4. aug. 2011

Englepiken hviler nå

Englepiken fikk en verdig markering i kirken. Så full av overbevisning og mot reiste hun til Oslo og Utøya. Og nå fyller hun oss med overbevisning og håp.

Overbevisning om at det kommer tider etter disse. Tider der vi skal samle oss om våre felles mål og verdier på tross av etnisitet, kultur og religion. Håp om at sammen skal vi få til nettopp det.Mine tanker og bønner går til de nærmeste både til englepiken og alle de andre englene fra Utøya. Jeg vet de skinner for oss alle, viser oss veien vi bør gå nå og er her for å stå som en æressymbol for all evighet.

Og nå, nå som Englepikens reise er avsluttet på jorden og nettopp begynt i himmelen, bestemmer jeg at jeg tar hverdagen min tilbake. Jeg vil ha tilbake bloggen og kommentarene og vennskapet og smilene.

Blir du med meg på reisen? :)

post signature

8 kommentarer:

Guri sa...

De skal aldri glemmes, men livet må også gå videre :)
Gleder meg til nye krumspring fra deg :)
Klæm Guri

Bente sa...

Ja.Jeg blir med Inn i VanligVerden.Kom tilbake fra fjellet idag. Har ikke hørt en nyhet. Ikke lest en avis. Bare vært på fjellet. Ja,jeg vil være med inn i hverdagen igjen!

Hjertedamas blogg sa...

Jeg blir med!!! Og min stemme vil gå til AP denne gangen, etter at jeg i flere år har vært en tviler, og latt være å stemme. Stoltenberg har vært en klippe, en som har samlet Folket i en vanskelig tid. Vi så den totale forvirringen som var frem til Statsministeren viste seg på "banen", senere har han stått grå og dradd i ansiktet, manet oss til samhold og nestekjærlighet og sørget over de som ble revet bort: DDDD Det hadde vært så lett å gjøre som i USA, hvor de manet til hevn og krig, Og hvor uskyldige måtte lide for det noen hadde gjort. Stoltenberg er en STOR statsminister:DDD Klemz Grethe

Shy sa...

Ja, er med deg.
Vi måtte ta ei pauseveke på hytta, vekk frå alle nyheter. Eg greier ikkje høyre alle historiene, det er berre fælt. Ingen skal kunne oppleve slikt, det skjer berre på film...
Vi må komme tilbake til vanleg liv, men aldri glømme.

A Foreigner in Italy sa...

Det kan bli litt vel mye nyheter og informasjon slik at man blir helt overbelastet. Så i de nærmeste dagene og ukene nå vil jeg prøve å ta hverdagen min tilbake -samt bloggene mine.

Jeg blir med deg.... :-)

Anonym sa...

Jeg er med deg :)

De vil aldri bli glemt, de er alltid med oss i våre hjerter. Men livet må på et punkt gå videre uansett..

Havfruen sa...

Med!!!!
Men tåren spretter daglig når avisene åpnes og nyhetene kommer på radio, så dette glemmer vi aldri!! Men vi må leve videre!!
Klemmer til deg:)

Whitebite sa...

of course;o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...