13. nov. 2010

Jippi..... Pakke i posten.... og ikke til ungene men til meg!!! :)

Ja... og det opp til flere ganger! :)
Først skal jeg vise dere lysestaken/tingen jeg kjøpte meg i dag:

Jeg pimpet den litt med blonder som var med i pakken jeg fikk fra den første giveawayen jeg noen gang vant :) Den var fra Jenny og du kan lese om den her
Lysene er fra Coop og er bare rett og slett dårlige og jeg skal nok aldri kjøpe slike igjen..... appelsinene gjør seg liksom litt bedre inni der :) Og som jeg gleder meg til å fylle den skåla med julekuler!!!! :)

Ja.... så fikk jeg pakke fra Lissi Design da! Snakk om å være heldig!
Disse flotte håndlagede øredobbene ble mine! Ta en titt på Lissi`s blogg her! Tuuuuuuusen takk Lissi! Helt nydelige er disse flotte øredobbene! Nå får jeg bare vente på en anledning der det ikke krever at jeg har øreflippene ledige for kos :) *ler*

Og så... som mamma sier: "Når ræven sjit, så sjit`n i haug".... oversatt så betyr dette noe slikt som: "Det kommer ofte flere gleder på en gang" ;) For se her.... pakke igjen, denne gangen fra Bente`s Quiltehage!


Skiltet har jeg hengt på speilet mitt, nåleputa hadde jeg desperat behov for og ble tatt i bruk sporenstreks, lavendelposen (MED lavendel vel og merke) hhenger på tallerkenhylla på kjøkkenet og serviettene har jeg store decoupage-planer for :) Tuuuuuuuuuusen takk for denne flotte flotte premien!

Men det er ikke over damer! Neida... jeg har fått enda en pakke.... tenk det! Og den fikk jeg i dag!Dette var en bonustrekning i Kali`s giveaway og det må jeg jammen si; Det er ikke dårlig med trøstepremier om denne inneholder så superkoselige saker som pakken fra Mimmi altså! Se bare her:


Et nydelig armbånd og et julehjerte fra Lisbeth Dahl.... Nydelig! Jeg ble sååååå glad! Og så var det en pose godterier da.... men altså.... det gidder jeg ikke å ta bilde av! (Det har ingenting å gjøre med kombinasjonen pms og lørdag og glemt å kjøpe noe søtt og desperasjon i samme øyeblikk som pakkeåpningen altså.... nei.... nei ..... hihi)!
Tuuuuuuuuuuuuuuuuusen takk for en fantastisk fin pakke Mimmi!!!! :)

Så..... jeg er heldig jeg.... supermorro altså! Jeg elsker giveaways! :)

klem fra Trollmor!

11 kommentarer:

Shy sa...

Kjære folk, for ei vinnarlukke!
God helg til deg!

Shus sa...

Kjære vene, er det mulig??? Snakk om vinnerlukka! Eg e bare pittelitt misunneleg....

God helg, Trollmor!!

Anonym sa...

Så flotte gaver,heldige du.
Riktig god helg til deg.:)
Klem fra Mette.

Mimmi sa...

Heisann:)
Så koselig da - at du likte gaven.
Trodde jeg var følger hos deg jeg, men så husket jeg at jeg ikke klarte å legge meg til da jeg prøvde sist - men nå er det gjort!

Nå er det bare en ting til for deg å gjøre: gå inn til meg å bli med på min nye give away..hehe:)

Klem fra Mimmi:)))

Sjuskeline sa...

Gratulerer! Vel fortjent!Flotte ting, og tenk; godteri som reddet lørdagskvelden!

Fortsatt en strålende fin helg til deg og dine :-)

SURRESILJE sa...

Argh! Nå hadde jeg skrevet en lang, lang melding og så forsvant alt. Kort oppsummert: Gratulerer med vinnerlykke! Driver handlenettproduksjon nå og fant linken til der du bestilte strykepåpapir til putene dine. Men der solgte de ikke papir med nei. Og igår møtte jeg på samme problem med handlenettene. En jegselgerhandlenettside som hadde blitt til jegselgerkamerautstyr. Kjedelig når man har testa ut noe som man vet ble bra. Tok en råsjangs og bestilte haugevis med papir og nett fra andre steder da. Så nå venter jeg spent!

Pia sa...

Det var da voldsomt til vinnerlykke! Gratulerer så mye!

Min stil sa...

Hei på deg. Så heldig du er da. Har du levert inn lottokupongen?
Koselig at du likte bloggen min :)
Notatbøker i vintagestil og masse annet finner du ved å gå inn på nettbutikken vår:

http://kammerset-narvik.blogspot.com/

Ha en fin fin kveld videre.
:) Susanne

Tina Liel sa...

Hvor er du bare heldig wow alle de lækre ting. Og lysestagen du har købt er rigtig flot tænk hvor tit du kan ændre den med forskellige ting i kurven og bånd osv. Jeg tror du må spille lotto så heldig du er lige ni. KNUS♥

Guttemamma sa...

Så bra, de er jo så fine!!
Kjempefine pakker i posten!!
klem♥

Huldra sa...

Gratulerer så mye! =D
Det er rart det der; Plutselig har man hell i alt som er, og andre ganger er det fullstendig tørt. Moro å se lykken har smilt med så flotte premier til deg. :)

Kom på litt mer, så i dag blir du Huldrebombardert. Kameraet mitt har også autofokus og film, så ikke forkast det helt ennå. Finn en side der du kan sammenligne de forskjellige, så ser du pluss og minus og kan velge et som passer deg.
Bare å komme på kaffebesøk! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...