19. apr. 2011

Jeg trenger tapet og hylle og litt interiør-hjelp...

Da er kjøkkenet bestilt og det ble ikke IKEA.

Det ble KVIK, noe som vi er meget så fornøyd med. Det er nærmere, man får alt levert sammen med montøren (noe IKEA ikke kunne love så da måtte vi ha belaget oss på et par ekstraturer til IKEA som ligger laaaaaaangt unna) og den integrerte oppvaskmaskinen de leverer har IKKE jumboplass på alle tester (som IKEA sin har fått), så da falt avgjørelsen på KVIK.

Kjøkkenet blir seende ca slik ut:


Så.... det som jeg trenger hjelp til er følgende: (Altså det er mer skap på kjøkkenet men der trenger jeg ikke hjelp... :) hihi)

På veggen bak vasken er det ikke skap, sant? Der skal vi ha tapet er planen.... men vi har noe utfordring med å finne en tapet som er elegant og som KAN brukes på kjøkken. Så tapet-tips ønskes! Vår konfyr og ventilator er sorte altså, ikke grå som på bildet, og benkeplaten er "dark concrete" (betong) så det må være noe som tar igjen det koksgrå/sorte samtidig som den ikke er helt MØRK liksom...

Noen som vet hva det koster for slike akryl eller plexi-plater for å ha bak vask og ovn? Ca?

Og så skal jeg ha noen fine hyller på tapetveggen.... men jeg finner jo ingen som er fine!!!!!!! Noen som har tips? På dem skal jeg ha fine kjøkkenting som PIPkopper og sånt for å lage fargeklatt...

Og forøvrig..... KVIK er ikke dyrere enn IKEA til syvende og sist... som REMA1000 sier, "det er sluttsummen som betyr noe" og det er jo sant! Så så langt kan jeg skryte av KVIK faktisk...

Plis... noen tips til det jeg lurer på? Hva som helst? Jeg står litt fast sjø.......

post signature

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Kan ikke hjelpe deg, men følger spent med, skal selv skifte kjøkken om ikke all verdens tid. Dette blir lekkert, så gleder meg til å se på ordentlig!!

Mitt Landliv sa...

Takk for tips om Kvik, de har vi ikke sett på... Skal bygge hus, og ønsker oss et fint kvalitetskjøkken til en fornuftig pris. Gleder meg til å se resultatet når dere er ferdig :)

Unknown sa...

jeg har dessverre ikke så me å komme med når det gjelder tips, men det er ut i fra tegningen, som om du får et fint, og praktisk kjøkken

jeg ville egentlig bare innom, og ønske deg en fin påske, og håpe at dere får en herlig, avslappende påske, og at været blir slik at en kan nyte dagene ute litt
Klem

Shus sa...

Kjekt med kjøkkentips, for no er det ikkje lenge til eg og skal velge kjøkken!!

Kva med å ta den tapeten du har LYST på, og få ei glassplate utanpå?? Då kan du jo ta kva slags tapet du vil!

Lukke til! Klem frå Solveig

Pia sa...

He he, jeg har mange av de samme spørsmålene selv. Men vi satser også på en vegg med tapet på vårt nye kjøkken - kan jo bare ha sånn glassplate over - det har vi på vårt kjøkken nå (altså vanlig tapet, og glassplate over vasken og komfyren)
Flott kjøkken!

alexia sa...

enig med de over her, glassplate er tingen så står du fritt til å velge tapet. For du vil absolutt ikke ha fliser da skjønner jeg?

Skal du ha en tapet som tåler alt må det være en slett vinyltapet som tåler skuring og hvor ting ikke fester eg så lett. men en glassplate utenpå vil uansett gjøre det enklere å holde fint.

Kvik kjenner jeg til, flere venner av meg har kjøpt det og er kjempefornøyd!

Blir spennende å se hvordan det blir tilslutt hos deg!

Nå vil jeg bare ønske god påske......

Daisys home sa...

Så spennende med nytt kjøkken,Og dette ser jo kjempebra ut.
Sikkert flere løsninger som kan brukes over benkene,men om du skal ha tapet så må vel det beste være å legge glassplate utenpå som beskyttelse. Både lekkert og praktisk. Tapeter er det vel så mye å velge mellom at der er det vel smaken som bestemmer til slutt :)
Sikker på at dette blir superbra og gleder til å følge med..
Hos meg har Sjøgrensen slått meg totalt ut, så dagen idag har blitt tilbringet i sengen med smertestillende, typisk d når Påsken er her:)Hadde liksom andre planer enn dette..
Ha ei fortsatt fin Påske
klem sissel

Unknown sa...

Spennende med nytt kjøkken. Jeg har netopp fått nytt selv! Det er helt fantastisk å bake, lage mat og kokkelere nå. Plexiglassene får du kjøpt kjempebillig på IKEA.Vet dattera mi kjøpte sitt der. Du kan jo få hyller integrert i kjøkkenet, det fikk jeg og ble kjempefornøyd med det. (se etikett nytt kjøkken på plass) Jeg har også pip kopper og div stasj. Tapet er ikke jeg så veldig god på. Jeg er nok den trauste som velger en farve på veggene og heller masse mønster og farver på det omkring istedet. Lykke til med kjøkkenprosjektet. KLem Anki

beate sa...

oj, dette ser kjempelekkert ut!
plexiglass kan bestilles etter mål, men det er relativt dyrt... men sikkert praktisk i forhold til sprut fra komfyr og vask.

lykke til!

fortsatt god påske

klem beate

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...