12. nov. 2010

Litt håndarbeide :)

Nei, jeg er ikke verdensmester i strikking. Ikke noe som ligner på det heller. Forresten er jeg vel så langt unna en titulering som overhode mulig, om det ikke er for "Gode forsøk" eller "Mamma blir sikkert glad for det".....

Men jeg liker å pusle med strikking da... rett fram strikking... og toving liker jeg også... og å sy... rett fram-sying... :)

Ikke akkurat et bildeRAS men noen få eksempler på hva man har vært mer eller mindre heldig med :) hehe


Veske

JulestrømpeGanske stygge hjerter med juleord
Nå har jeg prøvd å publisert dette 3 ganger og det ser helt ille ut med monsterbilder og bortfall av tekst, så om det ikke går denne gangen så blir jeg sur og gidder ikke mer :)

klem fra Trollmor

6 kommentarer:

Shus sa...

Synst du er flink, eg! Da viktigaste er at du prøver, veit du! Eg likte veska godt.

Som du sikkert har fått med deg så har eg gått på sykurs i haust. Eg har lært å bruke symaskina, og litt triks til at ting vert lettare. Det har hjulpe meg veldig. I år får nesten alle heimalaga julegåver ( utanom nåken då, som eg veit ikkje kjem til å setje pris på det, og då gidder eg ikkje bruke tid på det.....så dei får butikk gåve...) og eg veit at dei fleste vert glade for oppbevaringskorger, kremmerhus, sminkeveske eller vimpelrekke!!

ha ei fin helg, Trollmor!

Annelis hantverk sa...

Vilken härlig blogg du har med så nostalgiska bilder! Mycket fina handarbeten du gör!
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Synes det var flotte ting du har laget. Likte også vesken veldig godt.
Ønsker deg en nydelig helg.
Klem Mio

Shy sa...

Hei!
Likte godt dei hjertene eg!
God helg!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fine saker. Det er gøy å lage noe sjøl. ☺

Huldra sa...

Synes du er flink jeg også. Det du lager ser hjemmelaget ut, og det er jo hele poenget med hjemmelaget synes nå jeg. Hadde vel ikke vært noe gøy om det så ut som et butikkprodukt? Da er jo hele sjarmen borte. :)

Kamera: Jeg er ingen skolert sjel som kan noe om kamera jeg heller, så jeg anbefaler det sterkt. Det er et godt kamera, anbefalt av mange, og enkelt å bruke om man prøver seg fram og leser litt i håndboken. gå for it! :)

Natthilsen fra Huldrelevenet. :9

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...