25. nov. 2010

Det er Emmeline sin skyld! (Fluesopp og Zinkhus!!!)

Ja... det er så sant som det er sagt. Det er Emmeline sin skyld alt dette! Pass på om du bruker linken der, ellers sitter du der selv med stua full av fluesopp!
Man begynner å lese blogger da... forsiktig. SÅ blir man hekta..... og selvfølgelig er Emmeline`s blogg den første man begynner å lese.... og så er det gjort da, det baller på seg og man begynner å drømme om polkadotter om natta og til slutt ser benken i stua sånn ut:


Som om dette ikke var nok så ligger det to stk designfluesopper og et rådyr (!!!!!!!!!!) på et stettfat og venter på at jeg skal til plantasjen å kjøpe svibler og mose for å pimpe adventsstaken.....
Det eneste jeg kunne ha sagt er likt som i fjor er "kjøpe svibler"......
Jeg tror det er et virus rett og slett. Og det smitter , så ta dykk i akt! Jeg visste jo at fluesoppen var giftig, men til en så ekstrem kant ante jeg ikke at det ville helle!

Jeg har bestemt meg for å gjøre det beste utav ting og behandle meg selv..... så jeg hermer litt mer... kjøper inn fine store glitrende papirstjerner som ikke skal henge i vinduet med lys i seg men i taket flere sammen bare til pynt..... sukk.... og så skal jeg sikkert kjøpe enda et zinkhus da vettu.... eller 18.... for det er jo så nødvendig! sukk..... og så kommer jeg til å bli sånn "hermegås" og ingen vil leke med meg..... *vræl*

Noe som IKKE er Emmeline sin skyld, men helt min egen er at jeg har gjort seriøse tilstander av uttrykket "Shop till you drop" de siste dagene.... vi bor i nytt hus og vi har ikke nok julepynt eller saker eller duppedingser eller gardiner eller duker eller noe som helst.... kom jeg på pluselig. Jeg skal ikke vise fram alt jeg har shoppet, det vilel gitt meg blogginnlegg i en måneds tid, men guuuuuuuuuurmalla så kjedelig for deg som leser. Men noe skal jeg vise fram og det er en kakeboks i emalje fra Åhlens som jeg bare forelsket meg pladask i......
Den er så nydelig syns jeg og akkurat passe stor til ....................Pepperkakeformene mine som jeg hadde på 3 forskjellige steder i 3 forskjellige plastposer.....!!!! Oh organisatorisk glede!

Jeg har forresten kommet til en konklusjon..... og så skal jeg skrive den her å se om jeg rett og slett må gå tilbake på den ved en senere anledning men den er som følger:
Jeg aksepterer å ha fått dotte-viruset (i en mild grad, dog.... jeg har enda ikke prikkete kopper, fat og andre saker) og litt sånn zinkhusvirus også..... MEN... jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å få Maileg-virus. Selv om Emmeline sier at disse er såååååå fine så klarer jeg ikke å se det gitt. Jeg syns at Maileg-ting er det stikk motsatte faktisk.... direkte stygge. :) Så da ble det en liten motvekt til all denne hermingen og kopieringen og "får-jeg-leke-med-dere-om-jeg-kjøper-det-samme-som-dere"-flørtingen.....

Jeg ønsker Emmeline og alle dere andre dotter en henrivende dag videre!

17 kommentarer:

Emmeline sa...

Thank U:) Ler godt her jeg sitter....

For noen knallfine fluesopper forresten:) Skjønner godt at det er lett å bli smittet av dottesyken, den har vi jo alle en i mer eller mindre grad...

Men Mailegsyken har du holdt deg unna så langt...Det hadde jeg også... I alle år, helt til denne julen og VIPS så var jeg hekta. Så be aware---snart er du der du også hvis du ikke passer på;)

Koselig blogginnlegg og fin blogg Trollmor:) --og fine sopp og Zinkhus. Likte meg godt her:)

Snuskebassa sa...

Festlig!
Jepp, sinkhus er i hus.
Mus er i hus... Nei, nisser er det visst. Kjøpte mine første ting i Danmark for leeenge siden. 13-14 år? Da fikk jeg høre av butikk damen at det var en meget sød pige som lagde disse tingene:-) Storindustri nå ihvertfall!
Klem fra Liv

Anonym sa...

Herlig innlegg.
Zinkhus skal jeg ikke ha, åh ja, jeg har prøvd, men zink passet ikke hos meg.
Fluesopper stod jeg med i hånden hos søstrene Grene, men så la jeg de tilbake igjen.
Men faren er stor for at jeg kjøper fluesopp, de er jo så nydelige.
Har heller ikke fått Mailegsyken.
Ønsker deg en fin torsdag.
Klem Mio

Emma sa...

