7. des. 2011

Jeg er ikke nisse!!!!!!!

Det sa min yngste lovende i morges da jeg skulle kle han til nissefest!

Dette betyr at når bildene kommer med alle barna oppstilte på fin rekke med sine flotte kostymer, så står det et lykkelig lite lykketroll fremst og smiler med sin Lightening McQueen-genser!

Og hva tenker foreldrene da?
"Hvorfor har ikke den gutten der kostyme på seg da?"
"De er så spesielle de der, de tilhører sikkert en sekt!"
"Har de ikke råd til å kjøpe nissekostyme? Vi kan gi dem vårt gamle over jul!"
osv osv .....

Joda, vi har råd..... men vi har et lite Lykketroll som bare vil være Lykketroll og ikke nisse!
Litt vanskelig å ta bilder av et lite lykketroll som strever med å få av seg en kostyme, men you get the feeling :)
post signature

18 kommentarer:

MammaMy sa...

Ho-ho! Her er planen 2 stk nisse til barnehagen i morgon tidleg...... For ikkje å snakke om Lucia i neste veke! Looking forward to..... ;)

Kaoskontroll sa...

Hehehe :)

Ja, de har noen ideer disse små. Her har de villige vært nisse, men lucia- kostymet var det ikke så greit å få på gutten i fjor. Kjole!!!!! Han var ikke jente!

Dette i stor motsetning til da han var vel 3 år, og gråt sårt fordi han ikke hadde fine kjoler, mens søsteren hadde det. Så mor tenkte som så, at hva pokker har jeg med å innprente ungene at det skal være kjønnsrestriksjoner... og kjøpte en fin kjole til gutten. Dagen derpå møtte jeg i barnehagen med to kjolekledte unger, selv om den ene av dem beviselig hadde utovertiss. Verken personalet eller de andre ungene reagerte på det, gutten fikk mye skryt for sin fine kjole, var veldig fornøyd. Og har siden aldri bedt om å få kjole igjen. Tror det var det at han ikke "fikk lov" som var sårt. Uforståelig for ham. Når han visste han fikk lov var det ikke så "farlig" med det lenger.

Men et tankekors at små barn så enkelt godtar annerledeshet. Så at sønnen din møter som "grånisse" eller ikke- nisse er sikkert helt greit blant dem. Det er vi voksne som må åpne sinnet! :)

Klem

Elin sa...

Så bra, Kaoskontroll! :-)

Flirer litt av innlegget ditt da, Trollmor, men vet det lett kan bli litt slik. Jeg har nå bare kjøpt ei nisselue til guttungen jeg da, tenkte å ta på han en rød joggedress han har i tillegg når det blir nissefest.. Blir kanskje feil det da? :-O Ojda.. Har alle ungene hele nissedresser for tia? (seriøst spørsmål-da jeg jobbet i bhg hadde de ikke det, nemlig). ?

Maleriet fargehandel sa...

Hahaha! Egne meninger kan komme godt med senere i livet ;)

Mvh heidi

Shy sa...

Hehe! Av erfaring frå barnehage, så er der alltid barn som ikkje vil ha nisseutstyr på seg, ei heller kle seg ut til karneval :)

Skjerstad sa...

He he ;) Ikke greit å være et lite lykketroll !! Måtte le når du skrev om alle de andre foreldres tanker , thi hi ;)

Klem fra Janne

Havfruen sa...

HAn har min største forståelse!! Har aldri likt å kle meg ut!! Og mine barn var akkurat likedan, hatet karneval. Liker det ikke den dag i dag heller jeg!!
Bra han fikk være den han ville være:))))
Klemmings fra ei som heller ikke vil være nisse:)

Guri sa...

La nå ungene få lov til å være det de vil..... Synes det er tøft jeg å være noe som ikke alle de andre er - tørre å skille seg ut litt :)
Ha en fin kveld :)
Klæm

Ingrid Tunheim sa...

Det må vel være helt greit å ikke ha lyst å være nisse....

Håper dere likevel har en fin adventstid

sisselastrid sa...

Sikkert best å få lov til å vere seg sjølv :) Oskar e livredd nissen han, sjølv om han ikkje kan snakke, gir han KLART og TYDELIG beskjed om at han ikkje vil synge om han ein gang ;)

Det er alltid nokre av ungane som ikkje vil vere nisse eller Lucia i barnehagen - og det e heilt greit ;)

Ha ei god natt <3

Klem

EllenSand sa...

Å joda, vi har et maken lykketroll her i huset. Han virker ganske så lik på ditt.
Ellen :)

Rebecca sa...

Herlig med unger som vet hva de vil/ikke vil ;) Lillemor her er så liten at klær/kostymer bryr hun seg ikke om, men det kommer nok ;)

Whitebite sa...

ferdig med slikt!
nå har jeg bare skolebarn, men det er egentlig ikke bare bare det heller!

:)

Kaoskontroll sa...

Vet alt om fulle dager og fullt hode, så ikke stress med den boken! :)

Er sååå kjempefornøyd med kjøpene mine. Nå har jeg fått tapet på ene veggen, og synes det er dritlekkert. :) Bare den vanskelige veggen igjen nå. Håper å få tatt det i helgen. Skal kjøpe tapet på denne måten flere ganger jeg. ;)

Peisen må nok vente til etter jul, selv om det klør både her og der etter å sette igang. Men det blir jo litt riving og bygge opp igjen- arbeid. Alle håp om et julepent hjem forsvinner om jeg tar trangen til å hoppe i det helt ut nå. ;)

Klem

ide-puffen sa...

En av mine sønner, ja den eldste, ville ALDRI ha på seg noe med knapper på. Aner ikke hvorfor, men det ville han altså ikke. Han måtte jo slippe etter et svare styr hver gang vi prøvde skjorte eller jakker.
Det morsomme er at han nå nesten utelukkende går med skjorter hver dag? Whut....kanskje din blir heltidsnisse når han blir stor? ho ho ho.

Ja bloggtreff hadde vært knallmorrrro. La tråden henge til nyåret.

(jeg er vel den eneste som kommenterer etter midnatt?)

God natta
Randi

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for det! :) Er så strålende fornøyd selv... både med tapeten og egen innsats. Tror jeg vokste 5 centimeter. Hehe

Nå er også dill og dall ryddet på plass, og jeg regelrett nyyyter mitt "nye" kjøkken. :)

Håper du har en flott helg! Klem

RoseSommer sa...

Er bare innom for IGJEN å takke for at du gjorde meg oppmerksom på at en kan kjevle pepperkakene rett på bakepapiret! La et fuktig håndkle under, så skled ikke papiret heller. Gjorde bakingen til en lek, og endelig ble jeg ferdig med pepperkakene. (Bollen med deig har stått i kjøleskapet i evigheter. Deigen tok jo aldri slutt!)

Daisys home sa...

Greit med egne meninger selv om en er liten ja :)
Så koseli at du er tilbake igjen på kommentarfeltet. Men jeg har lagt ut de kommentarene som har kommet, for jeg har jo moderering som du sikkert vet. Så hvor er den da blitt av?
Regner med du koser deg i førjulstiden:) Ble stemning utendørs også nå, med snøen som er kommet:)
Så fin bloggen er blitt, skikkelig julete header også. Pc kunnskaper der i gården , skjønner jeg :))
Namsos tur sikkert på mandag, og da blir forhåpentligvis siste julegaveshoppingen unnagjort.
Klem Sissel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...