8. nov. 2010

Innlegg nummer 50! Ikke giveaway riktig enda :)

Men feire litt det gjør jeg allikevell!!!! :)

På denne tiden, altså siden jeg skrev det første innlegget den 17.08.10 (som forøvrig fikk 1 kommentar som jeg ble helt fantastisk glad for og det var av Huldra :) ) har jeg fått 36 følgere!!!!!!
Og det helt uten å ha gitt bort annet enn mitt skrevne ord... ja.. som om det var noe å gi :) hihi

Det har gått med en fantastisk mengde Brasero pulverkaffe på denne tiden. Både for å holde meg våken (2 bleiunger som ikke jobber samme skift) og for å få hjernen til å fungere om enn på lavt gear så jeg klarer å produsere etellerannet å skrive!


Jeg har skrevet endel tull. Endel om interiør. ET par skikkelig alvorlige innlegg. Om kreft. Om lys. Om hvor sliten en Trollmor kan bli. Om hvor heldig en Trollmor kan føle seg. Heldig og rik. Jeg har skrevet om saker som har fått folk til å kommentere masse og jeg har skrevet mange innlegg som ikke har skapt engasjement i det hele tatt. Noen ganger blir jeg skuffet. Andre ganger blir jeg gledelig overrasket. Og andre ganger igjen skjønner jeg ikkeno :)Men jeg har kost meg en hel del, masse faktisk. Tiden har gått fort. Jeg er kronisk syk og bruker derfor bloggen som avledning og som en fattig erstatning for et manglende sosialt liv (ikke fraværende for jeg er sykelig sosial, men pga sykdommen kan jeg ikke være aktivt sosial ute lenger, som før). Jeg gleder meg over mange av dere her inne og gleder meg til å blir bedre kjent med dere. Jeg kan allerede se grobunn for vennskap i flere av dere :)

Så.... avslutningsvis skal jeg bare si at jeg nå har en giveaway i tankene.... men jeg må finne ut akkurat hva jeg skal gi bort først :) Jeg har selv vunnet 5 trekninger siden jeg startet å blogge! 5 !!!!!!! Det er ikke lite! Så det er snart på tide å gi noe tilbake.

Jeg føler som om jeg er på tur, på vei, toucher noe som føles ut som en riktig vei å gå. Jeg skal teste ut mine noveller her inne. Kanskje kan det bli en samling etterhvert? I mellomtiden er jeg veldig glad for at du er med meg på tur :)
Så skulle jeg spørre om noe, og som alltid lurer jeg på om det jeg skriver til sist skulle ha vært i et eget innlegg for jeg tror jo ikke at noen leser hele innlegget :)

Altså.... hvordan skal jeg få, på toppen, en menyinndeling..... der man kan trykke for å komme til et tema, eksempelsvis "Noveller" , "Interiør", "Barna" osv  ? Plis, kan noen hjelpe?

Takk alle mine fantastiske følgere som jeg setter så stor pris på..... og jeg beklager om jeg ikke skriver så mange kommentarer som jeg burde, men ofte holder ikke fingrene mine til alt jeg vil rett og slett.... og så er jeg ofte i blogglandia via mobil og da er det så knotete! Men jeg følger med dere og er hos dere jevnt og trutt :)

Takk til Huldra for å være den første osm kommenterte mitt første innlegg. Takk til deg også for awarden som jeg ble veldig glad for! :)

Snart på tide med et innlegg som viser hva jeg styrer med av håndarbeid kjenner jeg.... det kommer snart :)

Klem fra ho Trollmor! :) For Femtienede gang! (wwwooooooowwww)


Bilder fra the "Oh big Google" ;)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye med innlegg nr. 50.
Har også lurt på det med inndeling på toppen, så jeg må følge med og se hva svar du får.
Ser at det du skriver om sykdom og blogging passer på meg også.
Synes det er koselig å følge deg og gleder meg til å følge deg videre med de neste 50 og 50....innlegg.
Blir spennende å se hva håndarbeid du holder på med.
Ønsker deg en fin dag videre.
Klem Mio

Hegeslilleboble sa...

Gratulerer med 50 innlegg!!! Synes du skriver superbra- gleder meg til noveller:). Kan dessverre ikke svare på spm ditt om inndeling... håper noen andre kan. Ha en flott dag.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med god fremdrift. ☺
5 lotterier på den korte tida vil jeg kalle over gjennomsnittet, heldig du.
Den utforminga du spør om, har jeg ikke brukt selv, men mener jeg kan rote meg fram til om ingen andre kan svare på stående fot.

Huldra sa...

