12. feb. 2011

Nostalgi-premien er klar! (GIVEAWAY)

En av premiene i min Giveaway har jeg sagt skulle være en Nostalgipakke. Den er nå ferdig sammensatt og ser slik ut:


1 stk notatbok fra Berit`s lille nettbutikk
2 meter nostalgiske nydelige blonder; kjøpt i England
1 pyntesten med en englevinge.

Nå skal jeg sette sammen en retropakke.... og den Trollmorpakken venter jeg litt med for å se hvor mange som faktisk blir med på Giveawayen :)

10 kommentarer:

KKvinneblogger sa...

Hei! Vil så klart være med på giveaway fra deg :)

Tovepia sa...

Godt jeg er med, for dette var lekkert!
Nyt kvelden!

Bittelille villa/Jennifer sa...

Så koselig at du fant veien til bloggen min:) Jeg blir gjerne med på give-away:)

Klem Jennifer

Anonym sa...

Jeg er så blid så,ble bare bittelitt provosert;).
Ha en koselig kveld og
en flott morsdag. :)
Klems.

Snuskebassa sa...

Skikkelig bra!
Du har truffet der, kjære Trollmor :-)
Likte blondene....
Er jeg med i denne give awayen? Må nesten sjekke...
Klem fra LIV

Kaoskontroll sa...

Da har jeg omsider fått fingeren ut og meldt meg på. :)

Må bare kommentere forrige innlegg. Jeg er enig og uenig. Jeg kan ikke påstå at alt i huset her har en funksjon utover å være pent/koselig, men jeg forsøker å ikke ha for mange ting som bare står. Men det er mye fordi jeg ikke har en slik flink til å holde orden- og koselig å tørke støv- personlighet. De som har en slik personlighet må gjerne pøse på, mener jeg. Og jeg beundrer gjerne stillben og overdådig pynting... hos andre. Jeg synes f. eks at Fairy dust har et nydelig og fascinerende hjem, men vet at det ikke hadde fungert for meg. Det jeg ikke hadde dunket borti og knust ville snart ha stått hulter til bulter. :) Men en av de mest spennende tingene her i interiørbloggland er jo forskjellene mellom oss! :) Og jeg lar meg gjerne inspirere av hjem som er helt forskjellige fra mitt. Eller jeg bare kikker og nyter andres sammensetninger. Slik menn kikker på biler de ikke egentlig tenker å kjøpe antar jeg. Hehe

God morsdag! Stor klem

Trollmora sa...

ååå.... jeg beundrer også stilleben... men det er ofte jeg finner dem rotete, ikke pene :) Men det er jo MIN smak.... men jeg skjønner at min smak tråkker på enkeltes tær her altså, så jeg får vel la være å snakke noe særlig om den :)

Dette med religiøse gjenstander er noe jeg er opplært til å forstå på en viss måte, ergo er det sånn jeg forstår dem.... og at jeg ikke FORSTÅR Madonnafigurer smom pynt betyr ikke at jeg ikke kan syns de er vakre... men de er og blir religiøse symboler og da betyr de det for meg... religion... det samme med korsene... jeg syns mange kan være nyyyyyyyyyyyyyydelige... men de representerer kristendommen og sånn er det jo bare, sant? Og da ønsker ikke JEG PERSONLIG å bruke dem som pynt... av 100 forskjellige årsaker :) Blandt annet at jeg er opplært til å bruke de annerledes.. :)

Men jaaaaaaa! Heldigvis er vi forskjellige! For jeg syns mange har det helt fantastisk fint og mange av de jeg beundrer husene til har både Madonnaer og kors... :)

Og hadde det ikke vært for at noen tenkte utenfor boksen så ville i alle fall jeg ALDRI kunnet blande rosa og rødt i dag for eksempel, og aldri gull og sølv :)

Jeg trodde ikke det skulle bli som det ble med det innlegget mitt.... jeg sier jo bare hva JEG liker og ikke liker og tenker og ikke tenker... jeg sier ingenting om hva jeg mener andre burde og ikke burde gjøre.. men men... jeg mener jo det jeg sier så det får jo bare stå :)

Håper du føler deg mye bedre.
Goooood moorsdag!
Klem

Kaoskontroll sa...

Tærtråkking har jeg ikke så mye imot. ;) Og jeg synes ikke du trampet så hardt heller, så bare fortsett å si hva du mener du. :) Kjedelig om man ikke skal kunne det!

Jeg er litt rar når det kommer til religiøse greier, for jeg har gjerne elementer fra mange forskjellige religioner rundt i huset, men skutter meg liksom litt for å ha kors og jesusbilder. Merkelig, fordi det er den religionen jeg vokste opp med... og kanskje ikke så merkelig, fordi det er den religionen jeg har opplevd mest dritt fra. Det er sikkert like mange fordømmende katolikker, budister og islamister (hehe, fikk rød strek under budister og sjekket hva skriveprogrammet mente jeg skulle skrive. Nudister! Ha ha ha :)), men slikes fordommer har ikke jeg følt på kroppen... så derfor blir bare slike religiøse ting fine kulturelle greier for min del. Og kanskje en liten protest? ;) For om jeg, oppvokst i et protestantisk hjem, er religiøs, så er jeg protestantiskkatolskbudistislamist... og jeg tenker at religion er noe personlig, som ingen trenger blande seg opp i, fordi det er ingen ingen mennesker som tror på helt samme måte uansett. Uavhengig av hvilken religion de hevder å tilhøre og hvilken (unnskyld) prestefan (mener da ikke de milde, men de som tror de vet bedre enn alle andre) som har forsøkt å hjernevaske dem. Fordi vi mennesker har så ulik persepsjon vil vi uansett tolke troen ulikt... og 5000 mennesker som bøyer seg i Mekka og mener de tror på det samme vil derfor ha 5000 ulike troer. Og da blir det ganske vittig for min del at noen mener de er de rett- troende. For dem personlig, helt klart, men...!?!

Sovet litt, men er ikke i bane ennå. Håper det kommer seg litt og litt! :)

Klem

VillaVårfrubakken sa...

Så nydelig premie...håper jeg er heldig da. Håper du får en ny herlig uke....klem fra Mona

Gunn Merete sa...

jeg vil være med :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...