3. jan. 2012

HUff... jeg er visst voksen!!! **skremt**

Tenk å få være så heldig å få oppleve å holde et stjerneskudd for aller første gang ......


Å sitte å se på at mamma`n din tryller på kjøkkenet og lager noe fantastisk morsomt som du faktisk får lov til å spise!!! 

Jeg er absolutt ingen supermamma, mest sannsynlig ligner jeg ikke på en sånn en engang. Men mine barn elsker meg så betingelsesløst, gedigent og genuint uansett.

Å se Lykketrollet på 1,5 våkne nyttårsaften og lure på hva dette bråket var... ta han opp og la han se pappa og 2 brødre stå ute i kulda å sende lys og smell opp i lufta... hvorpå han ble stor i øynene i 3,5 sekund; spurte meg om det var pappa som var der ute, noe han fikk bekreftende svar på... han spør etter puta si og ber mamma om å bli med seg til sengs :) 

Mellomtrollet på 3 som er så gammel at han forstår det flotte med raketter.... og se hans voldsomme glede over å få se på eventyret på himmelen! 


Og det som er aller aller rarest å tenke på er at det nå er JEG som skal skape alle de minnene for mine sønner som mine foreldre skapte for meg... det er en skremmende og overveldende tanke. 

Når mine sønner blir voksne og skal sitte med en kvinne i armkroken og dvele over barndommen så er det de tingene jeg bestemmer meg for å gjøre NÅ de skal snakke om. 

"Åh... jeg husker så godt hver eneste nyttårsaften da jeg var liten... da pleide vi å.... " 

eller når de blir syke så skal de tenke på da jeg kjøpte Cola og bøker til dem og spurte dem hva de aller aller mest hadde lyst på.... 

eller at hver nyttårsaften så knuser vi og spiser pepperkakehuset ........


Tenk.... det er ikke for meg noen skal skape minner og tradisjoner... det er JEG som har ansvaret for å skape koselige sådane for mine..... huff..... jeg er visst voksen!
post signature

17 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg for min del ble sjokkert over ungene mine som heller ville se morsomme Youtubevideoer på onkel sin iPad på julaften isteden for å se tre nøtter til Askepott og reisen til julestjernen...*snufs* Hva slags barndomsminner skal det bli da? "Husker du når vi var små og så på Charlie bit my finger på Youtube?" *hjeeeeeeelp* hehe. *♥*

Trollmora sa...

hahahaha jaaaa.... det også selvfølgelig!!! *humre*

Åshild sa...

Jeg har voksne barn - og må ha lykkes.

Kaoskontroll sa...

Ja, det er en skremmende tanke! Og fin! :)

Med eldstemann var jeg en slik supermamma, som nesten konsentrerte alt om dette; Å gi ham en fin barndom og gode minner.
Jeg må innrømme at jeg ikke er så på tåspissen slik nå. Lar mer gå sin gang, uten å stå imellom som "støtdemper" og "lykke- eskalator" på alt. Tror likevel det blir mange mange fine minner i minnebarken hos de yngste også. Håper iallefall det... og slik de omtaler ting virker det som at mange mange gode minner allerede er skapt. Og mamma er best i verden... når hun ikke er dummest i verden. ;) Tror de vil huske det siste også, som en mamma som satte grenser og brydde seg. :)

Klem

Guri sa...

Uff!! Du må ikke si sånn! Nå føler jeg meg plutselig kjempegammel her jeg sitter ;)
Men egne tradisjoner er viktige :)
Lykke til ;)
Klæm

Mormorfarmor Inger sa...

Det er ikke skummelt å bli voksen, så lenge du beholder litt barn i deg, og det greier du fint :)

Klem fra ei med erfaring ;)

Havfruen sa...

Du er vel sånn passe voksen tenker jeg:) FOr litt barsnlig må du huske og være og det tror jeg ikke er no prob for deg:))
Koselige tradisjoner ER koselig det:)
Lykke til videre på ferden i 2012:)))

Hegeslilleboble sa...

Åååå, kjenner meg igjen. Blir helt rørt av å lese dette, tenk at det er vi som skal skape gode minner for våre små.... Så vakkert å tenke på, samtidig som det er veeeldig skummelt:).

Hannemor sa...

Ja... akkurat sånn, tanker en mamma gjør seg, og som bekrefter at man er rik - og heldig.

Klem -

Elin sa...

Ja, man blir litt slått i bakken av ærefrykt av og til. Det er litt skummelt å tenke på--at nå er det VI som er de voksne.

Fie`s hverdag sa...

Tror nok ikke vi klarer å skape de samme minnene for våre barn som vi har fra vår barndom. Men vi må gi dem de minnene som er riktig for dem i forhold til tiden vi lever i.... Gjengen her i gården himler høyt med øynene når vi sammenligner med når vi var små...hehe
Det viktigst for oss er nok å være tilstede for ungene våre, tenker nå jeg...
Ønsker deg å dine et godt nytt år :o)

Klem

Evelyn sa...

Hei og Godt nytt år til deg :)

Det er viktig å prøve å skape tradisjoner som kansje barna klarer å ta med seg videre. det er koselig,

Og det er viktig å være tilstede.

Et fint blogginnlegg dette :)

Klem

Barbros lille verden sa...

Hei på du, og godt nyttår!
Ja, enn så herlig! Men både skremmende og godt samtidig kjenner jeg...;)
Tradisjoner er viktige, uten tvil...det blir liksom ikke ordentlig jul uten både det ene og det andre. KOS er det i hvert fall!
Klem fra Barbro

EllenSand sa...

Så fint innlegg om å være forelder. For akkurat slik er det.
Ellen :)

Skjerstad sa...

He he , ja man føler seg litt gammel når man tenker på det sånn... :) Men det er jo også koselig å tenke på , at de ser opp til oss. Og det er godt å se at barna trives .. med oss .. om det er skeift eller skakt , rot eller ryddig , surt eller søtt ...trøtte eller sprudlende.. De er søte :)

Godt nytt år !
Klem fra Janne

Hanne sa...

For et herlig innlegg! Det er noe av det beste jeg vet å tenke på - at det er jeg (ok, og kjæresten da) som bestemmer akkurat hvordan vår familie skal være og ha det sammen. Men ja grøss - er vi kanskje blitt voksne da?

Whitebite sa...

ja,det er en rar tanke jeg på en måte aldri blir vant til..

herlig innlegg:)
kos deg i helga kjære du, og takk for wf-spillet - GØY! klem:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...