17. feb. 2011

Prøver meg forsiktig frem....

Hvordan få det beste utav bildene? Hvordan ta bilder med et skikkelig kamera? Hva om jeg flytter på meg, hvordan merkes det på bildet?

Lyset..... det evindelige lyset.... takk Gud for at vi nærmer oss vår og at solen jobber på MIN side i disse dager... det betyr et par muligheter ekstra for blinkskudd.... sukk... om det bare hadde vært for lyset hadde jeg kunnet ha mange blinkskudd... men fotografen skal visstnok gjøre en innsats også har jeg hørt... ikke bare det.... h*n skal også lære noe og forstå noe av dette apparatet etterhvert..... hmmm

Alle bilder jeg har tatt i forbindelse med bloggen, opp til nå, har vært med en Sony Ericsson SATIO. Bra kamera det altså, men ooooiiiisann! Dette ble noe annet gitt!


Og skal jeg virkelig ikke kunne se på storskjermen når apparatet står på auto? Må jeg virkelig se inn i det lille hullet? Det kjenenr jeg irriterer meg litt... men "then again" så NOE er jo programforpliktet til å irritere meg uansett, så det kunne jo like gjerne være det.....

Blondene hadde nok gjort seg endel bedre etter en omgang med strykehjernet... på samme måte som at denne husmora ville gjort seg mye bedre noen titalls kilo mindre og etter en uke med sammenhengende god søvn!

Kanskje jeg blir flink til dette etterhvert? Hvem vet? Det fineste som finns er vel uansett det siste bilde... om så fotografen er tapt bak en vogn, født bak en stein eller bra rett og slett låst bak ei dør.....


Ha en god kveld småpiker! :) 

7 kommentarer:

Shy sa...

Jepp, det finaste, og viktigaste, var det siste ;)
men lykke til med å finne ut av kamera, lys og samanhengar der!

Tovepia sa...

Nytt kamera?? jeg var også irritert ove å måtte se gjennom "hullet":O)
Har ennå ikke forlatt autofokus, jeg:)
Nydelig hjerte, har et lignende jeg fikk til jul av prinsessa...så lekket at hun ikke hadde lyst å gi det fra seg:O)
Kos deg, klem fra meg;)

Anonym sa...

Har du fått nytt kamera?
Jeg strever fremdeles med å forlate autofokus.
Lykke til med å finne ut av det.
Nydelig hjerte!
Sammenhengende søvn hørtes herlig ut!
Ønsker deg en fortsatt fin torsdagskveld.
Klem fra Mio

Anonym sa...

Sjå der ja,fine bilde derre sjø.
Hadde trengt nytt kamera jeg også,bruker av og til mobilen når jeg tar bilder til bloggen.
Klæm fra mæ.

AnnaJohanna sa...

Så flink du er!! Jeg ønsker også å lære meg mer med foro.
Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos oss. Vet ikke 100 prosent når Rice varene kommer. Holder på å planlegge bestillingen nå. Men en ting er iallefall sikkert, det blir mange bollesett!

Ha en hyggelig kveld videre!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Grattis med nytt kamera, vil tro at det kan instilles sånn at du ser i displayet også....?
Ønsker deg en fin helg med mange fine fotograferingsvennlige motiv.

Huldra sa...

Er det ikke gøy med kamerafikserier? Jovisst tar det litt tid å finne ut av det, men jo mer du prøver deg frem, jo bedre blir du kjent. Kos deg masse med det nye kameraet! Det er faktisk en innstilling der du kan se bildet i skjermen der du tar bilde, men da må du være utrolig stø på hånden, og du kan ikke ta bilde av bevegelige objekter med den funksjonen. Det siste bildet er så absolutt et kjært bilde ja. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...