Å som jeg kjente meg igjen!!! Jeg hadde aldri hørt om greengate før jeg ved en tilfeldighet ramlet innom bloggen til Emmeline. Nå er jeg hardt rammet av greengate syken, men som deg har jeg ikke blitt smittet av mailegviruset enda,synes nissene ser ut som de har en spiseforstyrrelse, blek er de også,de ser rett og slett ikke helt god ut!! Klem fra meg

Trollmora sa...

Takk alle for hyggelige kommentarer, og helt klart en spesiell takk til Emmeline som tittet innom.... det var litt stas syns jeg :)

Sukk.... Vi får vel bare bøye oss i støvet å innse at vi er flokkdyr alle som en... :) Nja... med moderasjoner da.... jeg trives best med å være bjellku, men kan la meg lede inn i fristelse lett som bare fy om det er med vakre saker... som fluesopper og zinkhus :) hehe

Shy sa...

Hehe! Du har hatt storfintbesøk , ser eg ;) Har hverken flugesopp eller Maileg. Men skal kjøpe sviblar, og så har eg faktisk vunne noko zinkpynt i LykkeLise sin give away :))

Trollmora sa...

Bare Vent du Shy B ...... det er ikke lenge før du dotter deg du og ;) hihi

Merete sa...

Zinkhus er bare så fine! Så fint du har pyntet :-)Jeg har selv invistert i 5 hus, store og små :-) Jeg skal ha dem i stuevinduet, jeg er på leting etter ei stor rød stjerne som skal henge i vinduet over husene.
Ønsker deg og dine en flott helg og advent.
Hjertelig fra Merete.

Barbros lille verden sa...

hahaha, her var det lett å kjenne seg igjen!!!!
brettet ditt ble kjempeflott da, fine fluesopper - og jeg også simpelthen ELSKER sinkhus :)
Ha en herlig helg!
Klem fra Barbro

Mammadamen sa...

Ønsker deg en riktig god 1. adventshelg, kjære Trollmor:-)

Jeg er ike helt på den interiørblogginga, men snapper jo opp et tips eller to innimellom;) Spesielt nå før jul!

klem K

salige lavendel sa...

Hihi, ja man kan lett bli smittet! Men det er jo LOV å hente inspirasjon fra andre, det er jo så herlig å finne blogger som gir en ideer og som setter igang ideer og kreativ tenkning. Koselig at du likte bokstavkortene mine også da, og si endelig ifra om du kommer på flere måter å bruke dem på!GOD HELG!!

Trollmora sa...

Vi har korte navn alle vi skjønner du skjønne Lavendel :) Så jeg så for meg en "vimpel" i enden av soveromskorridoren med fornavnene våre....... og det kommer nok mange flere bruksområder etterhvert oppi dette surrehodet :)

VillaVårfrubakken sa...

Jeg har polkadottkopper.....me love.
Noen virus må man jo ha, ufarlig også da, bortsett fra for lommeboka, men det er jo en død ting så det teller ikke....klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, zinkhus skaffa jeg meg i fjor - meget bloggpåvirka handling kan en si...

Gry sa...

Zinkhus og fluesopper er koselige..
Håper du fikk til fine guttekyss!
Sist jeg lagse mine Englekyss brukte jeg plommene og lagde grove muffins. http://gryskjokkenskriverier.blogspot.com/2010/11/grove-muffins-med-valntter.html
Ha ei fin adventstid!
Klem : )

Pia sa...

Ja, sinkhus MÅ man jo bare ha;) Man blir ganske så påvirka i denne bloggverdenen...;)

Huldra sa...

Da skal jeg herved kalle deg Dottie. ;)
*gliiis*
Dotter og prikker er fint det, selv om jeg ikke har annet enn en rød med hvite prikker- matboks selv. God og gammel, og med en hyggelig historie bak seg. Fine boksen sin. :)
Det var din også, og det så smart ut med hanken på toppen. Pepperkakeformer ja.. Hvor i alle dager er de? Legger de et lurt sted hvert år, og finner de utpå sommeren da jeg absolutt ikke trenger de. Du er derimot lur som samler de på en plass i år.
Flere shoppinginnlegg mottas med glede! Er alltid gøy å se shoppelopper (selv om det ikke er lopper).

Synes Mailegene er søte jeg, men har ingen selv heller. Det nærmeste jeg kommer er vel to påskekaniner som ligner en bittesmule. Ei heller sinkhus, men sikler litt på de etter å ha sett de flere steder i blogglandet. Blir jo litt "solgt" når jeg ser de med lys i. Herlig stemningsfullt. :)

Ønsker deg en flotters dag videre, og spretter ut for å fortsette med julemesseaktiviteter. Hei og hopp! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...