30. sep. 2010

Min første pute! :)

Jeg planlegger å gi puter i julegave i år, så jeg måtte prøve å se om jeg i det hele tatt fikk til å sy dem..... jeg er jo sånn som syr på øyemål og satser på at ting går bra, trykker på knapper på symaskinen som jeg TROR vil gjøre noe bra for sømmen og ikke vet forskjell på sting og søm-måter....
Men jeg syr gjerne da! Rett frem eller sikksakk! Og jeg stryker før jeg syr..... noen ganger... jeg strøk ikke puta nei... *ser litt lett på tåtuppene* men jeg strøk den før jeg skulle sette på strykemerket :) hehe

Jeg laget strykemerket selv og det ble sånn tålig bra. Kjøpte transferpapir på ebay og det funker fint! Det blir en sånn hinne på bildet etter transfering som jeg må pirke bort, men kvaliteten på trykket er bra! Mye bedre enn Panduro sine ark affal.... men det er MIN mening

Jeg bare googlet vintage engler og så tok jeg et bilde jeg likte og prøvde å forbedre kvaliteten på det og så poff ivei.

Så..... hva syns dere?

18 kommentarer:

GroLinda sa...

HELT NYDELIG!!! Så flink du er! Den puta ble kjempefin ;o) Så lurt å google det fine englebilde da. Det skal jeg inn å gjøre også ;o) Takk for flott tips!
Ønsker deg en riktig flott høst.
Tusen takk for koselig hilsen ;o)
Klem fra Gro :o)

Liza sa...

Kjempefint :) Gøy å lage sånne ting selv!

VillaVårfrubakken sa...

Dette var da veldig nydelig, imponert over dine syferdigheter må jeg si. Har det akkurat på samme måte når det gjelder bloggen, den lever sitt eget liv liksom....Håper du får en riktig fin helg....klem fra meg

Maleriet fargehandel sa...

Hei, og takk for flott kommentar i bloggen vår. Ang bokstaver på bilder. Jeg ville nok kjøpt en sjablon og lagt det på med en "stoplekost" Trude holder på med en kommode nå, hvor vi vil vise dette med bruk av sjablonger, så bare følg med du, så kommer det. Vi kan maile deg hva som er mulig å bestille av forskjellige sjablonger fra Alanor, om du ønsker. De kan sendes rett til deg pr post. Flere stiler og fonter. De er ikke super billige med tykke i plasten slik at de kan brukes om og om igjen :O) Mvh

Anonym sa...

Så nydelig puten ble, så flink du er.
Englebilde var nydelig, så smart å google det.
Føler også bloggen min lever sitt eget liv, trodde jeg skulle blogge mest om håndarbeid. Men til nå er det vel det jeg har blogget minst om.
Ønsker deg fine høstdager.
Klem fra Mio

Pia sa...

Se her ja! Så flink du er!

GroLinda sa...

Hei igjen ;o)
Nå har jeg søkt og prøvet, men finner ikke de bildene! Hvor gikk du inn??
Klem fra Gro :o)

Bird on a wire sa...

Oj, så flott puta ble. Jeg har kjøpt symaskin, men ikke prøvd den ennå. Der kommer det nok mye rart fra min kant etterhvert :) Kjempekoselig at du har lagt deg til som følger hos meg, jeg blir nok å legge meg til hos deg også. Det forrige innlegget ditt var flott!

Ha en super fredag - og snart er det helg! Hurra!

Hege sa...

Så koselig pute! Moro å få være kreativ når resultatet blir bra!
Jeg klarer nok ikke senke skuldrene før det er over.. ;) Selv om jeg føler jeg ikke stresser så mye.. så kjenner jeg det på kroppen at det nermer seg!

Ha en god helg!
Klem Hege

Bird on a wire sa...

PS! Glemte jo lysestakene :) Jeg får ikke veid de før jeg kommer hjem fra jobb, men sender deg en mld når det er gjort.

GroLinda sa...

Hei ;o)
Takk for svar. Håper du husker hvordan du gikk inn å hentet det nydelige bildet. Som sagt; så prøvde jeg igår, men fikk opp bare noe annet greier. Venter spent ;o)
Ha en flott fredagskveld i Trollheimen ;o)
Klem fra Gro :o)

Trollmora sa...

Yess! Nå har jeg endelig 3 minutter til å sette meg ned... joda, de kom da som perler på en snor de GroLinda :) Her er linken:
http://www.google.no/images?hl=no&q=vintage%20angels&rlz=1R2ACAW_noNO392&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1339&bih=623
Den jeg brukte finner du litt neddi der :)
Gleder meg til å se hva du har tenkt å lage :)
Klem fra meg!

Mammadamen sa...

Så fantastisk flott! Jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg hadde fått en slik pute i julegave. Jeg synes alltid det er stor stas å få noe som er laget av personen som gir. Men i min omgangskrets og familie er vi egentlig ikke flinke til det.

God helg, Trollmor:-)

Klem fra Mammadamen:-)

Guttemamma sa...

KNallfin pute, for en flott julegave!!
Anette♥

SURRESILJE sa...

Så fin! Jeg lurte på om jeg skulle lage puter i år, men så tror jeg det blir handlenett. Og etter å ha lest innlegget ditt tror jeg jeg må på Ebay å kjøpe papir. Har emlig bare sånn fra panduro og det aner meg at det ikke funker kjempebra... Ebaylink?

GroLinda sa...

Hei igjen ;o)
Tusen takk for linken. Det var mange skjønne bilder der. Nå skal jeg samle litt bilder og få laget noe ut av det. Vet ikke om jeg rekker noe før jul, for vi skal flytte, men jeg kommer nok med et innlegg så ser vi hva det blir til.
Ønsker deg og din trollgjeng en riktig god helg. Kos dere masse!
Klem fra Gro :o)

Trollmora sa...

Du Surreseilje.... de papirene fra Panduro funker helt fint... det er bare at jegliker ikke noe særlig den blanke overflaten som blir på de... som om det ligger et tynt plastikklokk over liksom.... Så det er jo smak og behag egentlig. Men Jeg brukte jo de til gardinen jeg skrev om her:
http://trollmortull.blogspot.com/2010/08/overraskende-bestillinger-pa-mine.html
Om du blåser opp gardinen litt så ser du at det er ikke noe i veien med kvaliteten altså.... men som sagt ... smaken og baken og sånt...

Ja, så ebay... her er en link du kan se på:
http://search.eim.ebay.no/?Query=transfer+paper+light+fabric&Site=&Category=
Som du ser er prisen relativt lavere enn her hjemme.... til og med når man regner med porto.

Lykke til og husk å blogg resultatet!

Huldra sa...

Kjempefin! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...