20. nov. 2010

Scrappearkivet :)

Tid for å ta en titt på noen gamle digiscrapper igjen :)

Far og sønn ser på hestene :) Dette er fra da Mellomtrollet var ca 1 år.

Mellomtrollet sover i skyene med englevingene sine :)


Mor og sønn på "tegning" :)

Scrappet av Trollmora :)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig, du er så flink.
Jeg glemte å skrive (har føyd det til nå) at du trenger ikke lage innlegg for å være med, det er bare å henge seg på. Har veldig lyst til å se bildet du har tatt.
Ønsker deg en nydelig lørdagskveld.
Klem Mio

Huldra sa...

Herlig å se flere av bildene dine! Du er så flink med scrapping. Moro å se et lite glimt av deg også. :)
Ja! Da kom jeg på noe. Hvordan i alle dager trodde du jeg så ut da? Gliste litt nervøst for meg selv da jeg leste kommentaren din.. ;) Bildet viser jo virkelig mitt egentlige jeg, med slitent glassblikk (lett sjelende på venstre øye sådan), og et glis om munnen. Joda, det er meg, om dog litt kulørt. Dvs. at egentlig er jeg rødtopp, men da vi flyttet hit måtte jeg la mine lange røde lokker gå fordi håret ble tørt som stålull av meget kalkholdig vann. Kler ikke min egen farge som korthåret, så da ble jeg mørk. Faktisk litt spennende, for da begynte jeg også bruke andre farger på klær som tidligere lå i forbudsonen. Lilla feks. :)

Lang avhandling fra meg - som vanlig. ;)

Trollmora sa...

Kjære Mio :) Rosen var avbildet i innlegget jeg nylig skrev om en bønn. Her er bildet http://3.bp.blogspot.com/_uQIVCl7NjR0/TOVT685KzFI/AAAAAAAAAO0/2xih-SH84y4/s1600/Assissi+1.JPG

Takk for koselig tilbakemelding :)

Trollmora sa...

Åh.... jeg er jo egentlig litt linselus jeg Huldra, men jeg har lovet min familie å være anonym her inne :) Men noen små drypp blir det sikkert sånn smått om senn :) Ikke at det er noe å holde på altså... jeg er vel mainstream og vel så det sånn når det kommer til utseendet!

Nei..... altså.... det er jo det røde håret på avatar-bildet ditt da som spilte meg et puss sikkert.... jeg så for meg at du var litt sånn mer fotformsko-type kanskje? Lilla hår og flagrende gevanter? hehehe... jeg vet ikke... men nå, når jeg tenker på det så kunne du jo ikke sett ut annerledes enn du gjør :) Fin dame! :)

Takk for hyggelig tilbakemelding på scrappene :)

Goooooooooood lørdag!

Anonym sa...

Ah, da misforsto jeg deg litt, jeg trodde det var et du ikke hadde blogget om.
De bildene i forrige innlegg er så vakre, me like.
Nydelig tekst til innlegget også.
Klem Mio

Shy sa...

Detta kan eg ikkje i det heile teke...flink du!
Og kloke ord om å tilgje, i forige innlegg. Eg hadde skrive ein kommentar der, men den forsvann og eg orka ikkje ta det ein gong til!
God helg!

SURRESILJE sa...

Så flink du er. Jeg personlig er litt ambivalent til scrapping. Jeg syns noe tar litt av, men masse bruk av mange ulike teknikker og et rotete uttrykk. Men det du har lagd er rett og slett nydelig. Elegant og pent sammensatt. Sett på en ramme og heng på veggen sier jeg!

SURRESILJE sa...

Med og ikke men mente jeg!

Trollmora sa...

ÅÅ tusen takk for koselige kommentarer og tilbakemeldinger på scrappene mine :) Det kommer flere etterhvert :) Men kan ikke presentere alle med en gang... jeg har MANGE for å si det slik. Og det er litt arti å se på dem nå.... for det føles ut som om det blir leeeeeeeenge til det blir tid til sånt igjen :)

Tina Liel sa...

Jaaaaaaa en mere der digiscrapper! Flotte layouts. Har mange hundrede digitale scrapkits - elsker det. Ha en dejlig weekend♥ KNUS

Guro sa...

Utrolig flotte alle disse 3; kjempefine farger i alle sammen :-)
Falt spesielt for den i midten; himmelen er nydelig!!!
Klem Guro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...