18. sep. 2011

Det morsomste på veldig veldig lenge!!!!

Det er ikke ofte jeg ler av andre egentlig. Jeg blir fort flau over norske humorister.... stand up komikere og lignende, fordi jeg ikke syns de treffer NÆRT noe morsomt engang... de bare tar et tema som mange ofte ler av, som sex eller annen rompehumor, og så kjører de på.... nei, det er ikke gøy.

Det er heller ikke gøy når komikere spiller på folk med funksjonshemminger.... selv om de gjør det VIA en som sitter i rullestol, som Otto Jespersen i sin tid gjorde... (Otto har endel som er arti, blandt annet Baron Blod :) ) og det er heller ikke så veldig morsomt med sånne "teitetyper" som liksom skal sikle eller fise eller være teit A la Mr Bean på Norsk... nei... ikke morsomt.

Noen ler jeg av nesten hver eneste gang de dukker opp. Disse er

Linn Skåber
Lene Kongsvik Johansen
Dagfinn Lyngbø
Lisa Stokke

og så er det noen jeg nesten ikke engang klarer å tenke på uten å måtte smile og det er

Ylvis-brødrene 

Gotta love`em!

Det de har gjort nå er ikke bare genialt i forhold til humor men det er en musikalsk produksjon med kvalitetsstempel! Det kunne gjerne ha vært kanye west det der liksom... med en noe moderert avslutning og bittelitt tekstjustering.

I dag har jeg sett på denne 5 ganger... og jeg blir bare fyllt av latter! jada... den er på kanten og vel så det.... men damer... om dere tåler det litt sånn på kanten og litt over.... på en smakfull måte (om det er mulig da) så ta en titt her, dette er intet mindre enn årets musikkvideo!

ps: la denne på planlagt innlegg i går kveld :) Flere har blogget om det samme ser jeg, men den får stå uansett :) Du kan jo høre på den/se den hver gang noen blogger den :) hihi
post signature

9 kommentarer:

A Foreigner in Italy sa...

Det er faktisk et godt stykke arbeid de presterer her og peker nese til rapperne med den (egentlig) utrolig teite teksten. For disse to som gjør dette på fleip er faktisk bedre enn mange av de såkalte virkelige artistene. Og det syns jeg er litt gøy. Spesielt gøy at de er fra Bergen!

Shy sa...

Ylvis er utruleg dyktige! Og morsomme :))

Trine sa...

Vi må jo bare elske disse guttene!

Pia sa...

Den låta er fantastisk bra!

Berre Kristin sa...

Hehe, eg har sikkert sett den ti gongar, knallbra!! Gjennomført og mange morsomme detaljar, no må eg sjå den ein gong til. Og så langt over kanten at den står støtt på kanten på andre sida. Difor er den ikkje pervers i det heile tatt, syns eg;)

ide-puffen sa...

Første gang jeg ser den. Så på kornet. Herlig og så kan de jo synge også. Enig med deg i humor vinklingen.
Og godj a mæ så dyrt det blir med tannpleien. Men det er verdt det når du får gjort det. Tenk hvor maaaaange år du har igjen. Da er det godt å kunne tygge kjøtt og ikke bare spise suppe he he he.
Hei hopp (i seng her)
Randi

Villblomsten sa...

Vi har ikke sett Ylvis før , men etter din anbefaling skal jeg prøve å få med neste episode :-)
( har sett ting de har gjordt før selvfølgelig ) :-)

Og uff ...
for en tannlege-regning ...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fra den første gangen de dukka opp på scenen/skjermen har jeg vært stor fan av Ylvis. De er ikke bare morsomme, men også utrolig musikalske.

Og du, synes du et så modig som skriver om å være feit. Ja det er ikke et uttrykk jeg vanligvis bruker, men. Jeg kan også holde deg i hånda.

Unknown sa...

En herlig video og virkelig et spark bak til alle de teite rapperene som synger intetsigende møl;-D
Morsomt at Perez Hilton har snappet de opp og skryter uhemmet av de også da!

Klem fra Grete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...