsomt!
Ønsker deg fine romjulsdager!
Klem : )

Elin sa...

Hm..så rart... bruker både katt/hund/grevling og nabo sko hos dere? :-D ..........? tenker nok NABOEN hadde blitt mistenkt i første omgang. :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...