Tusen takk for gode ord vennen! Jovisst varmer det å kunne skrive selv, hilse på andre, få tips, råd og energi. Kjenner igjen følelsen og gleden over å se at folk her inne setter pris på det man skriver, og bildene man viser. En både god- og litt skremmende følelse på en gang. Man blir SETT på en helt annen måte her enn i den "virkelige" verden. Rart og godt, ikke sant? :)

Gratulerer så mye med både innlegg 50 og vinnerlykken! Jeg er veldig glad når jeg ser nye innlegg fra deg, for de er så personlige og gode.
Joda, vi er nok to som trekker litt i trådene interiørmessig her også, men det ser ut til at Råtassen stoler mer og mer på at jeg ikke har til hensikt å overfylle huset med masse krims. Malekosten blir også brukt til stadighet, og han nikker og smiler, og lar meg holde på. Her har forresten bloggingen og tilbakemeldingene her bidratt til både mer fres over endringene, og hans syn på det. Så lenge han slipper de store innblandingene i selve jobben er han faktisk ganske fornøyd. ;) Takene har han faktisk sagt han kan bidra til, og første strøket på arbeidsrommet mitt malte han mens jeg var i gang med strøk nr. to på veggene. Målet er å lysne på hverdagen, i funksjonable rom med gode løsninger. Det betyr så mye mer å ha et hus man trives i når man er så mye hjemme. Regner med du kjenner igjen den også. Skinnsofa er forresten veldig smart når man har både barn og dyr. Deilig å bare kunne svinge kluten der både sølete poter, og klissete fingre har satt sine spor. :)

Er dessverre ikke sikker på hvordan man lager en sånn inndeling, men mener man kan fikse det under utforming, legg til gadget, og finne det der inne. Er det den det står "liste over koblinger" på mon tro? Tror du kan legge inn adressen på flere sider der.

Joda, jeg leser hele innleggene. ;)

Stooor klem fra Huldra! =D

Hjertedamas blogg sa...

Hallo!!! Grattis med innlegg nr 50!!! Jeg blir like imponert hver gang jeg hører om dere bloggedamer, som har små barn i tillegg. Jeg syntes det slitsomt å kombinere blogging, noe å blogge om, samt mitt lille barnebarn på 4 mnd. Så HURRA for de som tar dette på strak arm!!! Vedr etikketter: Du må inn en gatgett som hetter etikketter, sørge for at alle dine innlegg har en etikett (nederst under innlegget, når du skriver), så må du inn på utforming, maler og velg en mal som har disse etikettene/ knappene/ fanene under headeren. Dersom du bare vil ha skrift, så sørger du får at fanene får den samme fargen som bakgrunnen på bloggen. Egentlig handler det om let, finn og prøv:DDDDD Ta kontakt om du trenger mer nøyaktig forklaring, så kan jeg sende på epost:DDD klemz

Shy sa...

Gratulerer med innlegg nr femti. Ser fram til noveller. Eg les også alle bloggane eg følger med på, men umulig å rekke over alle med kommentarer.
Ser du har fått hjelp. Bra, eg kan ikkje hjelpe.

Mie Mari sa...

Hei du. Gratuler masse med innlegg nr 50! Har nettopp blitt følger av bloggen din, men kommer nok til å bl her lenge, for du har mye bra å komme med!

For å få fanene på min blogg brukte jeg bare en annen mal. Fant ut at det var den ekleste måten å gjøre det på. Flere av malene har faner,, så det er bare å klikke seg frem til den du liker best.

salige lavendel sa...

Å joda, vi leser hele innlegget =)Du skriver så fint betandig og husk at det er nok mange som er innom og leser selvom de ikke skriver noen kommentar.Kanskje noen synes det er vanskelig å vite hva de skal skrive eller kanskje de bare ikke liker så godt å skrive. Men det kan hende det du skriver har gitt dem noe likevel. Takk for koselig kommentar hos meg i dag også, gøy at du spredte sånn glede med den blå lua!! Kos deg med kvelden!

Tina Liel sa...

Hejsa søde♥ Tillykke med de 50 indlæg. FLOT. Hvis du skal lave en decideret topmenu er det lidt indviklet men kategorier er ikke så svært. Se på min blog i sidebaren hvad jeg mener. Her er linket http://makemoneywithkassper.blogspot.com/2007/06/how-to-add-categories-to-blogger.html Når du skal kopiere teksten dobbeltklikker du på den så kan du kopiere og indsætte i notepad. Skriv hvis du skal ha hjælp. KNUS♥

Roka Design sa...

Hei på deg:)

Lysekronen kommer med det som er på bildet...opphenget, prismene og kjetting :)
Den er virkelig lekker:)
Ha en strålende flott kveld.Klem fra Kari:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...