7. aug. 2011

Blogganbefaling :) ... som om dere ikke leste denne fra før ;)

Passion 4 baking er en megablogg altså!

Og ikke minst med oppskrifter som vi vanlig dødelige kan prøve oss på!

Jeg prøvde denne oppskriften HER og resultatet ser du her:

De ble rett og slett for søte for min smak så jeg klarer ikke spise dem, men de er goooooode altså! 

Litt mer arbeid enn en pose fra Møllerens, det er sikkert, men arti var det! :) 

post signature

10 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Jeg er ikke noen kakebaker, rett og slett fordi jeg er mer glad i sjokolade enn kaker. Og muffins blir for søtt for meg. Gulrotmuffins er godt, og de neste jeg skal bake er altså sucseskake som muffins. Vedr. forteltet mitt, så det fremdeles møbler der som må kastet ut først. Altså kaotiske tilstander, akkurat som heimen:DDDD Og sånt viser man ikke, he-he. Og forteltet er rødt og grått, med sorte gardiner, men møblene er blitt malt for neste års fortelt. Men jeg skal se om jeg kan få til noen bilder. Fortelt er vanskelige greier, fordi campingvognvegger er ikke det vakreste som finnes, og et rødt fortelt er ikke videre pent til lilla og oliven, he-he. Klemz fra Grethe, som lever i et fargerikt kaos

Anette sa...

For søte? Det går vel ikke an ;) Hilsen Kakemonsteret :D

beate sa...

gjett om jeg har siklet meg gjennom oppskriftene hennes mange ganger.... hi,hi

nyt dagen

klem beate

Havfruen sa...

Synes det ser avansert ut jeg.....nå er jeg en katastrofe til tider på matfronten da.....laget rundstykker i forrige uke...kunne vært blogga ja!!! så ut som pannekaker.
Ha en fin søndag, klem til deg:)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg pleier ofte å halvere sukkermengden og isteden tilsette litt ekstra (ekte) vaniljesukker, da blir det søtt uten å bli for søtt :) Synes endel av muffinsoppskriftene blir litt vel søte når man i tillegg har søt pynt på toppen, så jeg mikser og trikser så det blir sånn passe. Dine ser da gode ut, nam nam!!! Ble litt muffinssulten nå ja, hihi ;D *♥*

Unknown sa...

Oh yes, leser den HVER dag, hihi:)
Blir veldig fristet av alt det flotte hun lager, men sjeldent jeg prøver meg... kan jo ikke spise kaker og godis sååå ofte heller da, hihi;))

Fine ble dine ♥

God søndag

Kaoskontroll sa...

Jeg baker ikke! Rent prinsipp nesten. ;)
Men jeg koste meg godt med hyttehistorien din. Jammen modig du! :)
JEG har ingen hytte, men familien har. Faktisk både her og der, ettersom generasjonen før mine foreldre begynner å falle fra, og det visstnok er sterk motvilje mot å selge "minner". Men bare en hytte og en støl jeg har noe særlig forhold til. Det er til gjengjeld sterke kjærlighetsforhold. :) For noen år siden rev faktisk min far hytten, og det ble kjærlighetssorg, men han bygget den opp igjen så flott at det ble ny kjærlighet. Og egentlig er jeg glad jeg ikke har en helt egen hytte, for jeg trives best på hytten når hele storfamilien er samlet der. Totalt kaos, himmelsk kos! :)

Når jeg "blir stor" skal jeg ha "hytte" i Marokko! Slik er det med den saken! ;)

Klem

Whitebite sa...

vet ikke om jeg tør lese den..
;o) men noen kakebaker er jeg ikke!
og det blir ofte posekaker her, rett og slett fordi jeg synes de er gode.

salige lavendel sa...

De så lekre ut, og klarer du ikke spise dem kan de jo fungere som pynt...til de mugner, hehe. Jeg har også vært inne og tittet på den bloggen men det er en stund siden nå. Men herlig å få litt bakeinspirasjon.

ide-puffen sa...

Jeg baket så mye før, men når alle klærne ikke lenger ønsker å følge formen har jeg begynt å skjære opp kål og frukt he he. Men nå ble jeg fristet til å bake liiiiit igjen.
Kos uke videre
Klem
Randi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...