25. apr. 2011

Jeg skulle få 3 barn og bo i eksil i Frankrike....enn du?

Da jeg var 14 var min "gjeng" satt sammen slik:

Meg på 14, Inger på 17 og Ann Kristin på 15 1/2 (og du?.....det halve året der var usedvanlig viktig altså....) . Vi var liksom et trekløver da, noe vi fortsatte med til Ann Kristin ble full på sydentur (MED foreldre altså) og spydde på min designerkjole (designet og kreert av min mor men helt og fullt en hvit og lekker designerkjole ;) ).Ok... så.... da jeg var 14, som sagt, satt vi hjemme hos Ann K og filosoferte over livet og fremtiden.
Vi var sikker på at Ann K skulle få 1 barn sent i livet, fordi hun kom til å ha det så travelt med å være yrkesaktiv fremragende journalist at hun ikke ville ha tid til barn. Hun skulle visst få dette ene barnet med en mann fra Skjeberg som jeg nå ikke klarer å huske :)

Inger skulle få mange mange barn.... minst 4! Og hun skulle bo der i bygda og brodere perledukker til alle jentene som ville ha. Hun skulle få en mann som var skikkelig rik og som skulle kjøpe en gullring med 7 diamanter til henne, for uten slikt blir man rett og slett ikke lykkelig, må vite.

Jeg... jeg skulle få 3 barn. En jente og to gutter. Jeg skulle bli skuespiller og være noe stort i landet. Så skulle jeg bli lei av kjendismaset å flytte til Frankrike for å få fred og ungene mine skulle ikke kunne snakke Norsk når de kom på besøk til besteforeldrene hjemme i bygda. Jeg kan ikke huske om det ble snakket om noen konkret ektemann for meg gitt....

Ann Kristin ble aldri journalist og som sagt husker jeg ikke engang navnet på han der karen hun skulle få barnene sine med.... Hun fikk 4 barn på rappen og innimellom tok hun lærerskolen desentralisert og flyttet til et sted der det er luftig og fint mellom husene for å si det mildt.... Og mannen hennes ble en vi aldri hadde kjent... men som var fra denne luftige plassen da :)Inger fikk 1 barn. Hun bor riktignok der vi spådde men hun fikk aldri denne gullringen hun trengte for å bli lykkelig. Inger og jeg skrev en kontrakt på dette den gangen. At innen sånn og sånn skulle vi ha en sånn ring på fingeren ellers kom jorden til å gå under (eller noe lignende). Da Inger ble 40 for noen år siden hadde hun fremdeles ikke fått en sånn ring, så hun fikk min. For meg betød ringen minner fra en tid jeg ikke vil huske, så den gjorde seg mye bedre på hennes finger :) I dag har Inger faktisk gjort det meget bra... hun har en god jobb og er fast ansatt. Hun har hus og hjem og lever der alene sammen med sin skjønne datter.Så meg da.... jeg fikk helt riktig 3 barn. Men det ble 3 troll. 3 gutter. Den første med fotballvegring, den andre med fantasisk høy ropestemme og den tredje er uvurderlig flink til å slå ting på andre ting så en av tingene knuses og han putter da delene i munnen. Flotte kvaliteter her altså.
Skuespiller ble jeg desverre ikke og det syns jeg er dumt. Jeg skulle veldig gjerne ha vært skuespiller. Eller sanger. Eller begge deler :) Men jeg slapp i alle fall unna det der med å måtte rømme landet på grunn av alle de fæle papparazzia da... hihi...


Men jo... jeg har faktisk bodd i utlandet i mange år jeg. Og jeg har også vært i Frankrike noen ganger. Men nei, jeg har ikke bodd der som en diva i eksil :) Og min mann..... ja.... selv om jeg ikke ble skuespiller så bærer jeg på en dramatikers hjerte og INGEN skal ta fra meg at ikke jeg er tøff nok til å satse alt på 1 kort! For her var det forelskelse ved første blikk og så..... vel.... ballet det på seg da... :) Og her sitter vi :)

Hvor mange barn skulle du få og hvordan skulle ditt liv bli? Og er det noe som ligner på slik som det ble?

post signature

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Artig:O)
Jeg kan faktisk ikke huske å ha hatt lignende samtaler; jeg var bare veldig klar over hva jeg skulle bli av yrke når jeg ble stor...og det ble jeg:)
..og jeg regnet med å bli gift..og det ble jeg også:O) At det også ble 2 skjønne døtre, er jo rene bonusen.
Nyt dagen i trollheimen, klem fra meg;)

Shy sa...

