5. nov. 2010

Test av Natusan Våtservietter og Zinksalve

Hei

Jeg er en BUZZADOR. De fleste av dere vet kanskje hva dette er, men kort forklart så er det at noen sitter å segmenterer og grupperer mennesker som ligger i en "pool" (der ligger jeg da... med paraplydrinken og venter på å bli segmentert) og ut fra hvilken målgruppe produktet har så plukker de ut mennesker til å teste produktene........
Så... jeg ble da utvalgt til å teste Natusan First Touch våtservietter og zinksalve.


I utgangspunktet er jeg ikke sånn "Wwwooohhoooo" happy over Natusan da jeg ikke føler at produktet alltid har hatt en naturlig sammenheng med prisen i sammenligning med andre produkt. I tilegg syns jeg at våserviettene er ekstra vanskelige å få ut av pakken med en hånd.... (og DET er viktig... jeg har sjelden mer enn en hånd ledig!) Zinksalven, altså den originale, har ikke mine barn tålt så godt og ja.... i det hele tatt... det har vært lettere å valgt andre produkter, selv om de er dyrere... som SebaMed og sånn.

Men så fikk jeg denne pakken da og var helt klar for å nullstille meg. Noe jeg også gjorde. Og jeg kan med trygghet si at jeg er positivt overrasket.Produktene er midle og gode og serviettene har en sånn "tekstur" at de får med seg mer.... liksom... ja dere skjønner... :) Akkurat like vanskelig å få ut med en hånd er de..... og det er IKKE bra, men egentlig er de gode servietter altså...
Zinsalven var nok den største overraskelsen. Du vet hvordan disse zinksalvene setter seg fast i huden nesten og er så godt som umulig å vaske bort? Vel denne er ikke sånn... denne er god, myk, lett å smøre på, mild, irriterer ikke huden på mine små faktisk og er virkelig lett å vaske bort.


Så jeg kan trygt anbefale den salven altså.... og serviettene også , for dere mødre som har fler enn en hånd tilgjengelig :) hehe....


Skulle du kunne tenkt deg å ligge iden poolen sammen med meg å bli plukket ut til å teste ut forskjellige saker? Da kan du trykke HER så kommer du til siden der du kan registrere deg :)


Ha en deilig fredag!

Ps: Bildene er googlet! :)

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Så artig; har aldri hørt om en buzzador, men sannelig hva jeg lærer både om natusan og nye ord;)
Ha ei flott helg og klem fra meg;)

Hjertedamas blogg sa...

Jeg syntes det hørtes morsomt og være med på å teste produkter, så jeg meldte like godt på:DDD Våt servietter bruker jeg faktisk mye av selv, og nå som jeg har et litet barnebarn som er hos oss opp til flere netter pr uke, så må jeg gå til anskaffelse av zinksalve:DDDD klemz

Anonym sa...

Jeg er også Buzzador og synes det er veldig kjekt å teste ut forskjellige ting.
Finner ikke mailadressen din så jeg får sendt deg en mail.
Ønsker deg en nydelig helg.
Klem fra Mio

Guttemamma sa...

Ser faktisk det bilde av meg selv ved hytten som du beskriver...:-)
God helg!
klem♥

mimmi-leone sa...

Likte bildene du hadde lagt inn, kjempefine!

Ønsker deg en flott helg!

Hilsen fra Mimmi-leone

Fossestua sa...

Likte nå best de kjempefine vintage bildene dine jeg da, hihi :)'
Vi har ikke barn, så vi trenger hverken sinksalve eller våtservietter.
Veldig koselig at du har blitt med på giveawayen min, tvi tvi :) Og hjertelig velkomme som følger, håper du vil trives hos meg.
Klem fra Lise

Anonym sa...

Hei,

Jeg skriver dette innlegg for å advare mot å bruke den nye ”Natusan First Touch” zinksalve.
Jeg har erfaring med at det har gitt forverring i blei utslett hos gutten vår på 11 måneder etter å ha brukt av denne. Jeg brukte tidligere den "gamle" blå natusan zinksalve til datteren vår, den var veldig bra. Tror dessverre at det at det er blitt tilsatt citric acid og panthenol i den nye ”Natusan First Touch” zinksalve gjør at det gir mer svie og rødme.
Jeg har nå skrevet en e-post til produsenten på e-post adressen som var anført: nordicconsumerservice@its.jnj.com
Anbefaler andre som opplever dette å skrive til produsenten samt advare andre småbarnsforeldre!!!!!!
Det ligger samme erfaringer med at barn får ekstra svie av ”Natusan First Touch” zinksalve på andre debatfora se blant annet:
http://hjemmemamma.com/trinesverden/?p=2888
http://www.barnimagen.com/forum/thread/142605294

En bekymret Mamma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...