2. nov. 2010

Jeg har en venn........

Jeg er så heldig å ha en venn. En ekte venn. En ekte nettvenn som jeg aldri har møtt. En fantastisk person som jeg tenker på nesten daglig og som alltid er med meg hvorenn jeg er i mine tanker og bønner.

Min venn heter Sylvia og hun elsker gule roser. De betyr noe for henne. Jeg skulle ønske jeg kunne gitt henne gule roser støtt og stadig.

En dag ser jeg at hun har vært her inne på bloggen min og lagt igjen et spor. Det hadde jeg aldri ventet men jeg ble så glad :)


Jeg skulle ønske at alle kunne føle en nært og varmt vennskap for noen andre, ikke alltid på grunn av likheter og/eller langvarig historie men like mye på TROSS AV..... På tross av avstand, på tross av aldersforskjell, på tross av generasjonskløft, på tross av vaner, sedvaner, leven og væren. Et vennskap som bygger på en dyp respekt for den andre og en felles skjebne, nemmelig å inneha en felles verdi og/eller egenskap....

Sylvia og jeg er så godt som fargeblinde.... ikke for rødt og blått på papir.... men på mennesker og kulturer


Og vi respekterer de fleste menneskers valg i livet, da vi ser at vi selv nødvendigvis ikke hører hjemme på en pidestal er det liten vits i å prøve å sjonglere på en... så vi tufter hælene godt i marka og så går vi sånn ca rett fram... mens vi titter rundt oss og takker "Han på blåloftet" for å ha skapt en så fantastisk natur der vi kan føle oss ydmyke og små. Vi sender en takk til den samme karen for gledene vi har fått. Barn for min del, barn og barnebarn for hennes del. Vi takker for at vi har tålt sorgene. Enn så lenge. At vi fremdeles står oppreist etter alle stormene. Og vi takker for hverandre :)


Jeg unner alle å ha en god venn. En som kommer inn under huden på deg..... og som forstår .... uten at du har sagt noe. Uten så mange ord. En som, selv om det stormer rundt deg, rolig bekrefter deg og viser deg at du er sett, hørt og oppfattet uansett om hun er uenig :)

Vi har vært venner nå i flere år.... og nå vil jeg takke deg Sylvia for alt det du er for meg og mine. For pakkene du har sendt til mine barn. For oppmerksomheten du gir og for omsorgen du viser. Jeg er veldig glad i deg og jeg er så glad at skjebnen førte oss sammen :) Jeg ville aldri vært deg foruten. Glad i deg.


12 kommentarer:

Tovepia sa...

Så koselig et innlegg, ingenting er som en venn som er der, som deler dine sorger og gleder, og som forstår uten at så mange ord sies.
Du har tydeligvis funnet den gode vennen, så bra!!
Ha en fin tirsdagskveld, klem fra meg;)

Anonym sa...

Min kjæreste venn, med den vakre sjelen og det ømme hjertet.

På en mørk og regnvåt kveld, hvor lyset og våren synes altfor langt unna, fylles jeg av stor glede og takknemlighet for de nydelige ordene du skriver om meg.

Tenk at du husker at gule roser betyr noe spesielt for meg.
Denne tiden på året tenker jeg mye på de gule rosene som ble gitt av kjærlighet til meg den gangen for lenge siden.
Tusen takk min gode venn for vennskapet og romsligheten du har for en dame som ikke er helt A4 :)

Du og alle trollgutta dine er ofte i mine tanker og jeg ønsker og håper det aller beste for dere alle.
Om livet så vil, møtes vi en dag , i en skog, ved ett fjell og ved ett vann:)

salige lavendel sa...

NYDELIG og rørende skrevet!Og tusen takk for din hjertevarmende og rause kommentar hos meg også! Du er skjønn=) Klem fra Ann-Helen

Lissie sa...

Så nydelig blogg du har! :)
Ha en god kveld

Sylvia sa...

Så vakre bilder også Trollmor :)

Du skulle vært forfatter , for du har fått ordets gave :)

Sylvia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Nydelig innlegg og nydelige bilder.
Ønsker deg en fortsatt fin uke.
Klem Mio

Hegeslilleboble sa...

Flott og varmt skrevet:). Ønsker deg en flott dag.

Fie`s hverdag sa...

Heisann ;) Nydelige ord til en god venn....
Så morsomt at du fant bloggen min. Er rimelig sikker på hvem du er, men fint om du bekrefter det om jeg har rett i dette. Din mormor og morfar bor ved samme vannet der jeg vokste opp? Din elste sønn er like gammel som elste dattera mi? Å så likte du veldig godt "marka" å ingefærøl når du var lita....
Kjempekoseligå "treffe" deg igjen etter mange år.

Klem Fie ;o)

Trollmora sa...

hoho ja! Det er meg ja! Nå ler jeg skikkelig her. Marka (cheeze doodles) og ingefærøl er fremdeles favoritt! Hihi enn at du visste det da! Ler og ler. . . . Du har enten et beundringsverdig minne eller gode kontakter! Takk for latteren!

Huldra sa...

Smiler stort og varmt.. :)
Det er det som er ekte venner. Man skal ikke behøve like det samme i alt og ett, være enig, smile på samme plass. En god venn er den som faktisk tør si deg imot, bruser litt med fjærene iblant, og kan gi deg en klem i samme stund. Noen likheter har man jo nødvendigvis, men det kan være store groper av forskjeller også. En ekte venn er også en venn som tåler lange pauser, der samtalen og dialogen er like naturlig som om man snakket sammen daglig når kontakten oppstår igjen.

Smiler varmt over din venn, og vet du setter stor pris på henne. :)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...