Har vel ikkje hatt ein plan,utanom at eg ikkje skulle ha ungar,- skulle i såfall adoptere.
Har født fire... :)

Kaoskontroll sa...

Hehe :)

Jeg tror ikke jeg skulle ha noen barn jeg. Planen var å lære meg å seile og så seile verden rundt... og rundt igjen. Hvordan jeg skulle tjene penger vet jeg ikke, men kanskje skrive litt om de spennende landene jeg var innom og sende til kulørt ukepresse? :) Evt. så skulle jeg sikkert finne meg en rik og spennende mann på min reise.

Jeg kan fremdeles ikke seile. Det sier vel det meste om hvordan det gikk med denne planen. ;)

Håper du har hatt en flott påske!

Klem

Vårt lille hjem sa...

He he..utrolig bra skrevet. Glad jeg fant frem til bloggen din altså. Måtte bare følge deg på din memorylane på 80 tallet, på bloggen min..det var i grunn morsomt.
Husker ikke hva slags drømmer jeg hadde, men min søster og jeg fant en gammel stiloppgave jeg skrev om akkurat dette. Tror jeg må lete den fram igjen;-)
Ha en flott kveld videre.
Klem fra Hege

Katrine Helen sa...

Hehe utrolig artig å lese:)
Og ikke verst at du husker såpass godt. Jeg har lagd mange planer da jeg var ung, skulle blant annet bli popstjerne, og jeg og jentene lagde oss en gruppe og selskrevne sanger. Karrieren tok aldri av så jeg gikk for plan b, fant meg en god mann og har fått 1 av de 3 barna jeg skal ha;)

Siven sa...

Jeg synes å huske at vi skrev stil i 8. klasse. Den morsomeste var ikke skrevet av meg, men i den var jeg horemamma... Det ble ikke noe av det heller, men griner ikke av den grunn.

Når det gjelder mine egne planer og ideer... Ingen barn var planen og ingen barn ble det.

Det er vel mer eller mindre blitt som jeg ville, men ønsket meg vel noen flere timer på kne med hodet ned i et hull med børste og spade og flere reiser.

Av avtaler ala "verden går under" så hadde jeg og en venninne en lovnad om at når vi fyller 50 så skal vi hoppe i døden fra en bro. En kan jo ikke bli GAMMEL heller må vite! ;)

Lille My's Confessions sa...

Hei :) For en festlig måte du skriver på:) Husker disse drømmene å fantasiene, takk for at du minnet meg på dem ;)

Unknown sa...

Hihi, artig lesning;))
Kjempekoselig at du vil være med på mitt gavedryss;)
Reglene er enkle, du må kommentere under hvert som jeg legger ut premier ja... Og linke gjør du bare hvis du vil, kun ett lodd uansett;)

Lønner seg og følge med fremover, er sååå mange herlige premier!

Klem Line

Pia sa...

Jeg var ikke så opptatt av dette med barn - tenkte vel at jeg skulle få de to vanlige - ei jente og en gutt.
Jeg drømte om å bli skuespiller, men tenkte at jeg nok ble veterinær,eller bibliotekar.

salige lavendel sa...

Vet du hva kjære Trollmor - jeg elsker skriveriene dine!! Du skulle lage en bok med alle dine betraktninger og blande dem sammen med både sanne og fiktive historier. Du har skriveevner du godt kan satse på =)

Kirstimm sa...

Så herlig og lese :-) Dere var et flott trekløver, det er sikkert og visst :-)

Godt og lese at du har det bra, Trollmora!!:-)

Stoor klæm fra midt imellom :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...