26. mars 2011

Superfantastiske oppussingstips behøvs!

Titt titt... og tusen takk for alle fotte tips til kaffekos på barseltreffet mandag... vi får se hva jeg koker sammen :)

Dagens utfordring er følgende:
Vi skal pusse opp kjøkkenet.
Rød variant
Vi har en vegg på 3 meter og en vegg med tilgjengelige 120 cm... og thats it... for i tilegg har vi en løsning på en annen vegg, men det vi skal pusse opp er det jeg nevner.
Der skal det være vask, ovn (egen), innegygd oppvaskmaskin og helst hjørneskap men IKKE overskap... jeg vil ha den veggen fri til å skape rom og skjønnhet.
orange variant

Utfordringen er at vi ønsker å bruke minst mulig penger på dette, kombinert med at vi ønsker en fin løsning. Vi skal selge dette huset om ikke så altfor lenge og oppussingen er et ledd i verdiøkningsplanen... men det skal ikke så mye til for å si det mildt. Det vi har fra før er fra 78 og malt i mange omganger og IKKE praktisk i det hele tatt!

Jeg har tegnet i IKEA-programmet og det ser slik ut:
min variant

Jeg er fornøyd med denne løsningen. Alt i alt vil dette koste 21000. Tror du vi kunne fått en lignende løsning noe annet sted?

Og... har du noen tips til en fin tapet som tåler vann til den veggen med ventilatoren? Rimelig altså.....og bra... pose og sekk... ja takk begge deler :)

Trollmora

2 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Få lagd en skive i plast og sett over/oppå? (litt usikker på norsken der) tapeten!

Anonym sa...

Mу brother recommеnded Ι ωould posѕіbly likе this blοg.
Hе used to be entіrely right. This submіt
actually made my dаy. You сann't imagine simply how so much time I had spent for this info! Thanks!

Feel free to visit my web-site; payday loans

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...